Lütfen ablalar yardım edin. Mantıklı düşünemiyorum artık :(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi xgxb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu usaktan sana fayda yok bence, her kizla iliski yasayan ve gelip sana seni seviyorum hala diyen bi cocukla olmaz derim...ayran gönüllüdiyosun ve hala düsünüyorum diyosun...unut gitsin derim

Canım arkadaşlara katılıyorum ilkönce oku kafanı bunlarla meşkul etme gelip geçici şeyler onlar senin istikbalini düşünmen lazım oku kendine güwenen biri ol herşeyin hayırlısı olsun senin için kendine iyi bak cnm sewgiyle kal a.s.

Allahım yılan hikayesi gibi ben durumu anlamadım açıkcası kim evlenecek, kim kiminle çıkmış, ayrılmış, sevmiş, unutamamış, geri dönmüş.......... oooffff çok karışık
Ayrıca herkesin dediği gib yazıda o kadar ço hata var ki eksik kelimeer anlamı zorlaştırıyor
Ben hakkında haıyrlısı olsun diyorum......

cnm herkesin dediği gibi önce okulun daha önemli,sonrada ailen istemiyorlarsa bence aileni dinle bir erkek asla ailenin yerini tutmaz ,zorda kaldığında gideceğin yer yine ailenin yanıdır..daha önünde çok uzun yıllar var kimler çıkar karşına, Allah iyilerle karşılaştırsın...bu çocuktan hayır gelmez öyle görünüyor..hiç kendini üzme kafana takma unut gitsin ilerde sende anlarsın iyiki yanlış birşey yapmamışım dersin..başarılar dilerim...

ailende istemiyorsa bosuna aylarını harcama kısa surede unutursun en fazla 1 2 ay unutamam deme ben ne unutamam diyenleri duydum hepsi unutdu

şimdi soru kalbimi mi dinleyeyim mantığımı mı dinleyeyim değil mi :uhm::uhm:
cevap veriyorum..
mantığını.... delikafaduldendelikafadulden

Back
X