Bir seferlik bişey olmaz canım ama dikkat et bidahakine yine de senHerkesi iyi akşamlar, tüp bebek sürecindeyim. Çarşamba günü Opu olacağım. Doktor günde 3 kez tarlusal içmemi söyledi saatlerine dikkat ederek. Saatler 08.00-16.00 ve 00.00 içmem gerektiği söylendi. Ben bugün saat 16 da içmem gereken ilacı 40 dk geç içtim bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?
Bu kadar telaş etmeyin lütfen insanlık halidir saatler geçmemiş üzerinden. Stres bu sürecin en sıkıntı tarafıdır. Hiçbir sorun olmaz Allah'ın izniyle rabbim emeginizi boşa çıkarmasınHerkesi iyi akşamlar, tüp bebek sürecindeyim. Çarşamba günü Opu olacağım. Doktor günde 3 kez tarlusal içmemi söyledi saatlerine dikkat ederek. Saatler 08.00-16.00 ve 00.00 içmem gerektiği söylendi. Ben bugün saat 16 da içmem gereken ilacı 40 dk geç içtim bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?
Birşey olmaz. Günlük ve dozunda almış olmanız yeter zaten.Herkesi iyi akşamlar, tüp bebek sürecindeyim. Çarşamba günü Opu olacağım. Doktor günde 3 kez tarlusal içmemi söyledi saatlerine dikkat ederek. Saatler 08.00-16.00 ve 00.00 içmem gerektiği söylendi. Ben bugün saat 16 da içmem gereken ilacı 40 dk geç içtim bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?
Amin inşallah. O kadar yorucu bir süreç ki bir sıkıntı olmasın diyor insan.Bu kadar telaş etmeyin lütfen insanlık halidir saatler geçmemiş üzerinden. Stres bu sürecin en sıkıntı tarafıdır. Hiçbir sorun olmaz Allah'ın izniyle rabbim emeginizi boşa çıkarmasın
Daha dikkatli olun tabi ama tek seferlik bir sorun olmaz inşallahAmin inşallah. O kadar yorucu bir süreç ki bir sıkıntı olmasın diyor insan.
Merhaba, opu gününüz gelmişHerkesi iyi akşamlar, tüp bebek sürecindeyim. Çarşamba günü Opu olacağım. Doktor günde 3 kez tarlusal içmemi söyledi saatlerine dikkat ederek. Saatler 08.00-16.00 ve 00.00 içmem gerektiği söylendi. Ben bugün saat 16 da içmem gereken ilacı 40 dk geç içtim bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?
Ay hadi geçmiş olsunMerhaba, biraz önce Opu’dan çıktım. Evet kasık ağrısı falan oldu ama normalmiş. İnşallah güzel geçer.
İnşallahAy hadi geçmiş olsuninşallah ağrınız sızınız geçer hemen. Beni de cumartesi günü opu'ya alacak doktor, öyle karar verdi.
Ben de cumartesi olacağım büyük ihtimalle yarın kontrolüm. İlaç kullanma süreci nasıl geçti ben çok uyku ve şişlik yaşıyorum yaaAy hadi geçmiş olsuninşallah ağrınız sızınız geçer hemen. Beni de cumartesi günü opu'ya alacak doktor, öyle karar verdi.
Yaa. Benim de yarın son bi kontrol olacak ama cumartesi opu kesin dedi bugün gittiğimde. İnşallah ikimizin de kolay geçerBen de cumartesi olacağım büyük ihtimalle yarın kontrolüm. İlaç kullanma süreci nasıl geçti ben çok uyku ve şişlik yaşıyorum yaa
Daha önce doğal yolla gebelik elde etmeye çalıştığımızda yine Gonalf kullanıp Ohss olduğum için çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. İnşallah bol bol sağlıklı yumurtalarınız toplanır. Süreç kolay geçsin ikimiz için deYaa. Benim de yarın son bi kontrol olacak ama cumartesi opu kesin dedi bugün gittiğimde. İnşallah ikimizin de kolay geçerilaçların yan etkisini hissetmedim doğrusu ya. Dün akşamdan beri karnımda şişkinlik olmaya başladı sadece. Başka yan etki pek olmaz dedi doktor bana. Yemeği az yiyip suyu bol içerek rahatlatmaya çalişiyorum kendimi. Uykum zaten sürece başladığımdsn beri çok geliyor, bence mental olarak yoruluyoruz ve uyuyup dinlenmek istiyoruz. Şişlik için siz de tuzu azaltıp suyu arttırssnız belki biraz rahatlstır mı acaba, doktor bi şey diyo mu bununla ilgili?
Ohss çok zormuş öyle diyolar. Ben de korkuyorum ama şükür şimdilik yok öyle bi durumum. Alt karnımds şişlik hissediyorum dünden beri ama o da normal sanırımDaha önce doğal yolla gebelik elde etmeye çalıştığımızda yine Gonalf kullanıp Ohss olduğum için çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. İnşallah bol bol sağlıklı yumurtalarınız toplanır. Süreç kolay geçsin ikimiz için de
Çok zor bir şey Allah esirgesin. Alt karında şişlik çok normal. Ben şu an 9 aylık hamile gibi hissediyorum :) Çatlamaması için ne verdi peki size? Ben yanında Duphaston kullanıyorum 3 kereOhss çok zormuş öyle diyolar. Ben de korkuyorum ama şükür şimdilik yok öyle bi durumum. Alt karnımds şişlik hissediyorum dünden beri ama o da normal sanırım
Cetrotite galiba çatlamamssı için verdiği ilaç. Ben gonalf menopur ve cetrotite kullanıyorumÇok zor bir şey Allah esirgesin. Alt karında şişlik çok normal. Ben şu an 9 aylık hamile gibi hissediyorum :) Çatlamaması için ne verdi peki size? Ben yanında Duphaston kullanıyorum 3 kere
Okadar kisa bi sürede kötü etki etmez 16 da icmen gereken ilaci 18:00 yada 19:00 gibi icsen belki bir ihtimal.. merak etme ilaci icmissin okadar etkisi devam ediyordurHerkesi iyi akşamlar, tüp bebek sürecindeyim. Çarşamba günü Opu olacağım. Doktor günde 3 kez tarlusal içmemi söyledi saatlerine dikkat ederek. Saatler 08.00-16.00 ve 00.00 içmem gerektiği söylendi. Ben bugün saat 16 da içmem gereken ilacı 40 dk geç içtim bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?
Anladım şifa olsun Tez vakitte hayırlı haberler alalımCetrotite galiba çatlamamssı için verdiği ilaç. Ben gonalf menopur ve cetrotite kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?