Lutfen acil cok korkuyorum bebegin 2 hafta geriden gelmesi

Benimde senin gibi canim gec dollenme oldugu icin oyle endise yapma.bu paragoz doktorlar herseyi sat a gore hesapladillari icin hic ilgilenmiorlar bende yeni ogrendim gec dollenme oldugunu bebegimin.

Benimde senin gibi canim gec dollenme oldugu icin oyle endise yapma.bu paragoz doktorlar herseyi sat a gore hesapladillari icin hic ilgilenmiorlar bende yeni ogrendim gec dollenme oldugunu bebegimin.
Canim bebegimin heryeri boyu falan 38e karin cevresi 36 ya geliyomus Vallahi pazartesi olmuyor 2 gun degil 2 yildir bekliyorum sanki ne bulduysam yedim hurma balik bakalim artik birde akintim var sari beyaz yogunlukla sari ama bugun 39 haftalik oldum tasta dusuruyorum mahvoldum anliycagin

Sen catlama tarihini bir bul doktora olctuttur bebegini ben rtik sat tarihini soylrtmiyorum ultrasonun olctugu tarihi kabul ediyorum.detayli ultrasonda sonuclar nasildi hatirliyormusun doktor gec dollenme oldugunu soylemismiydi.misir gevregi ye sutle karistirip bak nasil kilo aliyor familia bio organic musli tavsiye ederim.kahvaltidada yumurta haslamasi.

Vallahi hic hatirlamiyorum detayliyi sonuclarimida bulamadim panikten az once lavoboya gittim afedersin sari beyaz sumuksu uzayan bir akinti gelmis nisanmidir o hafif hafif sancim devam ediyor ozellikle bacagima vuruyor sizisi off Allahim hayirlisiyla dogursam yavrumu beslesem dogunca bol bol ve poposuna vurucam Valla beni bu kadar uzdugu icin o iyi olsunda ben baska bisey istemem

Bence en yakin doktora git bekleme idrar yolu enfeksiyonuda olabilir cok gecmis olsun

Bence en yakin doktora git bekleme idrar yolu enfeksiyonuda olabilir cok gecmis olsun
Canim Allaha bin sukur dun normal dogum yaptim bebegim saglikli hamd olsun 3kilo dogdu ultrason yanildi ki 2 gunde 200 gr almadiysa ..nisanmis o gelen ve evet idrar yolum enfekte olmus kum ve tastan dolayi doguma 1 hafta kala (ki 1 hafta kaldigini bilmiyordum) antibiyotik icmistim 5 gun dr vermisti dogumdan sonra cok yanma oldu dr tekrar antibiyotik verdi cok mutluyum kizlar darisi basiniza hayirli dogumlar

Tebrik ederim.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Merhaba bnde 30 haftalık gebeyim bebeğimin göbeği 3 hafta geriden geliyor dedi çok korkuyrkum doğum yaptı iz mi bebeğiniz ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…