Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.ayın özelliği nedir bunu anlamadım ama bu erkek milleti evlenmeden önce karakter ayarlarını kişiselleştirip evlendikten sonra fabrika ayarlarına geri dönebiliyor aklında olsun![]()
sevgili hemşehrılerım..
yapacak çok şey var..yeterki hakedecek adam olsundediiim diyoruuummmm:)
oyunuzu bana verın:)) he he..
oyumu verdim kız sana
sende ne fikirler varmış öyle
ben hiç anlamam öyle incelikli işlerden ya:26:.sen hele biraz daha yaz da öğrenelim![]()
sağolasın hatun..
destur deyıp başlıyorum
4 yıldan bu yana kendı yaptıklarımdan ornekler naçizane;
**bıblo aldım kalp taşıyan erkek ve kız..cd kalemı ıle ellerınde tuttukları kalbe ısmımızı süslü bı şekılde yazdım verdım..hala saklar başucunda
**bır deftere 1 sene boyunca her görüşmeden sonra hangı duygunun izi kaldıysa bnde gune ve bıze dair yazdım..verdım
**ayakkabı kutumu süslü bır kağıtla iç ve dış olarak guzelce kapladım üstune bır magnetten kopan toka süsümü yapıştırdım(kapağa).. 365 adet kalp kestım renklı kartonlardan..guzel sozler yazdım..her gun bırtane çekıp deftere yapıştırması ve hangı duyguyu hıssettıyse yazma ödevıde cabası:)) boş boş olmaz
yeter değil mi:) aşırı dozdan kımseye bışey olmasın şimdi![]()
ayy yeter de artar bile ALLAH senden razı olsun
diğerleriyle birlikte denemeye başlayayım,bu zamana kadar sözlüme böyle şeyler yapmadım birden yaparsam şok olur zaten
çok teşekkür ederim canım![]()