- Konu Sahibi delimelek2170
-
delimelek2170 canım sen hamileymişsin sen zaten goncana en güzel hediyeyi vermişsin..:ecrin_bebek: yorma kendini hamiş hamiş ....sana söyliyim ben 45 yaşındayım ...erkeklere fazla yüz vermeye gelmez...kaydirigubbakcemile3
Canım aklıma geldi ben eşime daha evli falan değildik askere giderken slayt yapmıştım,askerdeykende popüler bir siteden site yapmıştım blog gibi görünce çok sevinmişti öyle birşeyde yapabilirsin aklıma fikir gelirse yine yazarım:)
pasta felan yapabilrsin mesela kücük kalpler şekli verebilirsin içinede bişey koy mesela bir kağıt seni seviyorum yerken ağzına gelecek felan süper ya
evrimcim,slayt isini nesrin de soyledi,ama ben yapamiyorum dogrususenağlama ,ama internetten bakip oyrenmeye calisicam.populer bir siteden site yapmisdim dedin ya,onu nasil yapdin,tam anlamiyla ne yapdin?ona ait bir blogmu acdin?fikilerin icin tesekur ederim,devamini beklerim,31-ne kadar yerimseniben a.s.
Canım sana özelden bu sitenin adını yazdım ordan bakarak rahatlıkla yapabilirsin yönlendiriyor belki hoşuna gider bir incele derim...Aklıma fikir gelirse paylaşmak üzeresositososito
bide göbeğini süsle bence senin yavrunun beyinin isimlerini sizin için önemli olan tarihleri falan yaz...göz kalemiyle veya yumuşak uçlu bi kalemle bebişimize zarar gelmesin...lmaz: öptüm seni ...opuyorumnanaktan
Sıkı bi pandispanya tarifin var değil mi canım?j İnş güzel geçer ya da geçmiştir hepsi.
Selam arkadaşım size nice mutlu yıllar diliyorum.... opuyorumnanaktan
Benimde sana kendimce fikirlerim olucak uygulamak sana kalıyor.
Ben eşime doğum günlerinde evlilik yıldönümlerimizde önce mail adresi varsa mailler atarım.
Sana bu konuda yardımcı olucak siteler çok özellikle flaş olan mailleri at hareketli hatta şimdi yazarken aklıma geldi
bir flaş var kadın mutfakda hazırlık halinde arkası dönük bişiler yapıyor bianda arkasını döndüğünde elinde son derece güzel bir pasta üstünde tek bir tane mum ve istediğin müziği şarkıyıda seçebiliyorsun.Ayrıca notlar yazabiliyorsun.Daha bunun gibi neler var evlilik yıldönümü EMAİL flaş yazsan sanırım yine çıkar istersen sana özelden link verebilirim.Eşin maili okuduğu zaman zevkten dört köşe derler yaa kaydirigubbakcemile3 aynen öylee sonra cep telefonuna mesajlar atabilirsin.sabah uyandığı zaman okuması için
eve geldiği zaman ilk iş üstünü değişen biriyse giyeceği eşofman vs.. onların arasına küçük notlar koyabilirsin.
Sakın gülmeyin banaa kaydirigubbakcemile3 ben gelinliğimi giyip beklemiştim kapıda gördüğü anki şaşkınlığı görmeniz lazımdı fakat sen hamileymişsingelinliğin içine giremeyeceğin için bunu ess geç ama diğer arkadaşların dediği gibi slayt çok güzel bir fikir ben çocukluğundan başladım gençliği ve şimdiki orta yaş resimleriyle yaptım birde sevdiği müzik arayada notlar ki inan bende bilmiyordum ama insan isterse öğrenebilir ben mowi makerde yaptım bu program senin pc,de de olabilir bir denetim masasını kurcala slaytı hazırlarken seni yönlendiriyor zaten biraz fazla uzun oldu dimii :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?