• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil

gggggulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
231
18
28
25
Merhaba geçen aylarda kuyruk sokumunda batma ağrı oluyordu bunun için hastenye gittim MR çekti doktor kist gözüküyor odur dedi neyse adetten sonra ultrasonda kist gözükmedi ve batma biraz azaldı bugğn de daha yeni kalçamdan tam popo deliğinden kasıklarıma kadar ağrı vurdu ama kalkamıyorum aşırı batıyor kımıldayınca adetim yaklaştı ondan olabilir mi Bilmiyprum ama çok kötü oldum aynı durumu yaşayan veya tahmini olan hiç bu kadar olmadı

Merhaba geçen aylarda kuyruk sokumunda batma ağrı oluyordu bunun için hastenye gittim MR çekti doktor kist gözüküyor odur dedi neyse adetten sonra ultrasonda kist gözükmedi ve batma biraz azaldı bugğn de daha yeni kalçamdan tam popo deliğinden kasıklarıma kadar ağrı vurdu ama kalkamıyorum aşırı batıyor kımıldayınca adetim yaklaştı ondan olabilir mi Bilmiyprum ama çok kötü oldum aynı durumu yaşayan veya tahmini olan hiç bu kadar olmadı
Kuyruk sokumu batmış olabilir düştün mü sert bir darbe aldın mı

Hayır olmadı ama kalkmaya korkuyorum ağrı girer diye
psikolojik olarak rahatlat kndini hep acikcak diye düşünme doktor neden olarak başka birşey söyledi mi adetle alakalı değildir karın ağrısı kasık ağrısı olsa neyse de senin ki başka birşey

psikolojik olarak rahatlat kndini hep acikcak diye düşünme doktor neden olarak başka birşey söyledi mi adetle alakalı değildir karın ağrısı kasık ağrısı olsa neyse de senin ki başka
Şöyle ben fizik tedaviye randevu aldım doktor bastırdı bir noktaya acıdı sonra MR çektirdim kalçamdan sonuçlarımı almaya gittiğimden kist var sende büyğk baya dedi kadın doğuma git baksınlar dedi bende gittim ultrasonla baktılar gözükmedi kist çünkü MR dan sonra adet oldum ben attım galiba
Bugğn de adetim yaklaştı 9unda olmuştum acaba ondan mı dedim daha yeni kalktım ağrı yoktu ama korkuyorum açıkçası

Back
X