Lütfen acil

evet ünlü biri

msnimi facebookumu kapattım akşam onun için prfilimi tzmlemek için girdiğimde titreşim yolladı görüşmek niyetinde değildim.
Korkuyorum ama onunla Bİrlite olmam.

hocamlada irtibatı kesmem

ama adam okulumu adımı soyadımı sınıfıma kadar herşeyimi öğrenmiş senin peşini bırakmayacağım benim olucaksın diyor habire
senin gönlün var mı canım bu adamda
bak ben meraktan çatlarım hadi bize söyle ismini CADIARZU
bundan sonra onu izlemeyeyim :1ninca:

tehditele seni yola getirebiliceğini düşünmüş. bu ürkekliğiniz ve çaresizliğinizden dolayı sizi iyice sindirmiş.

değiştirin msninizi facenizi tel nonuzu kapatın tüm iletişim yollarını uslu uslu okula gidip gelin. birşeycik olmaz. üzülmeyin.

ulusal tv değil canım

yok bu adamda gönlüm

kapattım herşeyi ama adam okulumun önünden daha bu tehditler başalamdan ayrlmıyordu ki

ulusal tv değil canım

yok bu adamda gönlüm

kapattım herşeyi ama adam okulumun önünden daha bu tehditler başalamdan ayrlmıyordu ki
Aman sende ya,adam ne dicek ki
kızınız bizim camiaya girdi,gizli gizli eğlenmeye reinaya sortiye lailaya girip çıkıyor mu diyecek taaa ağrıdaki ailene :oklava:
çok ünlüyse bu adam ağrıda ne işi var,magazin camiasının kalbi ıstanbulda atıyor..yerimseniben

canım sen gönlünü ferah tut, hiç bişe olmayacak... muhtemelen ailenden korktuğunu bildiği için tehdit ediyo seni. sakın ama sakın onun sözlerine kulak asma. hele ki tehditlerine hiç kulak asma...
Hatta emin ol ailelerimiz bazen hiç tahmin etmediğimiz tutumlar sergileyebiliyorlar. destek bile olabilirler sana...
Umarım bi an önce kurtulursun bu allahın belası adamdan. ne olur bir daha tanımadığın kişilerle görüşme! insanlar sandığımız kadar iyi niyetli deiller... dualarım seninle ...

canım sen gönlünü ferah tut, hiç bişe olmayacak... muhtemelen ailenden korktuğunu bildiği için tehdit ediyo seni. sakın ama sakın onun sözlerine kulak asma. hele ki tehditlerine hiç kulak asma...
Hatta emin ol ailelerimiz bazen hiç tahmin etmediğimiz tutumlar sergileyebiliyorlar. destek bile olabilirler sana...
Umarım bi an önce kurtulursun bu allahın belası adamdan. ne olur bir daha tanımadığın kişilerle görüşme! insanlar sandığımız kadar iyi niyetli deiller... dualarım seninle ...

:çok üzgünüm:çok doğrusun abla allah razı olsa senden :çok üzgünüm:

ben ağrıda yaşadım bilirim nasıl bir yer olduğunu
ailene diyemiyorsan polise git diyecektim ki ağrıda yaşadığını gördüm. eğer ağrı merkezdeysen polise git ailen farketmeden gidebilirsin ama ilçesindeysen ne deyim bilemiyorum. sana yazdığı tehdit mesajlarını silme, kanıt olurlar herhangi bir durumda.
hiç mi söyleyebileceğin kimse yok. senden büyük abi dediğin güvendiğin bir akraban falan? gitsin dağıtsın şer.fsizin yüzünü gözünü...
bi de canım küçük yerde herkes herkesi bilir. eğer sen gerçekten hatasız biriysen o istediği kadar söylesin isterse davul çalsın kimse ona inanmaz...
onla görüşmeyi kes, hiçbir şekilde cevap verme. umudunu keser gider merak etme...

yok valla abla görüşmedim bile küçük yer duyulur ilççede değilim ama abla yaşım tutmuyor:(
kimsem yok kimsem

hiçbir sey olmaz.
hiçbir şey yapamaz.
elinde ne varda senı ne ile tehdit ediyo?
amacı sapıklık sen cvp verme hey allahım ya!

ya hayır adamın elinde bişey yok ama bana diyor başına öyle şeyler getirecem ki görüceksin ya korkar insan benim psikolojim iyi değil

Senin yaşını küçük bulmuş ve korktugunu anlamış.Mutlaka polise git Polisler gerekenı yaparlar pes etme.Yada nebileyim ablan falan varsa ondan yardım iste güvenebileceğin bir büyüğün varsa.

Buda kulağına küpe olsun....bir daha tanımadıgın insanları ekleme.. bak ailende tutucuymuş... dikkat et...

polise gidip derdinin gizli kalmasını iste. aileme söylerseniz benim için hiç iyi olmasz diye anlat. polisde gizler bu durumu merak etme.

korkma tatlım bişey yapamaz ...korkuyorsanda en azından korktugunu belli etme bu herife..cesur davrn...

Back
X