Lütfen acil

korkma cnm ya seni korkutarak istediklerini yaptırmak istiyor aman dikkat et tv lerde neler izliyoruz kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz üzerinde durma hiç konuşma ki yüz bulmasın kendini salıp koyverme bu kadar korkarsan ailen duyduğu zaman korumak için okuldan alır tabi güçlü ol

Canım benimm :1hug:

Hiiiç kafana takma
Bırak istediini söylesin artist :oklava: hiçbirşey yapamaz
Sadece dilinde kalır :delphin:
Böyle salakları önemseme bile klavyeden ahkamlık kesmek çok kolay çünkü :jeyyar:
İletişimini hemen kes ve hiç pas verme en iyisi bu canım sakın korkma süprizzzzz

ıyıde face sıldınız takdırde nasıl mesaj gelırkı cok gırmedım ıcın bılmıyom..
neyse madem aılenızede dıyemıyosunuz bence uzak durun msn den de sılın sız musallat olmayın adam sıze onemlı ara dedıgınde aramayın sallayın ne yapabılırkı hıc bısı korkmayın sadece kendını pc arkasında tatmın eder..hepsı budur..boyle caresız durmayın derım...
o kısı ıle ıletısımı kopratın en kokden sıze ulasmasına engel olun..
ha oldu kı daha fazla ılerı gıdıyo sızde gorusuyosanız bı hocanızdan yardım alın o kısıyle telde gorusupde haddını bıldıre bılır..

Diyorum ki, ogretmeniniz o kisiyi arayip sizin abiniz veya babanizmis gibi azarlayamaz mi? Senin ailenden biriymis gibi yapip zaten herseyi bildigini, o adamin ne mal oldugunun farkinda oldugunu filan soylese? Belki bu adamin da gozu korkar bir daha seni rahatsiz etmeye. Ogretmenin olmasa da boyle birisi bulamaz misin etrafinda?

arkadaşlarınla nasıl irtibata geçiyor canım?

ne yalan söyliyim ama ''kokonamın''yazdıklarına hiç inanmadım.
biryerde yalan söylüyor gibi:olmaz:
ailem itip kakık büyüttü beni diosun,aşiretiz,beni yaşatmazlar,buralarda cezası ölümdür diyosun ama face ve msne tanımadığın insanları eklemesini,konuşmasını,bişeyler paylaşıyorsun:olmaz:
yanlış anlaşılmasın sadece tanımadığı ve yaşı büyük olduğu için yazdım bunu,çünkü kimseye güven kalmadı....
madem bu adamın pis birisi olduğunu anladım msnden engellenildiği gibi faceden de engelleyebiliosun.
neden yapmadın ve hala neden görüştün???

birde eğer seni rezil edecek bir görüntü,yazı yada video yoksa neden korkuyorsun?Allaha inan temizsen Allah yardım edecektir sana.

polise git ve durumunu anlat en ince detayına kadar.
sen delil sun,arkadaşını götür şahitlik etsinler seni taciz ettiğine dair.
ama sana çok kızdım:olmaz:

burdaki kızlarda beni yanlış anlamasınlarçünkü bçyle insan tiplerini çok gördüm,
birşeyler yapıp yapıp ben ne yaptım ki diyenleri:olmaz:

belkide önyargılı davrandım o zaman Allah beniaffetsin.

yani adamın bunları yapmasına sen meyil vermişsin,
adamı kesinlikle savunmuyorum,onun yaptığı zaten ş....sizlik:oklava:

Yazdan arkadasa da hak verdim ben okurken.
Kokonamcim, olayin bu raddeye gelmesinde senin de payin var. Sen bu adam terbiyesizlesmeye basladigi anda irtibati kokunden kopartacaktin, ondan sonra bak bakalim bu adam sana ulasabiliyor mu artik... ne tehdit savurmaya sansi olurdu ne de seni bu kadar tanimaya. Sen bu kadar onu takarsan, adam sana "acil birsey soylucem, beni ara" vb seyler soyleyebiliyorsa, sen ona bu yuzu ve firsati verdigin icindir canim.
Benim kizkardesim var, o da boyle msnden tanimadigi sacma sapan insanlari ekleyip kavga ederdi. KArsisindaki herif kufrederdi, bizimki de cvp verir, ertesi gun yine kavgaya devam ederlerdi. Ne engeller ne de silerdi bu herifi.
Seninki de ayni hesap guzelim, karsidaki sana boyle adi bir teklif ediyor, ama sen bu adamla ertesi gun yine msnde gorusebiliyorsun, aferin.

ayy okurken bana fenalık geldi. internet cafe den mi giriyorsun internete. çünkü bu kadar sıkı yetişmiş birinin ailesinin eve internet alacağını sanmıyorum.
herneyse, son durum ne arkadaşım? halen rahatsızlık veriyor mu?

yalan filan sölediğim yok abllarım günahımı almayın olur mu lütfen iletişimi kestim zaten ve adamın eline ne ftğrf nede video hiçbişey yok ama malesef saolasınız beni öle bir itam ettiniz ki allah razı olsun ..
anlıyamıyorsunuz yaşım kçük korkuyorum hepsi bu çünkü iftira olmştan beter diyorumda
ben kendim çözücem allah razı olsun yardım edenden etmeyende..

sizde illa benle ilişkiye girmek istiyor demek zorunda deilsiniz ailenize. beni rahatsız ediyor benimle derdi nedir anlayamadım dersiniz. dağ başımı aileniz bu kadarmı gerikafalı yardımdamı isteyemezsiniz ailenizden. birde masumca facebook a arkadaş olarak eklediğiniz biri nasıl olurda ilişkiye girmeyi teklif eder. buna nasıl cesaret eder

ondan korkarak bastan hata yaptın
ama madem elinde böyle bişey yok bu kadar endişelenme
ancak söylemde bulunur ama sende bi süre iyice kabuguna cekil
bi şekilde kapanacak bu durum

ne korkuyonki sanki napabilir. ailen tanımadıkları birine durup dururken biye inansınki. benim kanıtım yok diyorsun sanki adamda bir kanıtmı var korkma bence.

Back
X