Komşu komşunun külüne muhtaçtır hesabı komşum kendisi ama böyle birinin ne kendisi ne külü lazım haklısınızNeden gelmiyorsun görüşemiyoruz derse
Benim tarzımda bir anne değilsin
Çocuğuma ve bana zarar veriyorsun hareketlerinle deyin
Yere batsın böyle arkadaşlık
Evet,çok haklısınız çocuğumun bilinç altına böyle şeyler yerleştirmektense daha güzel şeyler yerleştirmeyi tercih ederim ve evet en değerlim benim canım kızım o ben bile kizmadan 10000 kez dusunurken baskasi yapamaz yanicocuklarin bilincaltinda bazen tek bi kare omur boyu kalir. farketmeseler de. ornegin baska biri hadszlk yaparak sizin yaninizda cocugunuza kendini kotu hissetircek birsey yaparsa cocugun aklinda kalabilecek bir kare annem beni korumadi. sizi uykusuz birakack bu olayi arkadasinzla dogrudan konusun rahatszlklarinizi soleyin. hicbir sey evlattan degerli degil.
ben olsam.oyle arkadaşla bir daha gorusmemBir Kızım var 2.5 yaşında paylaşmayı pek sevmez ama ben tabiki ona paylaşması gerektiğini öğretmeye çalışan bir anneyim misafirliğe gittiğimizde arkadaşıma,arkadaşımın sürekli kendi oğlunu teselli edip benimkine kızması sürekli tersleyerek konuşması zoruma gidiyor bize geldiklerinde "Ama benim oğlumada ver oyuncaklarından niye böyle niye vermiyorsun diyor" kendi evinde ise o oglumun oyuncakları onlar onun ama diyip elinden çekmesi beni dellendiriyor benim kizim vurdugunda yada cocuklarin elinden birsey aldiginda zaten rahatca oturup seyirci kalan bir Anne degilim kizima guzel bir sekilde onu rencide etmicek sekilde uyariyorum hadi kizim arkadasada var bak kardes o vurma acır vurursan gibilerinden yada baska birseyle dikkatini dagitmaya calisiyorum ama arkadas ise takmis benim kizimi kafaya surekli benim kizima catiyo bu aksam ki olayda son damla oldu artik birsey demedim ama keyfim cok kacti yani benim canim cigerim o ve dedigim gibi ben seyirci kalmiyorum zaten ben kizimi uyarirken sana ne oluyo diyesim var sizce ne yapmaliyim saat kac oldu uyku tutmadi sinirim bozuldu yani bu bir degil iki degil surekli boyle yani sizce ne yapayim uyarayim mi artik arkadasida sonucta hic kimse benim evladimdan daha degerli degil ve cocuk bunlar yani bilincsiz hata yapmalari kadar normal birsey yok bizim gorevimizde dogruyu ogretmek ki bunuda yapiyorum
paylaşma kavramının çok abartıldığını düşünüyorum.evet paylaşmak güzeldir karşılıklı olmak koşulu ile.Bir taraf hep verici iken diğer taraf hep alıcı ise bu paylaşmak değil kullanılmaktır.
Neden siz kızınızı üzmek pahasına ona ait eşyaları zorla veriyorsunuz ki? O oyuncaklar kızınıza ait ve vermek istemiyorsa hiç zorlamayın.Benim kızım 20 aylık ve oyuncaklarını kime verip kime vermeyeceğine o karar veriyor.Sevdiği iki arkadaşı ile oynarken paylaşır ama başkalarına gelince vermez .20 aylık da olsa bu konuda zorlamam.
Benim kızıma babası bile sesini yükseltip kızımı azarlamaya kalksa ciddi söylüyorum canına okurum. Ben olsam o komşuyu güzel bir paralar sonra suratına bakmam.
Not: Pek fazla komşu sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?