Lütfen akıl verin bana.

melis89

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
21
0
16
İstanbul
5 senedir aşık olduğum ve son 1 senedir görüşmeye başladığım insandan intikam almak,bir bakıma onun canını yakmak istiyorum.Erkek arkadaşım olmamasına rağmen bana yaptıkları,beni diğer aptal kızlarla bir tutması ve yaptığım tüm fedakarlıklara rağmen sadece benden faydalanmak üzere görüşmesi beni çok yaraladı.Tanınmış birine yakışmayacak bu hareketler için kendisine bir ders vermek istiyorum.Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Aslında ben de öyle düşünüyorum ama canımı öylesine acıttı ki...Buna rağmen insanların sadece ekrandan görüp ona hayranlık duyması beni çileden çıkarıyor.

5 senedir aşık olduğum ve son 1 senedir görüşmeye başladığım insandan intikam almak,bir bakıma onun canını yakmak istiyorum. Erkek arkadaşım olmamasına rağmen bana yaptıkları,beni diğer aptal kızlarla bir tutması ve yaptığım tüm fedakarlıklara rağmen sadece benden faydalanmak üzere görüşmesi beni çok yaraladı.Tanınmış birine yakışmayacak bu hareketler için kendisine bir ders vermek istiyorum.Ne önerirsiniz?

5 senedir aşık olan sizmişsiniz, 1 senedir görüşüyormuşsunuz...

Sizin bulunduğunuz yerden bakınca sinir bozucu bir durum ama sizin de yazdığınız gibi "o erkek arkadaşınız değil"miş yani ortada bir ilişki yok...

Yani sizi "diğer aptal kızlarşa bir tutmaması için "onun açısından" bir sebep yok, mayası bozuksa sizden faydalanmak dışında bir niyet gütmemesi de doğal ve bu birçok erkek için geçerli, çok az erkek kendisine özel duygular besleyen kızlardan faydalanmaya kalkmaz... Dediğiniz gibi fedakarlıklar yapmışsınızdır ama burada sorun "erkek arkadaşınız olmayan" biri için fedakarlık yapmanız... Yani elbette herkes herkese iyilik yapabilir ama siz ona 5 yıldır aşık olduğunuz için bunları insanlık namına değil de ona hislerinize istinaden yapmışsınız...

Ondan intikam almak için bir şeyler yaparsanız zaman kaybından ziyade "hislerine karşılık bulamamış zavallı kız" durumuna düşersiniz... Bu durumu onu pişman etmek yerine kendinize çıkarılacak bir ders olarak görüp değmeyecek insanlar için değmeyecek şeyler yapmama kararı alırsanız daha hayırlı olur..
. :ssz:

5 senedir aşık olan sizmişsiniz, 1 senedir görüşüyormuşsunuz...

Sizin bulunduğunuz yerden bakınca sinir bozucu bir durum ama sizin de yazdığınız gibi "o erkek arkadaşınız değil"miş yani ortada bir ilişki yok...

Yani sizi "diğer aptal kızlarşa bir tutmaması için "onun açısından" bir sebep yok, mayası bozuksa sizden faydalanmak dışında bir niyet gütmemesi de doğal ve bu birçok erkek için geçerli, çok az erkek kendisine özel duygular besleyen kızlardan faydalanmaya kalkmaz... Dediğiniz gibi fedakarlıklar yapmışsınızdır ama burada sorun "erkek arkadaşınız olmayan" biri için fedakarlık yapmanız... Yani elbette herkes herkese iyilik yapabilir ama siz ona 5 yıldır aşık olduğunuz için bunları insanlık namına değil de ona hislerinize istinaden yapmışsınız...

Ondan intikam almak için bir şeyler yaparsanız zaman kaybından ziyade "hislerine karşılık bulamamış zavallı kız" durumuna düşersiniz... Bu durumu onu pişman etmek yerine kendinize çıkarılacak bir ders olarak görüp değmeyecek insanlar için değmeyecek şeyler yapmama kararı alırsanız daha hayırlı olur..
. :ssz:

Çok teşekkür ederim.Öfkem azalınca ben de mantıklı karar vermeye başladım.

Back
X