lütfen akıl verin çok sıkıntıdayım

Çocuk ne alaka olmadan ayrılsaydım diyosunuz çocuk olsun çocuğu olan ayrılamaz mı yani annenize mikrop kelimesini kullandıysa hic düşünmeyin ayrılın çünkü o mikrobun arkası gelecektir aaaa buna ses cıkarmadı buna da cıkarmaz der koca bulunur ama anne baba bulunmaz ne pahasına olursa olsun ailenizden vazgeçmeyin......:26:

Canım evliliğin bitsin mi bitmesin mi vs. akıl veremeyeceğim bu konularda ama sana tek şey diyeceğim:

Eğer gerçekten evliliğini bitirmek istiyorsan HİÇKİMSEDEN EŞİNDEN AİLESİNDEN korkma!!! ne sana ne çocuğuna ne ailene zarar verebilir. asla korkma. hava civa... böyle yaparak seni korkutuyor. deli de olsa, çılgın da olsa hiçbir şey yapamaz!!! aynı teraneyi okusun dursun bakalım!!!

aynısını onun ailesi için yapacagınızı söyleyin..
AİLENİZDEN ASLLAA VAZGECMEYİN..EN SONUNDA SANA YAR OLACAK OLANLAR SADECE VE SADECE ONLARDIR..hiçbir erkek aileyi silmeye değmez inan bana..

herkese çok teşekkürederim anneden babadan vazgeçmek ne dememkmş onada aynısını yaşatıcam ki beni anlasın sonrada avukata gidicem , ailem sen nasıl mutluysan onu yap biz senin evliliğin bitsin asla istemeyiz sendende ne olursa olsun vaz geçmeyiz diyo bende asla vazgeçmicem

Back
X