- 5 Ağustos 2018
- 349
- 79
- 48
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen cocuk olmadan bu is uzamadan boz yuvani dön bence. okul oku ayaklarin uzerinde dur seni hak eden birini bul. bu insandan ne koca olur ne baba. kadin cinayetlerini boyleleri isliyor mazallah.. ne bu boyle gencecik kizi almis gec gelemsi bile basli basina problem. bekar degilsin sen. evde bekleyenin var. artik her syei seninle yapmali gece gezmesini bile seninle yapmali. bir de ustune dayak cikmis.. parasiz ilgisiz dayak yiyen anca cocuk doguran saygi gormeyen biri olur cikarsin yillarin gecer keske okusaydim dersin. aklin varsa yolun basinda donersin 19 yas ne ki.. dayagin zuerine bir dk durman kabahat. ona tekrar yapma hakki veriyosun. baban da yokmus arkasiz gordu belli ki serefsiz ahlaksiz.Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdudayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda
Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdudayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda
Hamileymiş 23 haftalık.Konu sahibi ne durumda acaba ? Merak ettim de.
Ailen arkandaysa evine don ve ayaklarının üstünde dur.Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdudayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Aradan zaman geçmiş, muhtemelen ayrılmadılar, kız hamileymiş..Bu sorunun cevabını bile düşünmeye gerek yok aslında. Her şey ortada be yaşınız daha çok genç. Okumak için de , iş bulmak için de yeni bir evlilik için de. Arabanızda duracak bir aileniz de varmış ne güzel. Ayrılmak isterseniz böyle sinirli biri umarım size zarar verecek birşey yapmaz
Biz de akıl verip iyilik yapmaya çalışıyoruz. O ise başka yollara girmişAradan zaman geçmiş, muhtemelen ayrılmadılar, kız hamileymiş..
10 ay öncesinin konusuymuş ...30 haftalık hamile iken kıyan adamla bir hayat sürmeye devam edebilecek misin.. Ailenin yanına git. Bebeğini annenin desteğinle büyüt üniversiteyi kazan çalış.
10 ay öncesinin konusuymuş ...
O zaman hamile değilmiş büyük ihtimalle tekrar barışıp hamile kalmış,şu an 30 haftalık hamile konu sahibi
Allahin verdigi tüm ömrü böyle geçirmeyeceksin dimi....Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdudayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur