Lütfen akıl verin dayak yedim şerefsiz kocamdan

ve sakın sakın çocuk yapma hayatını mahvedersin boşanman da zor olur bakımı da, boşan ve üniversite oku hiçbirşey için geç değil

kızım daha 19 yaşındasın hayatının başı henüz. boşanırsam ailem arkamda durur yazıp arkasından ne yapmalıyım demişsin. cevabı kendin veriyorsun zaten. senin için iki hayat planı var, ya boşanmayıp aman belki düzelir kafasıyla bi çocuk yaparsın o da yetmez hadi belki 2. de düzelir bana bağlanır eve bağlanır diye düşünürsün. ve günün sonunda bunun kendini kandırmaktan başka bir şey olmadığını anlarsın. bu sırada yıllar kocanın canı istediğinde seni dövdüğü canı istediğinde koynuna aldığı , muhtemel bir aldatmayla çilelerinin nirvanasını yaşatacağı bir hayat planı.

yahut, hayatının iplerini eline alıp dimdik durup, boşanıp güzel bir bölüm okuyup, (ki burda motivasyon verme amaçlı şunu belirteyim ki, üni kazanmak çok çok zor bir şey değil, önemli olan mezun olunca iş bulabileceğin bir bölüm seçmek) belki okurken çalışırsın da maddiyatı geçtim kendine güvenin gelir ve eline ekmeğini alıp , dik bir şekilde hayatını idame ettirir ve belki de aşık olur sana değer veren biriyle huzurlu bir yuva kurarsın.
kusura bakma belki öyle değildir ama benim yazdığından anladığım şey, sen dayak atan bir kocayı nasıl düzeltirim konfor alanımdan çıkmadan nasıl işleri yoluna koyarım derdindesin.
canım öyle bir dünya yok , bu adamdan hayır gelmeyeceğini eğer evli kalırsan on sene sonra ah akılsız başım dediğinde anlayacaksın .
kendine sahip çık, hatalı dahi olsan kimsenin sana böyle bir muamele yapmaya hakkı yok.sen değerlisin.
şuan sana boşanıp yeni ufuklara yelken açmak zor ve korkutucu geliyor olabilir ama yıllar sonra kendi kaderini kendin çizme cesareti gösterdiğin için ,kendinle gurur duyacaksın.
ayrıca kimse burda yuva yıkmak kolay mı duyarlarına girmesin. evet çok kolay. 19 yaşındaki tazecik bir kıza el kaldırmak kolaysa yuva yıkmak ondan daha kolay. tabi buna yuva diyor muyuz işin bir de bu boyutu var.

insanlar bu cesareti 40ına 50 sine geldiğinde 2 çocukla belki de , gösteriyor . sen neden gösteremeyesin. babam yok diye de cesaretin kırılmasın. sen dimdik ayaklarını yere bas, ne bir kocaya ne bir babaya yaslanma zaten. bir yerden tutun hayata kendini ve ilerde muhtemel doğuracağın o çocukları bu psikolojiyle yaşatma.her gün dayak yiyeyim ama yuva önemlidir aman yıkılmasın. ne geldiyse bu kadınların başına böyle örümcek kafalı zihniyetten geldi. yazdıklarımı beğenmeyenler evde akşam kocalarından dayak yemeye devam etsinler. diğerleri onlara değer veren adamlarla bir aşk hikayesi yaşıyor. tercih senin, sizin..

Değişir düzelir diye bekleme değişmez düzelmez annen destekçin ise boşanmalısın kardeşim.. Hayatın boyunca dayak yersin

Ahh ya içim parçalandı. Neymiş asabiymiş yerler onun asabiyetini sıkıysa dışarda birilerine göstersin. İlacını verdim dedim muhtemelen şeker hastası değil mi? Genellikle erkekler bunun arkasına saklanır gözüm dönmüştü farkında değilim affet beni der sakın kanma sakın.
Ben neden evlendin bu kadar erken demeyeceğim alnında yazılıymış sen istediğin kadar olmaz desende kaderinde varmış ama lütfen yol yakınken dön. Ailen arkanda seni öksüz bırakmadılar madem bir şekilde hırs yap kimsenin ummadığı yerlere gelirsin inşallah.
Yolun açık olsun inşallah seni gerçekten hakeden bir eşin olsun yeni hayatında

Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdu😢 dayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda
hemen cocuk olmadan bu is uzamadan boz yuvani dön bence. okul oku ayaklarin uzerinde dur seni hak eden birini bul. bu insandan ne koca olur ne baba. kadin cinayetlerini boyleleri isliyor mazallah.. ne bu boyle gencecik kizi almis gec gelemsi bile basli basina problem. bekar degilsin sen. evde bekleyenin var. artik her syei seninle yapmali gece gezmesini bile seninle yapmali. bir de ustune dayak cikmis.. parasiz ilgisiz dayak yiyen anca cocuk doguran saygi gormeyen biri olur cikarsin yillarin gecer keske okusaydim dersin. aklin varsa yolun basinda donersin 19 yas ne ki.. dayagin zuerine bir dk durman kabahat. ona tekrar yapma hakki veriyosun. baban da yokmus arkasiz gordu belli ki serefsiz ahlaksiz.

Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdu😢 dayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda

Lütfen çok gençsiniz sakın çekmeyin, üniversite okumak için de geç değil asla. İlk yıldan yalnız bırakmaya başlamış, saçma sapan kaprislere, şiddete katlanmayın sakın. çocuğunuzda yokken ayrılın derim.

Ailen arkandaysa evine don ve ayaklarının üstünde dur.

Bu sorunun cevabını bile düşünmeye gerek yok aslında. Her şey ortada be yaşınız daha çok genç. Okumak için de , iş bulmak için de yeni bir evlilik için de. Arabanızda duracak bir aileniz de varmış ne güzel. Ayrılmak isterseniz böyle sinirli biri umarım size zarar verecek birşey yapmaz

Bu sorunun cevabını bile düşünmeye gerek yok aslında. Her şey ortada be yaşınız daha çok genç. Okumak için de , iş bulmak için de yeni bir evlilik için de. Arabanızda duracak bir aileniz de varmış ne güzel. Ayrılmak isterseniz böyle sinirli biri umarım size zarar verecek birşey yapmaz
Aradan zaman geçmiş, muhtemelen ayrılmadılar, kız hamileymiş..

30 haftalık hamile iken kıyan adamla bir hayat sürmeye devam edebilecek misin.. Ailenin yanına git. Bebeğini annenin desteğinle büyüt üniversiteyi kazan çalış.

30 haftalık hamile iken kıyan adamla bir hayat sürmeye devam edebilecek misin.. Ailenin yanına git. Bebeğini annenin desteğinle büyüt üniversiteyi kazan çalış.
10 ay öncesinin konusuymuş ...
O zaman hamile değilmiş büyük ihtimalle tekrar barışıp hamile kalmış,şu an 30 haftalık hamile konu sahibi

Allahin verdigi tüm ömrü böyle geçirmeyeceksin dimi....

Back
X