Bu kişi bekar hiç evlilik yapmadı.taşınma olayı boşanacağı karısının evden ayrılması olabilir.
Çok yakından tanıdığım biri öyle birşey söz konusu değil .Adam evli net.
Aynen böyle düşünüyorum bende ama yok hatta dayanamayıp ben yazdım bi ara kısa bi konuşma yaptık nasılsın fln hala işlerini hallettmeye çalıştığını söylüyor2 ay mesaj atmaması düşündürücü kararı gerçekten olumluysa arada konuşurdunuz işi hallediyorum yok az kaldı bilmem ne
Öyle tabii ama bu kişi bayadır beğendiğim ve istediğim biriydi o yüzden takıntı haline geldi sanırımTaşinma işi bir mesaja engel değil
Bence iyi araştırin takıntı haline de getirmeyin.
Olmazsa olmaz kimse vazgeçilmez değildir
Dediklerinize katılıyorum aynı fikirdeyim bu yüzden çok çıkmazdayım beklemek istiyorum ama nereye kadar belirsiz haklısınız sanırım boşuna umut ..ha şunu da yazayım madem kendi hür iradesiyle size gelmiş ve eskiden beri tanıdığınız birisi herhalde yaşınızı biliyordu..
madem yaşın sorun olabileceğini düşündü baştan gelmeseydi ..
dengesiz saygısız bir adamdan fazlası değil boşuna umut bağlamayın..
Haklısınız bende anlam veremiyorum böyle ciddi mesaj atmak istiyorum ama fevri davranmaktan korkuyorum bitirmek içinBence sen bu işi bitir cünkü isteyen adam her halukarda yazar e mübarek iki ay olmuş belki sen iki ay içşnde birisiyle görüşebilirdşn ciddi bişeyler olabilirdi hiçmi bu yönden düşünmüyor bence bu adam kararsız ve senden naz bekliyor kanımca yuzden sen hiç mesaj atma sallama onu bile yada ciddi bir mesaj at ilgilenmemesiyle alakalı kararlı ol p zaman niyetini anlarsın zaten
Geçenlerde bi mesaj attımİyi insan olmak biriyle sevgili olmak için ya da evlenmek için yeterli değil ki. Seni farklı düşünmüştür ama yakınlaşınca öyle olmadığını farketmiştir ne biliyim birinden gerçekten hoşlanıp onunla olmak isteyen adam 2 ay bekleyemezdi. Umursama bence ve sakın arayım mesaj gönderiyim falan deme.
Öyle tabi ama gönül bu dinlemiyoUff uyuz olurum şöyle ikilemde bırakan insanlara.
Boşver o senin peşinden koşsun sen niye koşuyorsun kiii.
Evet bende bunu ona demiştim ben tarafından bunları bilerek geldiğini düşünüyodum diye sanırım gençliğimden korkuyoha şunu da yazayım madem kendi hür iradesiyle size gelmiş ve eskiden beri tanıdığınız birisi herhalde yaşınızı biliyordu..
madem yaşın sorun olabileceğini düşündü baştan gelmeseydi ..
dengesiz saygısız bir adamdan fazlası değil boşuna umut bağlamayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?