• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin emin olmak istiyor

Haklısınız bende anlam veremiyorum böyle ciddi mesaj atmak istiyorum ama fevri davranmaktan korkuyorum bitirmek için
Canım bu işin fevrisimi kalmış dalgamı geçiyor gerçekten seni isteyen ve ciddi olan adam her gün mesaj atar sık mesaj atmasa bile gün içinde konuşursunuz

kusura bakma tatlım, adam için gayet önemsiz olan bir iki buluşmaya çok fazla anlam yüklemişsin umut bağlamışsın. sen kaç yaşındasın, adam kaç yaşında, ne işler yapıyorsunuz, küçüklüğünden beri nereden tanıyorsun bunlardan bahsetmemişsin bu yüzden muğlak kalmış bazı şeyler.

amma bu ne ev işiymiş anlamadık... taşınmak derken? evet bazen insanların zamana ihtiyacı olabilir, evet bir ilişkiye başlarken karşıdakini kırar mıyım hazır mıyım diye düşünmek iyidir... ama 3 defa buluşmuşsunuz, sana hislerinden bahsetmiş sen de onu istediğini söylemişsin ve adam kayboluyor. olmaz o iş canım. eğer cidden tavsiye dinleyeceksen herrr yerden engelle. unut gitsin. madem gençsin genç, enerjik ve mutlu insanlar takılmak için.

eğer arar mı arayacak mı diye için içini yiyor bekliyorsan öyle bence telefon numaranı değiştir. böylece aramasını beklemezsin.

kusura bakma tatlım, adam için gayet önemsiz olan bir iki buluşmaya çok fazla anlam yüklemişsin umut bağlamışsın. sen kaç yaşındasın, adam kaç yaşında, ne işler yapıyorsunuz, küçüklüğünden beri nereden tanıyorsun bunlardan bahsetmemişsin bu yüzden muğlak kalmış bazı şeyler.

amma bu ne ev işiymiş anlamadık... taşınmak derken? evet bazen insanların zamana ihtiyacı olabilir, evet bir ilişkiye başlarken karşıdakini kırar mıyım hazır mıyım diye düşünmek iyidir... ama 3 defa buluşmuşsunuz, sana hislerinden bahsetmiş sen de onu istediğini söylemişsin ve adam kayboluyor. olmaz o iş canım. eğer cidden tavsiye dinleyeceksen herrr yerden engelle. unut gitsin. madem gençsin genç, enerjik ve mutlu insanlar takılmak için.

eğer arar mı arayacak mı diye için içini yiyor bekliyorsan öyle bence telefon numaranı değiştir. böylece aramasını beklemezsin.
Haklısınız sanırım artık bitiriyorum :(

Seni çok da istemiyor. istiyorsa bile.
Bu çok belli
En heyecanlı olması gereken zamanlar hiçbir kıpırtı yoksa zaten bişey yoktur. yoluna devam et.

sana karşı derin hisler beslemediği bir gerçek
aksi taktirde değil ev taşımak fizana gitse sana gene ulaşırdı
muhtemelen sizle olmak istemedi ama sizi kırmaktan korktu
aramaz sormazsam unutur diye düşündü
böyle belirsizlik içinde yaşayacağınıza ona açık açık sorun
bu iş görüşmesinden sonra işe alındım mı diye beklemeye benzemiş

Bu kadar basite almayın kendinizi.ne kadar irdelemissiniz.biraz da erkekler böylesine sorgulasın. sizi aramak.için çabalasın.çok kişi çıkar.siz seçin secilmeyi beklemeyin.

sevseydi 2 ay boyunca yanında olurdu. bence başka dallara konuyor, senide yedekte tutuyor. bunu sana yapmasına izin verme.

Arkadaşlar herkese merhaba şimdiden okuyup yardımcı olacağınız için teşekkür ederim. Şimdi şöyle bir derdim var küçüklükten beri beğendiğim biri vardı ama hep platonik bir beğenme ve hoşlanmaydı aramızda birşey olma ihtimalini düşünerek değildi. Bu kişiyle aramızda 10 yaş var . Bir gün bu kişi bana hiç beklenmedik bir anda mesaj attı ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Detayları atlıyorum 2 kere görüştük neyse sonra bana aramızda ki yaş farkının ileride ikimiz içinde sıkıntı olabileceğini söyleyerek konuşmayı bitirmek istedi bende yaşın sorun olmadığını beyan ettim ve tekrar görüşmek için anlaştık. Aradan biraz zaman geçti görüşmek için bir gün söyledi bir kaç gün önceden ve görüşmek istediği gün doğum günüydü. Her neyse görüştük güzelde geçti konuşmamız bana söylediklerini biraz yazayım; bana çok kişiyle görüş konuş dediler ama ben sana kendim geldim ve benim için içlerin de en olumlusu sensin dedi sana kendi rızamla geldim dedi. İlk görüşmemiz de ben kararımın olumlu olduğunu söyleyemeden bitmişti konuşma ve içimde kalmıştı o yüzden son konuşma da vakit kaybetmeden ona karşı beğenim olduğunu ve benim kararım olumlu yakından tanımak istediğimi söyledim oda bana bende yakından tanımak isterim dedi fakat halletmesi gereken bir takım işleri vardı bunlar için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi ( evleriyle alaklı bir taşınma süreci ) öylece ayrıldık o gün. Şuan aradan 2 ay geçti ve tek mesaj atmadı. Şimdi diyeceğim şu ki arkadaşlar olumsuz deyip vazgeçemiyorum ama nasıl birleyin içinde olduğumuda bilmiyorum çok çıkmazdayım hani vazgeçip aman diyip kapatamıyorum üstünü çünkü gerçekten olumsuz konuşmadı hiç . Lütfen bir akıl verin :KK43:

Adam bir sürü kişiyle aynı anda görüşüyor ve en olumlusu sensin dedi öyle mi? Siz de tokadı basamadınız da adama iki aydır aramasını mı bekliyorsunuz? Benim devreler yandı.

Adam bir sürü kişiyle aynı anda görüşüyor ve en olumlusu sensin dedi öyle mi? Siz de tokadı basamadınız da adama iki aydır aramasını mı bekliyorsunuz? Benim devreler yandı.
Hayır siz yanlış anladınız benden önce söylenenler için dedi bunu benim için olumlu olan sensin diye

Hayır siz yanlış anladınız benden önce söylenenler için dedi bunu benim için olumlu olan sensin diye

Tamam siz olumlusunuz, sizi tercih etmiş güya ama bir sürü kadınla görüşmüş, görüşüyor, görüşecek. Yani siz bir seceneksiniz sadece. Bunu nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize?

Hadi canım kendin mi geldin gercekten!
Ben seni leylekler fırlattı diye biliyodum.
Tüh tüh tüh!
:KK70::KK70::KK70:

cnm bence bu arada baskalarıyla gorusuyor senın onu bekledıgınden de cok emın. hayatına bak. unutma su akar yolunu bulur. kısmetındeyse senı nerde olsa bulur ;)

Tamam siz olumlusunuz, sizi tercih etmiş güya ama bir sürü kadınla görüşmüş, görüşüyor, görüşecek. Yani siz bir seceneksiniz sadece. Bunu nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize?
Evlilik yolunda tabi ki tanışma durumları oluyor benden öncekilerinden bahsetti bana sadece içlerinde en olumlu sen oldun diye bu kişinin yaşı büyük olduğu için herkes birini öneriyo haliyle bu yüzden yani

Evlilik yolunda tabi ki tanışma durumları oluyor benden öncekilerinden bahsetti bana sadece içlerinde en olumlu sen oldun diye bu kişinin yaşı büyük olduğu için herkes birini öneriyo haliyle bu yüzden yani

Bir kadının seçenek olmayı normal karşılaması benim aklımın alacağı bir şey değil.

Evlilik yolunda bu şekilde ilerlenmez. İki insan tanışır, arkadaş olur, o arkadaşlık zamanla duygusal bir ilişkiye dönüşür. Bu şekilde duygusal ilişki yaşayan iki insan bir süre sonra bütün bir hayatı birlikte geçirmek istediğine karar verirse evlenir. Evlilik yolu budur. Önüme gelenle tanışayım birini seçeyim değil.

Back
X