• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin emin olmak istiyor

Arkadaşlar herkese merhaba şimdiden okuyup yardımcı olacağınız için teşekkür ederim. Şimdi şöyle bir derdim var küçüklükten beri beğendiğim biri vardı ama hep platonik bir beğenme ve hoşlanmaydı aramızda birşey olma ihtimalini düşünerek değildi. Bu kişiyle aramızda 10 yaş var . Bir gün bu kişi bana hiç beklenmedik bir anda mesaj attı ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Detayları atlıyorum 2 kere görüştük neyse sonra bana aramızda ki yaş farkının ileride ikimiz içinde sıkıntı olabileceğini söyleyerek konuşmayı bitirmek istedi bende yaşın sorun olmadığını beyan ettim ve tekrar görüşmek için anlaştık. Aradan biraz zaman geçti görüşmek için bir gün söyledi bir kaç gün önceden ve görüşmek istediği gün doğum günüydü. Her neyse görüştük güzelde geçti konuşmamız bana söylediklerini biraz yazayım; bana çok kişiyle görüş konuş dediler ama ben sana kendim geldim ve benim için içlerin de en olumlusu sensin dedi sana kendi rızamla geldim dedi. İlk görüşmemiz de ben kararımın olumlu olduğunu söyleyemeden bitmişti konuşma ve içimde kalmıştı o yüzden son konuşma da vakit kaybetmeden ona karşı beğenim olduğunu ve benim kararım olumlu yakından tanımak istediğimi söyledim oda bana bende yakından tanımak isterim dedi fakat halletmesi gereken bir takım işleri vardı bunlar için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi ( evleriyle alaklı bir taşınma süreci ) öylece ayrıldık o gün. Şuan aradan 2 ay geçti ve tek mesaj atmadı. Şimdi diyeceğim şu ki arkadaşlar olumsuz deyip vazgeçemiyorum ama nasıl birleyin içinde olduğumuda bilmiyorum çok çıkmazdayım hani vazgeçip aman diyip kapatamıyorum üstünü çünkü gerçekten olumsuz konuşmadı hiç . Lütfen bir akıl verin :KK43:
2 ay iletisime gecmemesi basli basina en buyuk olumsuzluk.
Niyeti ciddi olsa farkli olurdu tavri.
Muhtemelen baska adaylarla gorusme surecinde kendileri.
Fazla umut baglamasan iyi olur.
Sahsen bu kadar zamandan sonra donse ben supheyle bakarim.

Sizi cepte tutup daha iyileri var mı diye arayış içinde. Biraz bile etkilenseydi arada sırada arar sorardı. Yakında sözlendiğinin falan haberini alırsın. Hiç bir şey yazma yoluna bak.

Geçenlerde bi mesaj attım :KK43: kısa bi konuşmamız oldu hala uğraştığını fln söyledi öylece kesildi konuşma
Hayır gelmez artık ondan diyelim ki gerçekten işlerini yürütemiyo hem sorununu çözüp hem ilişkisini yürütemeyen adamdan ne bekleyeceksin ki?

Sana karşı ciddi bir hissi olsa, iş güç hepsi hikaye olurdu. Bence seni yedekte tutuyor. 2 ay çok uzun bir süre.

Ben eşimle sevgiliyken birkaç saat geç arasa üzülüp kafama takıyordum. Kaldı ki 2 ay! :işsiz:

Back
X