- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Bu kadar acemi birisi sizin deneyimli olduğunuzu nasıl anlamadı? Çok da hassas değilmiş bu konuda çünkü bilirsiniz nişanlanmak kesin evlilik demek değil, yani kendisi de evlilik dışı gayet rahat sevişmiş sizle. Yanı kısacası kendi ayağınıza sıkmışsınız, sakinleşmesini bekleyin en azından boşanacaksanız da iyice çamurlaşmadan olsun .Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Söylediğinizle yaptığınız hareket çelişiyor, böyle birine edilecek lafmı yıllar sonra. yürek mi yediniz gece gece.Bekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim
adamı bıçaklamışsınız resmen, bu nasıl bir söyleme şekli. bu nasıl bir uslup... biriyle yattım demek..Herkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim
Teşekkür ederim güç verdiniz böyle şeyler intihar sebebi rezil olmak namusuna laf edilmesi ailene karşı küçük düşmek babamın yüzüne nasıl bakarım eğer duyarsa böyle yazmanız gerçekten bir umut oldu ben çok teskkur ederimKesinlikle!
Bu kadar hassasiyeti olsa daha evlenmediği sadece nişanlandığı bir kızla yatmaz, kaldı ki kan gelmediğinde orada sorgular hatta delirirdi.
Bugün deliren adam o gün de gayet delirirdi.
Adam bilerek evlenmiş, şimdi de evlilikten sıkılmış bunu bahane ederek kadını kötü göstererek ayrılacak resmen olay bu.
Konu sahibi cahildim dünyanın rengine kandım moduna girme, hayatta yaşadığın her gününün arkasında ol, kaldı ki utanilacak bir şey yapmamışsın. Ezik ezik durma karşısında.
O an öyle mutluymuşum öyle yaşamışım, sen bana sordun da sana yalan mı söyledim, gözünle de kan gelmediğini gördun, o gün sorun degildi de simdi yıllar sonra mi sorun oldu sahtekarlık yapma, ayrilmak istiyorsan adam gibi dürüstçe ayrıl, karsinda ezik buzuk duracak degilim, namus da boyle birsey degil, begenmiyorsan bosaniriz de.
Anlasamadik ayrildik diyebilirsiniz sonuçta millete, pis kocan neden isi sulalene anlatirim diyerek pislige döküyor?
Ay çok adi gercekten, o boşanmazsa sen boşan zaten böyle bir hımbıldan.
Tabi ki ayrılman ve böyle bir adamı baba yapmaman gerekiyor konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama iyi ki gelmiş adama bak sanki adamı aldatmışsın namussuz imaları falan çok çirkinHerkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (geçmişte 1 kişiyle değil aptalligim yüzünden bir kaç kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi bütün akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gözümün önünden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri dönme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor
Böyle zihniyette bir adam işini şansa bırakmaz, bunu medenice içinde düşünüp kapatmaz, ortalığı ayağa kaldırırdı eminim ki.Belki adam her kadinin kanamadigini biliyor ve onun icin olay cikmadi.
İntihar sebebi ?? Yaşadığınız şeylerden intihar etmeyi düşünecek kadar kötü ve yanlış olduğunu düşünüyorsunuz ama ilk defa sizi öpen kimseyle cinsellik yaşamayan eşinizden bunu saklamayı normal görüyorsunuz kusura bakmayın da normal değil davranışlarınız.Teşekkür ederim güç verdiniz böyle şeyler intihar sebebi rezil olmak namusuna laf edilmesi ailene karşı küçük düşmek babamın yüzüne nasıl bakarım eğer duyarsa böyle yazmanız gerçekten bir umut oldu ben çok teskkur ederim
Sizin korkmanız gereken bir şey yok o çirkinleşirse sizde çirkinleşeceksiniz iftira atıyor diyin geçin bunun kanıtlanabilir bir yanı yok kiAdam bir geri dönme diyor bu kadar kolay mi bir yuva yıkmak bir yandanda pek ağzı durmaz biz bu yüzden ayrıldık diyip beni rezil ederse birde babam duyarsa gerçekten cok kötü olur cok korkuyorum ne yapmam gerek bilmiyorum
Bunca zaman sonra övünür gibi nie ortaya getiriyosunuz ki. Soyleyis tarzi bile cirkin.
Böyle zihniyette bir adam işini şansa bırakmaz, bunu medenice içinde düşünüp kapatmaz, ortalığı ayağa kaldırırdı eminim ki.
Nasıl kanıt bulacak canım gidip adamı bulup bu kızla birlikte oldun mu diye mi soracak Allah aşkına bunun kanıtı olmaz fevri hareket etme eşin çirkinleşirse sende çirkinleşeceksin çocuk istiyorduk olmadı kendine yediremiyor zaten aylardır böyleydik ben belli etmedim diyeceksinOrtada bir neden yoktu niye iftira atsin sana derler birde esimi tanımıyorsunuz benle ilgi li ne yapıp edip kanıt bulur yarın biletini al git geri dönme dedi
Yalniz şöyle düşünen, böyle ortamlarda yaşayan birinin birkaç kişiyle birlikte olmasını cahilliğine vurması da pek inandırıcı gelmiyor bana , en cahil insanın bile totosu yemez şöyle bir cevrede yaşasa evlenmeden cinselliği. Bu size ders olmuştur umarım, öyle dan diye biriyle yattım kalktım demeyin bir daha kimseye . Eşinizle de sakinleşince konuşmayı deneyin, yediremiyirsa kendine boşansın, ama şöyle bir konuyu dillere düşürmek çok kötü sonuçlar doğurabilir,Teşekkür ederim güç verdiniz böyle şeyler intihar sebebi rezil olmak namusuna laf edilmesi ailene karşı küçük düşmek babamın yüzüne nasıl bakarım eğer duyarsa böyle yazmanız gerçekten bir umut oldu ben çok teskkur ederim
Bazı konularda haklı ben bunu onlar etmiyorum suan olan oldu ne yapmam gerekBence siz içinizi rahatlatacak mesajlar okumayı, kendinizi rahatlatabilmeyi istiyorsunuz ama ben eşinize hak verdim. Yazdığınız şekilde "yattım" üslubuyla söylediyseniz eğer adam çıldırmakta çok haklı. Ben sizin eşinizden sakladıklarınızın ilişkinizde sizin adınıza sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası. Sanki söyleyecek fırsatı kollamışsınız gibi.
Kendinizi onun yerine koymayı düşündünüz mü hiç? Eşim dediğiniz insan "çok önem verilen namus meselesinde" sizden bir şeyler saklasa, "sırf zevk uğruna" birisiyle birlikte olsa ve siz onun ilk birlikteliği olduğunuza inansanız, bu inanma durumu yıllarca sürse ve bebek istediğiniz, uğruna ameliyat olduğunuz insan başkasıyla birlikte olduğunu söylese dünyanız başınıza yıkılmaz mıydı?
Kendinizi haklı çıkarmak için çabalamayın, kendiniz etmişsiniz, kendiniz bulmuşsunuz.
Kadın böyle bir şeyi gizleyerek bi hata yapıyor ,aradan zaman geçiyor normalmiş gibi biriyle yattığımı bilmiyor musun diyor yine yanlış bir üslup . Sonra birde haklı gibi içi rahat ede ede çocuk sahibi olmak için ameliyat olan adama çocuğu olmuyor diye bana iftira atıyor deyip adama iftira atıp daha da çirkinleşecek. Madem bu konularda rahat bir insansın , birşeyleri Araklı aralıklı başka kişilerle yaşayıp sadece bir kişi oldu diyebilen birisin, yaptığını kabullenip evet hataydı diyebilecek kadar güçlüde olucakNasıl kanıt bulacak canım gidip adamı bulup bu kızla birlikte oldun mu diye mi soracak Allah aşkına bunun kanıtı olmaz fevri hareket etme eşin çirkinleşirse sende çirkinleşeceksin çocuk istiyorduk olmadı kendine yediremiyor zaten aylardır böyleydik ben belli etmedim diyeceksin
aynen adama laf edilmiş de adamın ne kabahati var ayrılmak isteyen adam 2 kere varikosel ameliyatı mı olur çocuk sahibi olmak için.
isterse erkek deli divane sevsin ve bakire olmadığını bilerek evlensin, biriyle yattığımı bilmiyo musun sanki demek çok iğrenç.
uslupsuzca.
yattım kalktım ooo neler neler demek gibi.
adamın onuruyla oynamış resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?