Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar acemi birisi sizin deneyimli olduğunuzu nasıl anlamadı? Çok da hassas değilmiş bu konuda çünkü bilirsiniz nişanlanmak kesin evlilik demek değil, yani kendisi de evlilik dışı gayet rahat sevişmiş sizle. Yanı kısacası kendi ayağınıza sıkmışsınız, sakinleşmesini bekleyin en azından boşanacaksanız da iyice çamurlaşmadan olsun .

adamı bıçaklamışsınız resmen, bu nasıl bir söyleme şekli. bu nasıl bir uslup... biriyle yattım demek..
birlikte olmak değil yatmak.
eşim bile bunu bana bu şekilde söylese ne teki vereceğimi bilemem.
biteceği varmış evliliğinizin.

Teşekkür ederim güç verdiniz böyle şeyler intihar sebebi rezil olmak namusuna laf edilmesi ailene karşı küçük düşmek babamın yüzüne nasıl bakarım eğer duyarsa böyle yazmanız gerçekten bir umut oldu ben çok teskkur ederim

Tabi ki ayrılman ve böyle bir adamı baba yapmaman gerekiyor konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama iyi ki gelmiş adama bak sanki adamı aldatmışsın namussuz imaları falan çok çirkin

İntihar sebebi ?? Yaşadığınız şeylerden intihar etmeyi düşünecek kadar kötü ve yanlış olduğunu düşünüyorsunuz ama ilk defa sizi öpen kimseyle cinsellik yaşamayan eşinizden bunu saklamayı normal görüyorsunuz kusura bakmayın da normal değil davranışlarınız.

Sizin korkmanız gereken bir şey yok o çirkinleşirse sizde çirkinleşeceksiniz iftira atıyor diyin geçin bunun kanıtlanabilir bir yanı yok ki

Bunca zaman sonra övünür gibi nie ortaya getiriyosunuz ki. Soyleyis tarzi bile cirkin.

aynen adama laf edilmiş de adamın ne kabahati var ayrılmak isteyen adam 2 kere varikosel ameliyatı mı olur çocuk sahibi olmak için.
isterse erkek deli divane sevsin ve bakire olmadığını bilerek evlensin, biriyle yattığımı bilmiyo musun sanki demek çok iğrenç.
uslupsuzca.
yattım kalktım ooo neler neler demek gibi.
adamın onuruyla oynamış resmen.

Böyle zihniyette bir adam işini şansa bırakmaz, bunu medenice içinde düşünüp kapatmaz, ortalığı ayağa kaldırırdı eminim ki.

Normalde katilirim, ama konu sahibi de adamin ilkiymis. Nisanliyken yattiysa muhtemelen imam nikahlari kiyilmisti (konu sahibi cevapliyabilir orasini)..öyle veya böyle konuyu seneler sonra acmasi oldukca gereksiz olmus. Erkek veya kadin fark etmez.kimse eskileri duymak istemez. Belki adam "göz ardi etti", ama konu sahibi öyle acik deyince patladi

Evlenmeden önce size sordu mu bunu? Sordu ve siz hayır bakireyim mi dediniz?

Bir de en başından bu konularda hassas olduğu ayan beyan ortada olan birinden bunu saklamak bana pek etik gelmedi. Bu konularda genelde hep kadınlara hak veririm ancak burada eşiniz haklı. Eğer kendisi bakir ve böyle şeylere dikkat ediyorsa karşısındakinden de aynısını bekleme hakkı var.

siz hem bunu bilmenize rağmen en başında saklamışsınız hem de böyle biriyle kavga anında çok yanlış konuşmuşsunuz. Adam kendini kandırılmış hissediyor ve haklı da.

bir de işte kan gelmedi falan filan ben anladı zaten en başından zannetmiştim demişsiniz de, biraz kendinizi kandırıyor gibisiniz burada. Böyle bir hassasiyete sahip bir insan anlasa yıllarca sessiz mi kalır? Yapmayın Allah aşkına siz de bilmediğini biliyordunuz gayet...

Şu aşamada yapacak bir şey yok, bir süre yalnız bırakın, sakinleşmesini bekleyin. Sonra samimi bir şekilde sakladığınız için özür dileyip onu çok sevdiğinizden, boşanmak istemediğinizden bahsedin. Biraz zaman tanıyın ve anlayışlı olun tamam mı?

o da sakin kafayla düşünür, sevgisi ağır basarsa affeder zaten.

Ortada bir neden yoktu niye iftira atsin sana derler birde esimi tanımıyorsunuz benle ilgi li ne yapıp edip kanıt bulur yarın biletini al git geri dönme dedi
Nasıl kanıt bulacak canım gidip adamı bulup bu kızla birlikte oldun mu diye mi soracak Allah aşkına bunun kanıtı olmaz fevri hareket etme eşin çirkinleşirse sende çirkinleşeceksin çocuk istiyorduk olmadı kendine yediremiyor zaten aylardır böyleydik ben belli etmedim diyeceksin

Bence siz içinizi rahatlatacak mesajlar okumayı, kendinizi rahatlatabilmeyi istiyorsunuz ama ben eşinize hak verdim. Yazdığınız şekilde "yattım" üslubuyla söylediyseniz eğer adam çıldırmakta çok haklı. Ben sizin eşinizden sakladıklarınızın ilişkinizde sizin adınıza sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası. Sanki söyleyecek fırsatı kollamışsınız gibi.

Kendinizi onun yerine koymayı düşündünüz mü hiç? Eşim dediğiniz insan "çok önem verilen namus meselesinde" sizden bir şeyler saklasa, "sırf zevk uğruna" birisiyle birlikte olsa ve siz onun ilk birlikteliği olduğunuza inansanız, bu inanma durumu yıllarca sürse ve bebek istediğiniz, uğruna ameliyat olduğunuz insan başkasıyla birlikte olduğunu söylese dünyanız başınıza yıkılmaz mıydı?

Kendinizi haklı çıkarmak için çabalamayın, kendiniz etmişsiniz, kendiniz bulmuşsunuz.

Yalniz şöyle düşünen, böyle ortamlarda yaşayan birinin birkaç kişiyle birlikte olmasını cahilliğine vurması da pek inandırıcı gelmiyor bana , en cahil insanın bile totosu yemez şöyle bir cevrede yaşasa evlenmeden cinselliği. Bu size ders olmuştur umarım, öyle dan diye biriyle yattım kalktım demeyin bir daha kimseye . Eşinizle de sakinleşince konuşmayı deneyin, yediremiyirsa kendine boşansın, ama şöyle bir konuyu dillere düşürmek çok kötü sonuçlar doğurabilir,

Ben yarın biletimi alıp gideyimmi durayimmi eğer gidersem belki kendi işlerini kendi halledemeyeceginin farkına varıp beni sevdiğini anlayıp evliliğimize bir şans daha verebilir
Belki de ben uzaklasinca iyice soguyup kesin boşanmaya karar verir
Gideyimmi yoksa kalıp evime isime gücüme bakıp evde mi durayim ama gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor

Bazı konularda haklı ben bunu onlar etmiyorum suan olan oldu ne yapmam gerek

Kadın böyle bir şeyi gizleyerek bi hata yapıyor ,aradan zaman geçiyor normalmiş gibi biriyle yattığımı bilmiyor musun diyor yine yanlış bir üslup . Sonra birde haklı gibi içi rahat ede ede çocuk sahibi olmak için ameliyat olan adama çocuğu olmuyor diye bana iftira atıyor deyip adama iftira atıp daha da çirkinleşecek. Madem bu konularda rahat bir insansın , birşeyleri Araklı aralıklı başka kişilerle yaşayıp sadece bir kişi oldu diyebilen birisin, yaptığını kabullenip evet hataydı diyebilecek kadar güçlüde olucak

Her evlenen birbirinin gecmisinde bisiler yasadigini zaten bilir. Kimisi duymak bilmek istemez. Adam bilmek istese ilk gun sorardi kim nasi oldu die. Boyle söylemek sadece kendinden sogutmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…