Lütfen Akıl Verin Kızlaaar

ojelimuhendis

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
361
384
303
Merhabalar kızlar. Ben bundan 3 yıl önce gerçekten çok sevdiğim biriyle bir evlilik yaptım fakat şiddet nedeniyle evliliğimiz son buldu. 1 yıl önce yollarımızı ayırma kararı aldık. Son zamanlarda görüştüğüm ve gerçekten ciddi bir ilişki yaşayabileceğim biriyle tanıştım. Fakat kendisine daha önce evlenip boşanmış olduğumu anlatamadım ve nasıl anlatabileceğimi de bilmiyorum. Lütfen bana bi yol gösterin

Evlilik yapıp ayrılmış olmak suç mu? Ayıp değil günah değil. Saklamayın daha fazla. Seviyorsa önce kızar sakladığınız için ama sonra affeder bence.

Evlilik yapıp ayrılmış olmak suç mu? Ayıp değil günah değil. Saklamayın daha fazla. Seviyorsa önce kızar sakladığınız için ama sonra affeder bence.

Normalde insan ilişkilerim iyidir ama bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek bilemiyorum. Yani nasıl anlatılır..

Bu arada benim bir tanıdığım söylememişti adam öğrendi başka bir yerden sakladığını itiraf etmesini bekledi, sordu falan benden sakladığın bir şey var mı diye. Bu söylemeyince ayrıldı. Yani geç olmadan açıkla. Şiddet yüzünden bitmiş iyi de olmuş. Dayak yeyip kabullenecek değildiniz herhalde. Keşke baştan saklamasaydınız ama olan olmuş en kısa zamanda söyleyin.

Sen ilişkini en baştan zedelemişsin
Bundan sonrası bence çok zor baştan yalan söyleyen bi sevgilim olsa ona hep şüpheyle bakardım

Sen ilişkini en baştan zedelemişsin
Bundan sonrası bence çok zor baştan yalan söyleyen bi sevgilim olsa ona hep şüpheyle bakardım

Aslında geçmiş hakkında pek konuşulmadı sanırım sıkıntı bu. Yani evet ben merak edip onun geçmişi hakkında sorular sordum sadece. Çok uzun bir ilişkimiz yok ama yine de ileride ciddi olabilecek bir ilişki.

O zaman hiç vakit kaybetmeyin bence

Henüz birkaç aydır beraberiz çok uzun süreli değil
Tamam canm ya daha tanışma aşamasındaymışsın.
"Ben seninle ilk tanıştığımız zamanlarda ileriye yönelik bir ilişkimiz olmayabilir diye kendi geçmişimden pek bahsetmedim ama madem ciddi düşünmeye başladık o halde benim hayatım hakkında bilmen gereken şeyler var. Önceden bir evilik yaptım ve şiddetle karşılaşınca evliliğimi noktaladım.Bu konuyu anlayışla da karşılayabilrsin, olmaz ben kabul edemem de diyebilirsin ben de yolun açık olsun derim sana." daha da bir şey deme yeter bence.

Bi gerçekten mantıklı ve açıklayıcı olmuş gerçekten teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…