Lütfen Akıl Verin ne yapmalıyım

Psikolog yerine elin kızı yada elde n herifi ile dertleşen insanlara ne diyelim.Evlenmek için baskı mi yapiyorsunuz öyle demiş .Yapmayın bırakın .Hem niye kendinize ev araba almaya uğraşmiyorsunuz adam zaten parayı seviyormuş ayrılırken mal mı verir size.Olay buda değil ben arkamdan evlenmek için baskı yapıyor diyen sevgiliyi eski sevgili yapardım.O kimki siz baskı yapıyor illa da bu diyorsunuz.Daha çok yazisma okursunuz böyle .En sonundada ben evlenmeyi hiç istemedim sen zorladım lanet olsun seni tanıdığım evlendigim güne temalı bir evliliğiniz olur

çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum
Konuyu deştikçe kötüleşiyor. İkiniz de para kazanıyorsunuz elbette bazen sen bazen o ödeyebilir ama genelde sen niye ödüyorsun? Adam paragöz çıktı rıza baba.

bu arada ben gerçekten bir baskı yapmadım. ben sadece iki sevgilinin şakalaşabileceği şekilde evlilik ve çocuk şakaları yapıyordum tatlılık olsun diye. o da benim bir an önce evlenmek istediğimi düşünmüş

Konuyu deştikçe kötüleşiyor. İkiniz de para kazanıyorsunuz elbette bazen sen bazen o ödeyebilir ama genelde sen niye ödüyorsun? Adam paragöz çıktı rıza baba.
olayı daha da açsam daha kötü şeyler de çıkacak. ama aşk işte insan salak oluyor ve vazgeçemiyor.

Ne düşündüğü değil buradaki konu kaciriyorsunuz .Düşündüğü şeyi bir başka kıza böyle cirkince anlatmasi .Neden niye ? Paylaşılmaz mükemmel erkek kaçırılmaması gereken iyi kısmet .Niye bunları söylüyor bir erkek bunu niye söyler .Niye insan düşündüklerini sevdiği insana değil başkasına söyler..Ben söylemem.Sevdigimle konuşurum ilk önce mesela .Bunlar önemli detaylar karakteri hakkında.Yarinda annesine o kiza bu kıza mi anlatacak herhangi birşeyi

Sizi zotluyor mertebesine sokuyor can atıyor evlenmeye benim kafam karışık alt metin bu dediklerinin emin değil sizle evlenmek konusunda alt metin bu

Ona baskı yaptığın için tabiki de bunları seninle paylaşmayacaktı bu çok normal. Sizinle evlenmek istemiyor ve bahane sunuyor maalesef. Birini sevse direkt de evlenir sizin gözünüzün yaşına dahi bakmaz. Sizde bunları bilip ona göre yolunuza bakın

kendine bir ev almanın bana da bir araba aldırmanın derdinde kendi paralarımızla.evlenmeden bir evimiz bir yerimiz olsun tabiki diyor.
Erkek arkadaşınızın evlilik düşünesini başka bir bayana anlatmasına, bayanın size gelip bunları yetiştirmesine, bi de eklediğim son cümlelerinize asla anlam veremedim.
Sanırım konu başlı başına anlamsız

teşekkür ederim

aslında kız yetiştirmedi. ben cocugun telden mesajarı gizlice okudum. kızla tanışmadık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…