- 18 Şubat 2018
- 13.575
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.679
- 598
- 45
Kopamıyorum ne ya, adam tam bir hırto. Bu kadar mı değer vermiyorsun kendine?çünkü kopamıyorum. bana kendimi özel hissettiriyor zaman zaman. gerçek bir sevgi sanıyorum. niyeti tamamen beni düşünmekmi bunuda bilemiyorum
bende aynı şekilde euro alıyorum. ben asgari maaşlı bir işte çalışıyorken 3 sene önce bana it muamelesi yapıyordu bu arada. benle konuşuyordu ama başka sevdiği biri varmış aynı zamanda
Ay para falan pesinde olmasin bu adam?tabi bana ait olacak. ev de ona ama..
çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorumYapma seni çok üzerler uyanık ol biraz.
Sen aynı sen değil misin fazla para kazanınca neden seninle ilişki yaşıyor da az kazanınca iy muamelesi yapıyor ?
Konuyu deştikçe kötüleşiyor. İkiniz de para kazanıyorsunuz elbette bazen sen bazen o ödeyebilir ama genelde sen niye ödüyorsun? Adam paragöz çıktı rıza baba.çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum
aslında sorun onu niyetini anlayamıyorum
çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum
bu arada ben gerçekten bir baskı yapmadım. ben sadece iki sevgilinin şakalaşabileceği şekilde evlilik ve çocuk şakaları yapıyordum tatlılık olsun diye. o da benim bir an önce evlenmek istediğimi düşünmüşPsikolog yerine elin kızı yada elde n herifi ile dertleşen insanlara ne diyelim.Evlenmek için baskı mi yapiyorsunuz öyle demiş .Yapmayın bırakın .Hem niye kendinize ev araba almaya uğraşmiyorsunuz adam zaten parayı seviyormuş ayrılırskı yapmadım. ben sken mal mı verir size.Olay buda değil ben arkamdan evlenmek için baskı yapıyor diyen sevgiliyi eski sevgili yapardım.O kimki siz baskı yapıyor illa da bu diyorsunuz.Daha çok yazisma okursunuz böyle .En sonundada ben evlenmeyi hiç istemedim sen zorladım lanet olsun seni tanıdığım evlendigim güne temalı bir evliliğiniz olur
doğru diyorsunuz teşekkürlerİş adamı olan biri hesabı size ödetiyorsa parayı değil sizi sevmiyordur. Siz bunu bırakın.
olayı daha da açsam daha kötü şeyler de çıkacak. ama aşk işte insan salak oluyor ve vazgeçemiyor.Konuyu deştikçe kötüleşiyor. İkiniz de para kazanıyorsunuz elbette bazen sen bazen o ödeyebilir ama genelde sen niye ödüyorsun? Adam paragöz çıktı rıza baba.
Ne düşündüğü değil buradaki konu kaciriyorsunuz .Düşündüğü şeyi bir başka kıza böyle cirkince anlatmasi .Neden niye ? Paylaşılmaz mükemmel erkek kaçırılmaması gereken iyi kısmet .Niye bunları söylüyor bir erkek bunu niye söyler .Niye insan düşündüklerini sevdiği insana değil başkasına söyler..Ben söylemem.Sevdigimle konuşurum ilk önce mesela .Bunlar önemli detaylar karakteri hakkında.Yarinda annesine o kiza bu kıza mi anlatacak herhangi birşeyibu arada ben gerçekten bir baskı yapmadım. ben sadece iki sevgilinin şakalaşabileceği şekilde evlilik ve çocuk şakaları yapıyordum tatlılık olsun diye. o da benim bir an önce evlenmek istediğimi düşünmüş
Ona baskı yaptığın için tabiki de bunları seninle paylaşmayacaktı bu çok normal. Sizinle evlenmek istemiyor ve bahane sunuyor maalesef. Birini sevse direkt de evlenir sizin gözünüzün yaşına dahi bakmaz. Sizde bunları bilip ona göre yolunuza bakınKızlar selam 1 senelik bir ilişkim var, 3 senedir de tanıyorum. tanışmamız normal olmadı her şeyi detaylı yazarsam uzun sürer ama şöyle diyeyim kısaca bana zaman zaman ıssız adam vibe ı veren bazen soğuk bazen çok sıcak, bolca alkol içen bir iş adamı, euro bazında maaş alan ve kazancı baya iyi, hafif manipülatif ve para düşkünü biri. beni çoğu kez düşündürüyor ve bunalıma sokuyor. neyse hollandalı bir kız kankasına (kızın da sevgilisi var) şuan geleceğe dair bir vizyonu olmadığını, kendini evli olarak hayal edemediğini daha önce de hiç evlenmediğini, babası ve benım tarafımdan ona baskı yapıldığını bu durumun kendini üzdüğünü yazmış. kız da ona akıl vermiş demekki daha zamanı var evlenmenin diye. bende telefonunda bu mesajları okuyunca ona sordum neden bunları benle paylaşmadın neden böyle düşündün diye. o da konunun senle ilgisi yok ailemde herkes benden bir şey istiyor abim babam dedem ben de bu durumda maddi olarak herkese yetişmeye çalışıyorum filan dedi. her şeyde seni hayal ediyorum seni çok seviyorum vs dedi. ama şu sıralar evlenmeden ciddi adımları atmadan kendine bir ev almanın bana da bir araba aldırmanın derdinde kendi paralarımızla. bunlar bana iyi niyetli gelmiyor kızlar. siz ne düşünürdünüz. evlenmeden bir evimiz bir yerimiz olsun tabiki diyor.
Erkek arkadaşınızın evlilik düşünesini başka bir bayana anlatmasına, bayanın size gelip bunları yetiştirmesine, bi de eklediğim son cümlelerinize asla anlam veremedim.kendine bir ev almanın bana da bir araba aldırmanın derdinde kendi paralarımızla.evlenmeden bir evimiz bir yerimiz olsun tabiki diyor.
teşekkür ederimOna baskı yaptığın için tabiki de bunları seninle paylaşmayacaktı bu çok normal. Sizinle evlenmek istemiyor ve bahane sunuyor maalesef. Birini sevse direkt de evlenir sizin gözünüzün yaşına dahi bakmaz. Sizde bunları bilip ona göre yolunuza bakın
haklısınız. farklı şeylerde var ama uzun sürecel oyalamayayım. cok teşekkürlerSizi zotluyor mertebesine sokuyor can atıyor evlenmeye benim kafam karışık alt metin bu dediklerinin emin değil sizle evlenmek konusunda alt metin bu
aslında kız yetiştirmedi. ben cocugun telden mesajarı gizlice okudum. kızla tanışmadık zaten.Erkek arkadaşınızın evlilik düşünesini başka bir bayana anlatmasına, bayanın size gelip bunları yetiştirmesine, bi de eklediğim son cümlelerinize asla anlam veremedim.
Sanırım konu başlı başına anlamsız
Hakkınızda hayırlısı sizinle evlenmek için can atan kararlı birisiyle evlenmek uzun vadede daha mutlu edebilir .haklısınız. farklı şeylerde var ama uzun sürecel oyalamayayım. cok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?