Lütfen Akıl Verin ne yapmalıyım

bişi daha gençler kusura bakmayın unuttum. dış görüşünümle ilgili şaka yapar kendi kendine güler. dudaklarımın inceliğinden göbeğimin oluşuna kadar. ayrıca bana zaman ayırmaz sürekli konuşmuyorsun konuşmuyorsun der ama sürekli işe dalar beni dinlemez .....

Bence ayılmaya başladın sen de :)

Bir kere ben sevgilimin kız kankasi olmasını istemem ikincisi bu adam sizinle evlenmeye pekte niyetli değil gibi ki derdini size anlatmak yerine gidip herhangi bir yabancıya harcıyor.Üçüncüsü hiç bir şeyin garantisi yok sakin bu adama para kaptırmayın.

Evlilik düşünen adamı hiçbir şey engellemez emin olun evlenmek istemiyor.

bende aynı şekilde euro alıyorum. ben asgari maaşlı bir işte çalışıyorken 3 sene önce bana it muamelesi yapıyordu bu arada. benle konuşuyordu ama başka sevdiği biri varmış aynı zamanda
Durum belli ekonomik olarak dar boğazda sizi yemleyip imkanlarınızdab yararlanıp daha sonra rahata erdiğinde herşeyi yoluna koyunca tekmeyi basmak istiyor neyi anlamadınız??? Şu an yeni bir sevgili yeni masraf demek ,eee siz zaten her aşağılamasına okeysiniz,aşk için kuru ekmeğe razısınız ,bedava sex . eğleniyor işte.Zamanı gelince evlenecek ama sizinle değil.Üzgünüm.......

Seni sevmiyor, zaman öldürüyor sadece. Ayrıca asgari kazanırken sana kötü davranan adamla nasıl bir gelecek görebilirsin? Paran olmayınca veya işsiz kalınca sana çekeceği muameleyi hayal edebiliyor musun? Ona muhtaç kaldığın durumlarda sana nasıl davranacağını nasıl anlamazsın? Aç gözünü ben sinirlendim burda

çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum

çünkü seni sevmiyor.
aşık olacağı birini bulana kadar vakit geçiriyor bulamazsam diye de seni cepte tutuyor.

Ya siz şaka mısınız? Forumda kaos çıksın hareket gelsin diye bilerek mi konu açtınız?
hayır yemin ederimki böyle. ve ben sadece bu durumun normal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. çünkü bazı arkadaşlarım sende çalışıyorsun ve ödemen gayet normal diyor.

imkanlarımdan yararlanma konusunda haklısınız. hep ben onun annesine çiğçek hediye gönderiyorum. tanışmamış olmamıza rağmen bile. 1 kere bile kendisi benim anneme özel günlerde bir şey göndermeyi denemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…