Lütfen akıl verin 🥺

Öğrenci öğretmen sınırını aşıp nasıl aşık olmayı başarabiliyorsunuz çok şaşırıyorum.
Aynı yaşta hocam olsa yine olmaz yine olmaz yani bir seviye bir sınır olmalı bazı mesleklerde

Nasıl bir akıl verelim hoca ayartma aklı mı ?
Zaten hoca ile iletişime geçmişsiniz oda pek konuşmak istememiş bu kadar basit istese idi konuşurdu bu kadar düşünmeye gerek yok.
Dikkati ünv verin.
Şu an hocam değil eskiden hocamdı.Neler konuştuğumuzu bilmiyorsunuz sadece bir kısmından bahs ettim.Ayartmak gibi kötü bir niyetim ya da geçici bir niyetim de yok.Adam evli değil bir şey değil gayet normal bir istek

lisede öğretmenlik yapan biri olarak söyleyeyim, mezun olsanız da aranızda bir ilişki olması etik olmaz. kolay kolay hiçbir öğretmen öğrencisine o gözle bakmaz. ilk atandığım yıllarda bana hayranlık duyan öğrencilerim olmuştu. ama çok şükür ki mezuniyetten sonra açılan vs olmadı, yazanlara da kibarca cevap verdim geçtim. adam da böyle yapmış gibi duruyor. zaten yaş farkı da çok fazla. sizinki hayranlık belli ki. gençsiniz, sizin için normal hisler bunlar ama geçici olduğunu da bilin. 30 yaşındaki adam 19 yaşında, bir zamanlar öğrencisi olan gencecik bir kıza ilgi duyarsa ben adamın tıynetinden şüphe ederim.

Yaşınız çok genç. Bence bu fikri kafanızdan atın ve önünüze bakın. Kendi yaşıtlarınızla bu tür şeyler düşünmeniz daha doğru olur.

Şu an hocam değil eskiden hocamdı.Neler konuştuğumuzu bilmiyorsunuz sadece bir kısmından bahs ettim.Ayartmak gibi kötü bir niyetim ya da geçici bir niyetim de yok.Adam evli değil bir şey değil gayet normal bir istek
hayatım kımse sana bırını ayartıyorsun demıyor. buradakı kadınlar, bukadar yaş farkı olduğında adamlar egolarını tatmın etmek ıcın bıle karşısındaki genç hanımefendıyı zamanla sömürebiliyor. bunu bılıyorlar. herkes uyarmanın peşinde. ayrıca sonucundan ne beklıyorsun? bence adamın umurunda degıl gıbı geldı. zaten etik olmayacağını çok çok ıyı bılıyor olmalı. sen bıraz kendıne çevrene kendın gibi çocuklara mı baksan. adam yaşlanacak sen hala çıtır olcaksın. bı dolu dezavantajı var . kendını bıraz gerı çek kontrol et duygularını, yanı çokta lazım değil bence yoğunlaştırma kendını kafanda buyutme

Hayır evli değil evli bir adama neden yanlış yapayım?
Peki o zaman, şöyle söyleyeyim velev ki siz açıldınız ve hisler karşılıklı. Bir ilişkiye başlandı. Sizinle bir ilişkiye başlayan, yarın bir gün siz 25-30 lara geldiğinizde neden tekrar genç eski öğrencilerine göz koymasın? Ben olsam en çok bundan tedirgin olurdum. Benimle oluyorsa başkasıyla da olur.

Hayır evli değil evli bir adama neden yanlış yapayım?
Bir de, benim de eşimle aramda 9 yaş var ama ben üniversite mezunuydum onu tanıdığımda. Yani sizin de mental olarak olgunlaşmanız lazım. O vakit yaş önemini yitirebilir. Yani 27-37 uygun olabilirken 19-30 uygun değil.

Öğretmenim ve kesinlikle karşıyım bu rezalete.
Öğrencilerimi düşünüyorum. Hepsi çocuk yani, benden bir şey öğrenmek için oradalar. Durum buyken bazı meslektaşlarımın nasıl farklı gözle bakabildiklerini anlamıyorum.
O çocukları aileleri size emanet ediyor. Gücünüzün yettiği kadar korumanız gerekiyor. Ama bazıları tam tersine içerdeki düşman oluyor. Çocuğa birincil zararı bunlar veriyor.
İster mezun ol, ister olma, her halükarda o adamın öğrencisisiniz. Mezun olmuş öğrencilerim de hala öğrencim, fark etmiyor. Aklı başında, nitelikli öğretmenler için durum böyledir. Geri kalanı için diyecek bir şey yok, ban yemek istemiyorum.

İstisnai durumlar hariç bir öğretmen öğrencisine o gözle bakmaz. Bakıyorsa da ahlaksızdır.

Neler konuştuğunuzu bilmeden neyin ne olduğunu nerden bilelim gaipten haber mi alıcaz ?
Üstte sadece konuştuk diyorsunuz ,sonra da neler konuştuğumuzu bilmiyorsunuz diyorsunuz ne bu ?
Kötü niyetiniz var demedim.Neler konuştuğunuzu bilmemize gerek yok.Buradaki can alıcı nokta şu ;hocanız uzatmamış ,istese ilgisi olsa açılırdı zaten.Sizin böyle düşünmenize gerek kalmazdı.

Kusura bakmayın ama eskisi yenisi olmaz bu işin öğretmen her zaman öğretmendir. Eskiden öğretmenimde mezun oldum artık değil diyemezsiniz. Öğretmeniniz umarım size karşılık vermez çünkü hiç etik bir durum değil. Eğer size karşılık verir de aranızda sizin istediğiniz tür bir ilişki olursa açıkcası ben o öğretmenin öğrencisinin velisi olsam onun çocuğuma ders vermesini istemem ve gerekli yerlere şikayetimi yaparım. Öğrencinin de eskisi yenisi olmuyor kusura bakmayın ama bir öğretmen her zaman öğrencisini evladı olarak görür ve öyle yaklaşır doğru olan da budur. Malesef yaşı genç olan öğretmenlerimizin hoşlanılma ilgi duyulma gibi sorunları oluyor emin olun öğretmenler bu konuda rahatsız oluyorlar. Hislerinizi bir kenara bırakmanızı tavsiye ederim.

Back
X