Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen akıl verin...Saçım

Ya boyatırken dedımkı once acılmayacak mı koyu bi renk oluor sankı hu dedım o da cok beyazın var renklerin hepsını bır yapıcam dedi ben de beklıyorum,gören alt zemin harıka dıyor onlar bile anlamış röfle gibi olacagını ben anlamamısım

f
Kız bu yapılırken sen nerdeydin
Çanakkale boğazı gel bize bazı bazı olmuş bu
saçımı genelde düz boyatırım koyu kullu kumral, ama hayatımda ilk defa bosanmanın da vermiş oldugu boslukla bı degısıklık yap dedi herkes gittim yaptırdım sonuc

bence memnun olmadıgınızı soyleyın bunun ustune bır cila atsın o sarılar koyulassın
bır ay kullanın
sonra sız gıdın pasalar gıbı alın gratısden falan sac kumral mesela tek renk olsun

bır kac ay onu kullanın kış bıtmıs olur yaza gırerken bakır kızıl alır boyarsınız

kuafore hayatımda 1 kere gıttım aslan yelesı sac kesımı ıcın amerıkan trası yaptı kısacık kut gonderdı 15 yasımdaydım ozaman
sımdı 33 yasımdayım ogunden bu gune kesım boya ne varsa kendım yapıyorum ıstedıgıne ulastıran kuafor henuz duymadım

Peki bunu nasıl açıkladı bu herif? Kahve tonları kapatır bunu.

f

saçımı genelde düz boyatırım koyu kullu kumral, ama hayatımda ilk defa bosanmanın da vermiş oldugu boslukla bı degısıklık yap dedi herkes gittim yaptırdım sonuc
Kızmakta çok haklısın
Ee kuaför ne dedi bu işe
Sen sormadın mı bu nasıl kızıl diye?

Ben dedım bu olmadı hıc aglayacak gobı oldum yarın gel cıla atalım o renk yapalın dedı ya da istersen balyajları kızıl yapalım dedi,baska bir kuafore sordum o da cıla atarsa afedersın cıngene gibi olursun dedi kızıl yaparsa da yıkadıkca rengi atar dedi ancak cikolata kahve dedi ama o da baya koyu olurmus offf Allahını seven bişi desin bu sac kullu kumrala nasıl döner kızıldan vazgectim

cıkolata kahve cok alakasız suan ben kullanıyorum o rengı benım orjınal sacım acık kumral anca oluyor sız boyarsanız sımsıyah olur resmen bu balyajlara röflelere

sıkmayın canınızı en azından sacınız yanmamıs sımdı boyarsanız yanabılır cunku kalıtesız acıcı kullanmıs cılalarında tonları var koyulastırsın ıdare edın bır ay sonra duz kumral yapın 2 ay kullanın sonra bakır kızıl tam ıstedıgınız renk alır evde kendınız yaparsınız zaten

küllü kumral dersenız bu seferde sizi yemyesıl yapar aman rıske gırmeyın

Aman yarabbı bu nedır ya.

Bakır kızılı düz renge boyayın sarılar ışıltılı açık kızıl olacak diğerleri koyu kızıl bakır..1 ay dinlensin sonra yine bakır kızıl boyayın böyle böyle oturur rengi

Sıcak tonlar yaptım dıyo
sıcaktan retinamızı yaktı
kesin kör
kuaforler yaptıkları ısı ınstagram fıltresıyle goruyorlar sanırım gozlerınde fıltre var onların emınım hepsı mı aynı olur ya
bır kere cılt alt tonunuza uygun renkte acmamıs sacınızı bu renk sarı sıze olmaz ıkı dunya bır araya gelse olmaz

Renk zaten alakasız tmm ama o sarılar ne öyle ya şerit şerit D 100 karayolu gibi
Anlamadığım kuaför hata yapmış ee siz aynaya bakmadınız mı oradayken müdahale ermeliydiniz umarım ödeme yapmamışsınızdır.göz göre göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…