Kız bu yapılırken sen nerdeydinArkadaşlar sonucu görün bi de çok kötüyüm..Eki Görüntüle 2563503 Eki Görüntüle 2563504
hay allah senı kuafor gıbı ne yapmısArkadaşlar sonucu görün bi de çok kötüyüm..Eki Görüntüle 2563503 Eki Görüntüle 2563504
Kuaför gözlük alsın. Yada kuaförlük kursuna gitsin.Arkadaşlar sonucu görün bi de çok kötüyüm..Eki Görüntüle 2563503 Eki Görüntüle 2563504
saçımı genelde düz boyatırım koyu kullu kumral, ama hayatımda ilk defa bosanmanın da vermiş oldugu boslukla bı degısıklık yap dedi herkes gittim yaptırdım sonucKız bu yapılırken sen nerdeydin
Çanakkale boğazı gel bize bazı bazı olmuş bu
Kendi saçınızda bu renkten ombre hiç hos durmazdi kuaför bunu soylemeliydi tabi.Ne renk olurdu
Arkadaşlar sonucu görün bi de çok kötüyüm..Eki Görüntüle 2563503 Eki Görüntüle 2563504
Kızmakta çok haklısınf
saçımı genelde düz boyatırım koyu kullu kumral, ama hayatımda ilk defa bosanmanın da vermiş oldugu boslukla bı degısıklık yap dedi herkes gittim yaptırdım sonuc
İkinciye tutar 3. de oturur demiştir.Kızmakta çok haklısın
Ee kuaför ne dedi bu işe
Sen sormadın mı bu nasıl kızıl diye?
cıkolata kahve cok alakasız suan ben kullanıyorum o rengı benım orjınal sacım acık kumral anca oluyor sız boyarsanız sımsıyah olur resmen bu balyajlara röflelereBen dedım bu olmadı hıc aglayacak gobı oldum yarın gel cıla atalım o renk yapalın dedı ya da istersen balyajları kızıl yapalım dedi,baska bir kuafore sordum o da cıla atarsa afedersın cıngene gibi olursun dedi kızıl yaparsa da yıkadıkca rengi atar dedi ancak cikolata kahve dedi ama o da baya koyu olurmus offf Allahını seven bişi desin bu sac kullu kumrala nasıl döner kızıldan vazgectim
küllü kumral dersenız bu seferde sizi yemyesıl yapar aman rıske gırmeyınBen dedım bu olmadı hıc aglayacak gobı oldum yarın gel cıla atalım o renk yapalın dedı ya da istersen balyajları kızıl yapalım dedi,baska bir kuafore sordum o da cıla atarsa afedersın cıngene gibi olursun dedi kızıl yaparsa da yıkadıkca rengi atar dedi ancak cikolata kahve dedi ama o da baya koyu olurmus offf Allahını seven bişi desin bu sac kullu kumrala nasıl döner kızıldan vazgectim
Sıcak tonlar yaptım dıyoKızmakta çok haklısın
Ee kuaför ne dedi bu işe
Sen sormadın mı bu nasıl kızıl diye?
sıcaktan retinamızı yaktıSıcak tonlar yaptım dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?