Siz napiyorsunuz?
Sacimi boyatayim bari diyip rastgele bir kuafore mi giriyorsunuz?
[/QUOTE
Biz hadi öyle yapıyoruz, kuaförler bunu nasıl beceriyor.Esim saçlarımı 3 kez felan boyadı evde,az çok fikir sahibi oldu adam. Aklım almıyo,günde 10larca saç boyayan bı insan,bakır yerine nasıl oluyor da rofle yapıyor
Kuaforunuz Beylikdüzü'nde mibenim de başıma tipik bı durum gelmişti.
Ayyy çook güldüm bilin bakalım ben hangısıyomAklıma şu geldi,
internetten aldığım / gerçekte gelen
Eki Görüntüle 2563534
Umarım bi çözümü bulursunuz.
Saçımı göndereyim benimkine de el atbence memnun olmadıgınızı soyleyın bunun ustune bır cila atsın o sarılar koyulassın
bır ay kullanın
sonra sız gıdın pasalar gıbı alın gratısden falan sac kumral mesela tek renk olsun
bır kac ay onu kullanın kış bıtmıs olur yaza gırerken bakır kızıl alır boyarsınız
kuafore hayatımda 1 kere gıttım aslan yelesı sac kesımı ıcın amerıkan trası yaptı kısacık kut gonderdı 15 yasımdaydım ozaman
sımdı 33 yasımdayım ogunden bu gune kesım boya ne varsa kendım yapıyorum ıstedıgıne ulastıran kuafor henuz duymadım
Bne cok kararsız biriyim sacımı genelde düz tonda boyarım bırkac yıldır cunku sonucun ne cıkacagı bellı olmuyor, tayinim cıkan yerde bi kuaforum vardı on numaraydı İstanbula döndüm döneli hiç balyaj golge ombre fılan yaptırmadım. Trumpa gittim bana cıkardıgı fıyat 1200TL kesim sac acma ombre Bu fiyatı duyunca dudagım ucukladı ve kendı kuaforume gittim.Siz napiyorsunuz?
Sacimi boyatayim bari diyip rastgele bir kuafore mi giriyorsunuz?
olur yaparımSaçımı göndereyim benimkine de el at
Bana da sagir gibi geldi.hay allah senı kuafor gıbı ne yapmıs
tam hayaller hayatlar seklı
brezilya kızılı
tarcın
bakır kızıl
bu renklere boyayacaktı bıldıgınız karpuz desen röfle yapmıs 1990 lar
bunu yapan kuafor kördü heralde
Ya sinirim bozuldu gülüyoeum artık, yarın da işe gidicem yorumları dusunemıuorumKuafor hizini alamamis. Ombre yapmis gun boyu sanirim.
Ama fena degil. O sari sonradan guzellesiyor korkma.
Aa nasıl olur ya şuan çalışmıyorum ama bende bi kuaförüm bi kuaför ne alaka böyle bi saç çıkartır şaka mıArkadaşlar sonucu görün bi de çok kötüyüm..Eki Görüntüle 2563503 Eki Görüntüle 2563504
Yaa helal olsun kursa mı gittinolur yaparım
kendı gelın makyajımı sacımı
arkadasımın gelın makyajını sacını
esımın trasını da ben yapıyorum yaparım bu kuafor korkusundan herseyı ogrendım
kendım netde arastıra arastıra deneye deneye ogrendımYaa helal olsun kursa mı gittin
Yoksa youtubedan link at
Bu ilk aşama dersinYa sinirim bozuldu gülüyoeum artık, yarın da işe gidicem yorumları dusunemıuorum
Ama merak etmeyin kurtarılır bi renk Allahtan ki bence aynı kuaföre falan gitmeyin telafi edicem derken mahfetmesin istediğiniz rengi elde edebilirsiniz telaş etmeyin falan iyi bir kuaför bulun bence riske atmayınKuafore gidip şu sacı istedim arkadaslar.Eki Görüntüle 2563501 Eki Görüntüle 2563502
Bu saçı yapan her yeri eşit şekilde açabilir mi sizceBu ilk aşama dersin
Yıpratmamak için böyle bi yol izliyor kuaför dersin
Röfle atmış adam resmen
Birşey demedin mi benim istediğim bu değildi falan?
Bence git hatasını düzeltsin
Her yeri eşit şekilde açıp bakır kızıla boyasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?