Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen akıl verin...Saçım

mahalle kuaforumuydu bunu yapan? vardı benim de böyle gittiğim bir yer, onu istedim yapamadı, bunu istedim yapamadı. hep de bi bahanesi vardı yok normalmiş öyle olması onun elinde değilmiş. yurtdışına gitmiş vs vs...
velhasılkelam, kuaför çok çok önemli bir olgu, araştırıp işlerine bakmadan her önüne gelene gitmemek lazım..
istediğiniz renkle alakasız resmen, şerit şerit boyamış yaa

Buna yakın bi renk yaparım dedi

Ikı kısıyı karsılastırıp dedim bununla nasıl bir benzedlik oldu diye,ben o sactakı ışıltıyı yaptım sacece dedi.

Arkadaslar bu rengi hangi renk kapatır düz olsun ona da razıyım,henuz bugun yıkadım sacımı kurutmadım henuz hala stresliyim, genelde koyu kullu kumrala boyatırdım ben hep nerden de aklıma geldi değişim. işyerindekiler de cok guzel olmus değişiklik iyidir dedi.Ben su an sacımı at kuyrugu bile yapmıyorum cizgi cizgi gorunuyor dıye.

Ikı kısıyı karsılastırıp dedim bununla nasıl bir benzedlik oldu diye,ben o sactakı ışıltıyı yaptım sacece dedi.
O saçta ışıltı yok ki bildiğin düz boya.
cila yaparsa daha da koyulaşır biraz. Bence dibi biraz kötü olmuş geriye toplanınca. Arka kısmı daha iyi.

O saçta ışıltı yok ki bildiğin düz boya.
cila yaparsa daha da koyulaşır biraz. Bence dibi biraz kötü olmuş geriye toplanınca. Arka kısmı daha iyi.
Ucları daha ıyı gorunuyor keske uclara yapsalarmıs, yarın baska bır yere gosterecegım

Allahımmmmşok oldum yaa bari ona benzer renk tuttursaydi . ne diyeceğimi bilemiyorum kıyameti koparmadın mi o Kadar para versin düzeltsin alakası yok

Arkadaşlar selamlar, bir iki defa yıkadım cılk sarılıgı devam etti başka bir kuaforde dipleri koyulttım ombre gibi dursun dıye.foto atacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…