- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Ağızlarının payını vermediğin sürece susmazlar... Seni yaralamalarına izin verme. Anlayacakları dilden konuş. Daha önce yapmadıysan, kendini tuhaf hissedersin ilk etapta. Ama sonrasında üzerinden büyük bi yük kalkmış gibi rahatlarsın. İyiki dersin. Herkes sınırını bilmeli. Bilmiyorsa da sen bildireceksin. Bu işler böyle
Ağızlarının payini ver. Hemde hic beklemeden.
Bundan sonra özelinizi kimseye anlatmayin.
Millet deşmeye yara ariyor.
MrhblarNe kadarlık evlisiniz
Tedaviyi bilmeyenlere asla söylemeyin
Düşünmüyoruz henüz deyip geçin
Tedaviyi bilip de soranlara da net bir şekilde bu konu Hakkı'nda konuşmak istemeğinizi söyleyin
Bir de dost tavsiyesi tekrar tedavi sürecine girerseniz bu durumu kimseye söylemeyin gerilmeyin
Oğlum tüp bebek aileler dahi bilmiyor
Aynı yerde çocuk sahibi olan birkaç kişi biliyor o kadar
Ne kadarlık evlisiniz
Tedaviyi bilmeyenlere asla söylemeyin
Düşünmüyoruz henüz deyip geçin
Tedaviyi bilip de soranlara da net bir şekilde bu konu Hakkı'nda konuşmak istemeğinizi söyleyin
Bir de dost tavsiyesi tekrar tedavi sürecine girerseniz bu durumu kimseye söylemeyin gerilmeyin
Oğlum tüp bebek aileler dahi bilmiyor
Aynı yerde çocuk sahibi olan birkaç kişi biliyor o kadar
Ben de çok kızıyorum buna. Herkes mükemmel anne, herkesin evladı mükemmel evlat ya... bide yapmayanı/ olmayanı kınarlar çünkü buna hakları var... Ben de çocuk için evlen artık diyenleri bozmaya başladım şimdi sesleri çıkmıyor. Susmamak lazım.
Dik duruş,biraz zehirli dil çözüyor.
Tecrübe.net
Valla ben de çok tatlı dilli güler yüzlüyüm,tam sevmelik bir tipYapı olarak çok tatlı dilli ,Güler yüzlüyüm ve ne yazıkki insanlar bunu kullanıyor..Bazen keşke kırmasınıda bilsem diyorum,kendi sağlığım için bunu artık yapmak zorundayım..Çok sağolun cvp için
,Valla ben de çok tatlı dilli güler yüzlüyüm,tam sevmelik bir tip
Ama ağzında bal olanın k.çında iğnesi vardır.
O iğneyi de hakedene batırmak farzdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?