Lütfen akıl verin

Umut hep var

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
522
556
103
40
Mrhb hanımlar,ben uzun zamandır evliyim ve çocuğumuz yok...Yakın zamanda bir tüp bebek denemem oldu ve sonuç negativ...Çok şükür toparlandım,bu zamana kadar kendimi toplumdan soyutlamadım,çocuklu arkadaşlarımla hep görüşürüm onlar gelir ben giderim ,çalışıyorumda sıkıntımdan dolayı kendimi salmadım,hep bakımlıyımdır,tavrımı duruşumu takdir eden çok oldu..Tabi çok üzüldüğüm,umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oluyor,ama bi şekilde toparlanıyorum hayatı kendime zehr etmek istemiyorum...Yakın tarihte annemleri ziyaret edecem ve çok meraklı devamlı bana bebekle ilgili sorular soran,gereksiz bi topluluk var...Eskiden baş edebiliyordum ama şimdi bu konunun konuşulması ,bana acıyarak bakmaları,sanki kucağımdaki yavrumu kaybetmişim muamelesi yapmaları beni yaralıyor ve çok sinir oluyorum...Lütfen bana bi akıl verin nasıl davranıyım,nasıl baş edebilirim bu insanlarla,acıyarak bakmaları beni yaralıyor,unutamıyorum,sonrasında kafamda büyütüp duracam...Ben sahip olduklarıma şükredip hayatıma devam etmek istiyorum,herşeyin çocuk olmadığı bilincindeyim,ama gelde bunu anlat...Şimdiden cvplar için teşekkürler

7 yildir evliyim. Bir evlat kaybettim. Bu konuları açanları çok keskin bir dille ikaz ediyorum. Çünkü kimse nerde ne konuşması gerektiğini bilmiyor. Ben üzülecegime onlar bozulsun diyorum.

Ben mutluyum eşimle ve işimle. Bebek Allahın takdiri hediyesidir. Buna önce ben inandım çevremdeki insanlara da söz hakki vermiyorum.

Ağızlarının payını vermediğin sürece susmazlar... Seni yaralamalarına izin verme. Anlayacakları dilden konuş. Daha önce yapmadıysan, kendini tuhaf hissedersin ilk etapta. Ama sonrasında üzerinden büyük bi yük kalkmış gibi rahatlarsın. İyiki dersin. Herkes sınırını bilmeli. Bilmiyorsa da sen bildireceksin. Bu işler böyle

Çok teşekkür ederim cvbınız için,ne yazıkki bu konu açıldığında dilim lal oluyor ,adeta basiretim bağlanıyor konuşamıyorum inşallah bende cesaretimi toplar sizin tavrınızı takınırım,inşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Çok haklısınız ,doğru düzgün cvp veremediğim için o kadar üstüme gelindiki,alay eden gibi bakanda oldu ,çocuksuz olduğunuz için hayatımızın çok anlamsız ,boş olduğunu ima edende,utanmasalar kendini öldür kurtul diyeceklerde var...Msjınız bana güç verdi çok teşekkür ederim

Ne kadarlık evlisiniz

Tedaviyi bilmeyenlere asla söylemeyin

Düşünmüyoruz henüz deyip geçin

Tedaviyi bilip de soranlara da net bir şekilde bu konu Hakkı'nda konuşmak istemeğinizi söyleyin

Bir de dost tavsiyesi tekrar tedavi sürecine girerseniz bu durumu kimseye söylemeyin gerilmeyin

Oğlum tüp bebek aileler dahi bilmiyor

Aynı yerde çocuk sahibi olan birkaç kişi biliyor o kadar

Ben de çok kızıyorum buna. Herkes mükemmel anne, herkesin evladı mükemmel evlat ya... bide yapmayanı/ olmayanı kınarlar çünkü buna hakları var... Ben de çocuk için evlen artık diyenleri bozmaya başladım şimdi sesleri çıkmıyor. Susmamak lazım.

Mrhblar

Mrhblar,12 yıldır evliyim ilk 4 yıl istemedik ,8 yıldır tedavi görüyorum daha sonuç almadık,ne yazıkki bu son negativim bi şekilde duyulmuş...Bende söylememe taraftarıyım ama aileler ne zaman yapacaksınız diye baskı uyguluyorlar ,eşimde ağzından kaçırmış...Olayı o kadar dramatize ettilerki tarif edemiyorum..Allah evladınıza uzun ömürler versin ,çok teşekkür ediyorum...

Çok haklısınız ,kadının çocukları yüzünden çekmediği kalmamış,ama karşıma oturup çocuğun ne kadar güzel birşey olduğunu anlatıyor...Neymiş çocuksuz evlilikmi olurmuş ,evin neşesiymiş..Eee ne yapalım istiyoruz olmuyor,ayrılalımmı,öldürelimmi kendimizi...Bende bundan sonra susmayacağım,çok teşekkür ederim zaman ayırıp cvpladığınız için..

Yapı olarak çok tatlı dilli ,Güler yüzlüyüm ve ne yazıkki insanlar bunu kullanıyor..Bazen keşke kırmasınıda bilsem diyorum,kendi sağlığım için bunu artık yapmak zorundayım..Çok sağolun cvp için

Valla ben de çok tatlı dilli güler yüzlüyüm,tam sevmelik bir tip
Ama ağzında bal olanın k.çında iğnesi vardır.
O iğneyi de hakedene batırmak farzdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…