- 31 Temmuz 2017
- 80
- 34
- 88
- Konu Sahibi yesilucurtma
1-
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten benden bir adım olmuyor ona karşı böyle devam etmek en iyisi o zaman sanırımhiç bir şey yapmayacaksın sevgili değilsiniz sonuçta![]()
Kesinlikle haklısın, o tarz bir konuşma yaptığım anda kendimi küçültmüş üstüne üstlük bir de onun egosunu tatmin etmiş olacağım. Evet doğrusu bu ama umarım anlamamazlığa vurup hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmezSenin hislerinde yanlis olan bir sey yok.Gercekten sana ilgili davranmis beklentiye girmen normal.Ama malesef cok insan var boyle ayni anda kac kisiyi idare eden,yedekte tutan.Bu sana ders olsun bu kadar kolay inanma.Her iltifat edene hemen kapilma.
Bundan sonra ne olacagina gelince kesinlikle sen baskakariyla da konusuyorsun bana umit verdin gibi bir konusmaya girisme.Kendini kucultme.O merak edip dursun niye benimle konusmayi kesti diye.Aptal degilse de anlar
Kızlarla iyi anlaşan birine de benziyor zaten o yüzden böyle düşünüyor olabilir gerçektenKötü olmus. Madem acikca konusamam diyorsun o zaman mesajlarina cevap verme bence. Zamanla yazmaz o da. Simdi 'bana hicbir kiz karsi koyamaz' diye ustune daha cok geliyordur.
Evet gerçekten beni önemsiyorsa ya da hoşlanıyorsa bir düşünür ne değişti diyeBöyle devam et, odun değilse eninde sonunda dank eder ona da heralde. Hayırdır bu kız niye böyle oldu diye. Belki de sana gerçekten aşık, sadece sosyal bi yapısı olduğu için o kadar kız var çevresinde
Maalesef işte o iletişimi tamamen kesip atamıyorum aynı okuldayız sık sık karşılaşıyoruz, bilemiyorum. Yapabildiğim tek şey şu an için benden yana bir adım olmaması ve olabildiğince soğuk davranmak sanırımtamamen tepkisiz kalmak, mesajlarına geç cevap vermek (bence hiç cevap vermemek) mantıklı bence.
flörtöz mü diyorlar böylesine tam hatırlayamadım, herkese var yani
belliki bu adamı unutmak zorundasınız, iletişim de bunu yapmanızı engeller.