lütfen akıl verin!

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.146
548
Kızım 9 yaşında. okula servisle gelir gider.
Onun dışında tek başına sokağa bile salmam sitede oturmamıza rağmen.
Öglenleri servis beklerken bir adam yanına yanaşıp adını vs soruyormuş, sevmeye çalışıyormuş ve bu bikaç kez olmuş.
Konuşmayınca da "seni döverim" diye tehtid ediyormuş.
Sakın bu konuda konuşmadım sanmayın kızımla. Defalarca konuştum, tanımadığın kikse ile diyaloğa girme dışarda, sana şunu bunu vericez gel bizle derseler gitme vs diye.
Ama nasıl olmuş da korkmuş şaşırdım.
Ben şu an işteyim ve bu haberle yıkıldım açıkçası çok kötuyüm.
Neler yapılabilir. Yasal vs? Lütfen bilgilendirin!

Sitedeki kameralardan bı baksanız .
Sonuçta sıte demı ?
Birde güvenlık kabinin orda bklese sıkıntımı olur ?
Kamerea görüntüleri varsa mutlaka şikayette bulunun.
Allah koruusn .

Ay yanlız göndermeyin lütfen bu konu çözülene kadar.
Gerekirse izin alın işten uzaktan izleyin adam gelirse olay çıkarın. Site güvenliğine de haber verin ve Gerekiyorsa polis çağırın.
Yanlız olmadığı ortaya çıksın kızınızın.
Hep aynı adamın gelip yanaşması tuhaf.
Lütfen önlem alın.

Hiçbir konuda aşırı tepkiler vermeyi sevmiyorum ama söz konusu çocuklar olunca.. Kim bu herif? Amacı nedir? İlk iş arayın 155’i, yaşadıklarınızı anlatın. Belki size yol gösterirler.

Mutlaka bu adamla yüzleşmeniz gerek. Bunu siz de yapabilirsiniz ama aileden bir erkek yapsa daha iyi olur. Baba, dede, amca, dayı. Mümkünse hepsi bir arada. Kızınızın sahipsiz olmadığını ve daha da önemlisi olanları size anlattığını bilsin. Çocukları savunmasız görüp sindirebileceklerini sanıyorlar. Korktukları için ailelerine bi şey anlatmadıklarını düşünüyorlar. Yanıldıklarını anlasınlar.

Polise ihbar edip pusuya yatsanız acaba suç unsuru kabul edilip ceza alır mı?
Ben de olsam dehşet sinirlenirdim.. Herhalde linç edene kadar içim soğumazdı..

Çocuklara ne kadar anlatsak da birebir karşılaşınca korkmaları normal. O yüzden bir psikolog çocuklara bu durumlarda göstermeleri gereken tepkileri uygulamalı anlatmak gerektiğini anlatmıştı. Pekiştirme amacı ile..
Çocuk uygulamalı izlediği şeyleri daha kolay algılıyor..

Yasal süreci bilmiyorum ama şikayet ederseniz suç üstü yaparlar belki ve çocuğun beyani esas alınır. Onun dışında adam tutup bir temiz dovdurmek lazım rezili.
Babasi dedi zaten ben bekleyecem kimse o adam bi guzel dalicam da ben polise sikayet edelim diyorum kamera kayitlarindan.

Istedigin kadar konus cocuk bu korkar
Bence onlem alinmali polise mi sikayet edersiniz yanina birinimi yollarsiniz bilmem ama birseyler yapilmali
Cok uzuldum kucucuk cocuk aklindan neler geciyor kimbilir
Babasi bekleyeck izleyecek kizimi servise binerken.
Anne bisey yapmadi sadece adimi sordu sevmeye calisti diyor tuylerim diken diken

Sitedeki kameralardan bı baksanız .
Sonuçta sıte demı ?
Birde güvenlık kabinin orda bklese sıkıntımı olur ?
Kamerea görüntüleri varsa mutlaka şikayette bulunun.
Allah koruusn .
Evet site.
Aksam is cikisi ugrayacagim guvenlige.

Cok cok haklisiniz tuylerim diken diken su an moladayim isteyim ama aklim evde isten cikar cikmaz guvenlige gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…