Hayir kv bakiyor. Servisten inip eve cikiyor servise binip okula gidiyor.Kızınız siz gelene kadar evde tek mi kalıyor ?
Güvenlik yok mu sitenin ?
Babasi dedi zaten ben bekleyecem kimse o adam bi guzel dalicam da ben polise sikayet edelim diyorum kamera kayitlarindan.Yasal süreci bilmiyorum ama şikayet ederseniz suç üstü yaparlar belki ve çocuğun beyani esas alınır. Onun dışında adam tutup bir temiz dovdurmek lazım rezili.
Babasi bekleyeck izleyecek kizimi servise binerken.Istedigin kadar konus cocuk bu korkar
Bence onlem alinmali polise mi sikayet edersiniz yanina birinimi yollarsiniz bilmem ama birseyler yapilmali
Cok uzuldum kucucuk cocuk aklindan neler geciyor kimbilir
AminnnnArkadaşlar güzel öneriler vermiş. Bu anlatılan doğruysa tez zamanda Allah belasını versin o adamın demeye geldim ben de.
Evet site.Sitedeki kameralardan bı baksanız .
Sonuçta sıte demı ?
Birde güvenlık kabinin orda bklese sıkıntımı olur ?
Kamerea görüntüleri varsa mutlaka şikayette bulunun.
Allah koruusn .
Cok cok haklisiniz tuylerim diken diken su an moladayim isteyim ama aklim evde isten cikar cikmaz guvenlige gidicemHiçbir konuda aşırı tepkiler vermeyi sevmiyorum ama söz konusu çocuklar olunca.. Kim bu herif? Amacı nedir? İlk iş arayın 155’i, yaşadıklarınızı anlatın. Belki size yol gösterirler.
Mutlaka bu adamla yüzleşmeniz gerek. Bunu siz de yapabilirsiniz ama aileden bir erkek yapsa daha iyi olur. Baba, dede, amca, dayı. Mümkünse hepsi bir arada. Kızınızın sahipsiz olmadığını ve daha da önemlisi olanları size anlattığını bilsin. Çocukları savunmasız görüp sindirebileceklerini sanıyorlar. Korktukları için ailelerine bi şey anlatmadıklarını düşünüyorlar. Yanıldıklarını anlasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?