lütfen akıl verin!

Şu an bana verseniz o adami ben parcalarim
Ben nasil tutucam kendimi bilemiyorum.
Eger tahmin ettigim adamsa bir oglu var sisman benim kizdan en fazla 2 yas buyuk. Ve ikinci evliligini yapmis sanirim. Kadin oglu ile hic ilgilenmez cocuk sersefil gorurdum hep. O adamsa bziim apartmanda oturuyor. Iste o ise ozaman yandi demektir!

Kızınıza çocuklar için olan akilli saatlerden alabilirsiniz acil durumda arayabilecegi belirli numaralar oluyor sanırım ve siz de onu izleyebiliyorsunuz nereye giderse. Kolundan çıkarsa da bildirim geliyor. Bu çağda yapacak başka birşey olmuyor malesef allah korusun çocuklarımızı. Kızınız size güveniyor ve nazi size geçiyor sizin yanınızda farklı davranması normal. bu olayda korkmasi da çok iyi. Çünkü korkmasa size anlatmaya gerek gormeyebilirdi.

Haklisiniz arastiracagim..

Servise kadar biri bıraksa dünya çok kotu aynı yasta brnımde oğlum var sürekli tehbıhlıyorum Allah korusun yavrularımızı
Aminnn qminn.
Inanin site diye ve onunla birlikte baska servise binen cocuklar var diye ve bir de artik ozguveni olussun diye tek inmesine izin veriyorduk.
Zaten devir kotu oldugundan tek parka bile salmam. Gorurum mesela karsi komsunun kizi hep sokakta; kendi kendime deeim nasil ici rahat? Ama haklisiniz artik hep yaninda olucam.

İnanın bizim okulumuz 10 dakika mesafede asla tek göndermiyorum hep kendim götürür kendim alırım şuan hamileyim ve unanın aşırı şekilde bulantılarım var çok afedersınız yollarda kusarak gidiyorum okula sırf oğluma bısey olmasın diye, hala bakkala bile göndermiş değilim korkuyorum elimde değil onlara bısey olduktan sonra ağlayıp vahlamanın bi anlamı yok .
Biz tedbırımızı alalımda taktırı Allah'a bırakalım lütfen sizde tek göndermeyin serviste olsa birisi bıraksın tehdit ne demek çok kotu haberler okuyoruz neler neler duyuyoruz ve servis kazaları çok oluyor icim yanıyo gördükçe.
Allah korusun bütün çocukları çok savunmasızlar biraz büyüyene kadar gözümüz üzerlerinde olacak bi evlat kolay yetişmiyor anneniz yokmuş yada babaannesi onlar bıraksın servise

Adam motorluymus. Motoru varmis yani. Esim dio ki indir asagi giyindir, motoru tanirsa kapidaysa anlariz.

Bi sure ben de oyleydim ama dedgim gibi ozguveni gelissin diye artik kendi kendine binebilir inebilir diye dusunuyordum. Paranoyaklasmaya gerek yok diyordum ama varmis

Indirin bakalım kızınızi
Görüntülerde gelecej dedinuz yarın
Ya allahm bütün çocukları kötü niyetli kişilerden korusun

Olay polislik zaten orasi kesin.
Asla duramam polise iştikal etmeden olay..

çok geçmiş olsun
bence de polis şart
eşiniz döver ok, sizin kızınızdan uzak durur ok ama yarın gider başka bir çocuğa yapar... o çocuk da sessiz kalırsa kim bilir neler yapar
Allah çocuklarımızı korusun...

Öpmeye çalıştı dediği an adamın ne olduğu anlaşıldı... ne hakla milletin kızını öpmeye kalkıyo iğrenç yaratık. Sitedeki başka çocuklara da yanaşmış olabilir bi araaştırın bence

Detayli anlatiyorum.
Cocuk motoru tanidi.
Plakayi aldik.
Adam guvenlik mis.
Ve yan blokta oturuyormus.
Ilce emniyeti aradik dilekce doldurmaniz lazim diyorlar gelip.
Yarin cocukla gidip dilekce dolduracagiz.
Plaka nosu ve isim soyisim vericez.

Cocuga gel seni opucem diyormus ve cocuk arkasini donup gidince montundan cekiyormus.
Gel sana oyuncak vereyim vs diyormus
Hatta bibara oyuncak vermis kizim atmis oyuncagi.
Ozellikle kizimi gorunce motorundan inip yanina geliyormus.
Anne adam kendi oglunu sevmiyor bagiriyor hep kiz cocuklarini seviyor diyor kizim.
Is yarin hallolucak.

Yanasmis zaten kizim diyor arkadasimi aldi goturdu eline abur cubur verdi diyor.

cozum bulana kadar yalnız gondermeyın derım
polıse emnıyete gıdın yarın sabah ılk iş ... sıtenın guvenlık goruntusunden adama ulasırlar
allah esırgesın

off
hasta ruhlu adam
ınsallah hemen cozume kavusursunuz

Yanasmis zaten kizim diyor arkadasimi aldi goturdu eline abur cubur verdi diyor.
Allahım sen büyüksün yarabbim
Elimizi sallasak kolumuz pedofili bir pisliğe çarpıyor!
Allahtan kızınızla iletişiminiz iyiymiş canım,
İnşallah o pislik hiçbir masumun canını yakamadan hapsi boylar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…