lütfen akıl verin!

Otobuse binip eve gidicem su an.
Ilk isim inince guvenlige ugramak olacak.

Guvenlige telefon biraktim.
Adamin esgalini istiyorum dedim. Whatsappdan atacaklar. Ve izleyecekler. Numarasini aldim guvenligin. Yarin izleyecem. Ama kizimin anlattiklarina gore tarif ettigi adam bu apartmanda oturuyor.

Guvenlige telefon biraktim.
Adamin esgalini istiyorum dedim. Whatsappdan atacaklar. Ve izleyecekler. Numarasini aldim guvenligin. Yarin izleyecem. Ama kizimin anlattiklarina gore tarif ettigi adam bu apartmanda oturuyor.

Guvenlik kamerasi var mi?
Guvenlik kamerasi goruntulerini alin, polisi cagirin, adamin evini bastirin. Sapik herif.

Guvenlik kamerasi var mi?
Guvenlik kamerasi goruntulerini alin, polisi cagirin, adamin evini bastirin. Sapik herif.
Guvenlik biz izleyecegiz goruntuleri dedi. Esimin numarasini verdim oraya atin adamin esgalini deeim. O adamdan sikayetciyim deeim. Not tuttular. Ama kizimin anlattigina gore adam bizim apartmanda.

1.sanirim adam bizim apartmanda.
2. Adamin esgalini de alinca emin olacagiz.
3. Bu durumda kamera kayitlari ile polise gidip evinden aldirmaliyiz dimi?

1.sanirim adam bizim apartmanda.
2. Adamin esgalini de alinca emin olacagiz.
3. Bu durumda kamera kayitlari ile polise gidip evinden aldirmaliyiz dimi?

Ya çok korkunç sapık herif. Defolsun kendi çocuk yapsın onu sevsin. İyi niyetle sevmek istese bile kimse elalemin çocuğuna do ku na maz!! Sizi tebrik ederim evladınızı çok doğru yetiştiriyorsunuz demek ki, hemen gelip size anlatmış.. Herkes evladıyla bu yakınlıkta olmalı ki bu tür durumlarda erkenden haberdar olunup tedbir alınmalı. İnşallah çözerssiniz.

Insallah cok tesekkur ederim.
Beni uzen korkmasi, halbuki kizim cok asi ve dillidir. Evde tas ustunde tas birakmaz sinirlendigi zaman vs. Daha 9 yasinda ama agzi iyi laf yapar. Hatta hep derim biraz da iyi bisey boyle bir karakterde olmasi, kendini ezdirmez ilerde diye. Nasil oldu da bu adam korkutabildi anlamadim sahsen bizden bile korkmayan bir cocuk bu. Ama dedigin gibi canim anlatmasi cok iyi oldu. En azindan bu yonden sansliyim.

Sevilmekten korkulurmu demek ki başka bir şey yapmaya kalkti pislik herif
Peşini birakmayin nolur
Kızınıza da nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatın
Rabbim korusun inşallah çocukları

Sevilmekten korkulurmu demek ki başka bir şey yapmaya kalkti pislik herif
Peşini birakmayin nolur
Kızınıza da nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatın
Rabbim korusun inşallah çocukları
Aminnnn
Simdi babasi ile telefonda konustu babasi isten gelecek.
Opmeye calisti diyor, beni gorunce el salliyor vs diyor cocuk
Nasil uyuyacam bu gece..

Anlattim uzun uzun anlatyim karsima alip.
Senin kendi kisisel alanin su kadardir ve onun icine girip sana yanasmaya calisirsa bu suctur. Sana kimse dokunamaz. Bedenin senin ozelindir. Tanimadigin kimse ile muhattap olma. Ustune gelirseler benim babam komiser de ve ciglik at uzaklas ordan dedim.
Isten gelince uzun uzun anlattim ama rahatti hareketleri hic birseyden korkar veya saklar gibi degildi. Yani insallah oyledir

Aminnnn
Simdi babasi ile telefonda konustu babasi isten gelecek.
Opmeye calisti diyor, beni gorunce el salliyor vs diyor cocuk
Nasil uyuyacam bu gece..
Allahm kafayı yicem ya bu nasıl ahlaksızlıktir
Polise kesinlikle şikayet edin
Cok kotu bir şeybu
Uzman yardımı da alin kızınız için

Diyemez ki..
Allah belasini versin yaa
İnşallah düşündüğümüz gibu bişey degildir
Ama nolursa olsun şikayet edin lütfen

Eşimle konuştum. Resmini cizsin adamin diyor. O adam olduguna emin oldugumuzda direkt kafa goz dalicam o adama diyor, kurtulamayacak diyor. Zaten sinirli, bomba gibi bir adamdir nasil patlar uzerinde bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…