Icinden sanirim bilemiyorum bakicaz goruntulereAdam sitenin icinden miymis? Tarif etsin size her kimse belki gordugunuz biridir
Ayy benimde olduBabasi bekleyeck izleyecek kizimi servise binerken.
Anne bisey yapmadi sadece adimi sordu sevmeye calisti diyor tuylerim diken diken
Guvenlige telefon biraktim.
Adamin esgalini istiyorum dedim. Whatsappdan atacaklar. Ve izleyecekler. Numarasini aldim guvenligin. Yarin izleyecem. Ama kizimin anlattiklarina gore tarif ettigi adam bu apartmanda oturuyor.
Guvenlik biz izleyecegiz goruntuleri dedi. Esimin numarasini verdim oraya atin adamin esgalini deeim. O adamdan sikayetciyim deeim. Not tuttular. Ama kizimin anlattigina gore adam bizim apartmanda.Guvenlik kamerasi var mi?
Guvenlik kamerasi goruntulerini alin, polisi cagirin, adamin evini bastirin. Sapik herif.
1.sanirim adam bizim apartmanda.
2. Adamin esgalini de alinca emin olacagiz.
3. Bu durumda kamera kayitlari ile polise gidip evinden aldirmaliyiz dimi?
Insallah cok tesekkur ederim.Ya çok korkunç sapık herif. Defolsun kendi çocuk yapsın onu sevsin. İyi niyetle sevmek istese bile kimse elalemin çocuğuna do ku na maz!! Sizi tebrik ederim evladınızı çok doğru yetiştiriyorsunuz demek ki, hemen gelip size anlatmış.. Herkes evladıyla bu yakınlıkta olmalı ki bu tür durumlarda erkenden haberdar olunup tedbir alınmalı. İnşallah çözerssiniz.
AminnnnSevilmekten korkulurmu demek ki başka bir şey yapmaya kalkti pislik herif
Peşini birakmayin nolur
Kızınıza da nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatın
Rabbim korusun inşallah çocukları
Allahm kafayı yicem ya bu nasıl ahlaksızlıktirAminnnn
Simdi babasi ile telefonda konustu babasi isten gelecek.
Opmeye calisti diyor, beni gorunce el salliyor vs diyor cocuk
Nasil uyuyacam bu gece..
Olay polislik zaten orasi kesin.Allahm kafayı yicem ya bu nasıl ahlaksızlıktir
Polise kesinlikle şikayet edin
Cok kotu bir şeybu
Uzman yardımı da alin kızınız için
Diyemez ki..Anlattim uzun uzun anlatyim karsima alip.
Senin kendi kisisel alanin su kadardir ve onun icine girip sana yanasmaya calisirsa bu suctur. Sana kimse dokunamaz. Bedenin senin ozelindir. Tanimadigin kimse ile muhattap olma. Ustune gelirseler benim babam komiser de ve ciglik at uzaklas ordan dedim.
Isten gelince uzun uzun anlattim ama rahatti hareketleri hic birseyden korkar veya saklar gibi degildi. Yani insallah oyledir
Komşumuz olan yaşlı bir amca ben 6-7 yaslarindayken öpmüştü beniOlay polislik zaten orasi kesin.
Asla duramam polise iştikal etmeden olay..
Iste tek tesellim olayi anlatmis olmasi.Komşumuz olan yaşlı bir amca ben 6-7 yaslarindayken öpmüştü beni
Ordan kacabildim ama anneme anlatamadım cok korkmustum
Hiç bir şey yok gibi davranirdim
Şu an bana verseniz o adami ben parcalarimEşimle konuştum. Resmini cizsin adamin diyor. O adam olduguna emin oldugumuzda direkt kafa goz dalicam o adama diyor, kurtulamayacak diyor. Zaten sinirli, bomba gibi bir adamdir nasil patlar uzerinde bilemem
Servise bindirirken de biri olsun yaninda inanin devir hic iyi değilIste tek tesellim olayi anlatmis olmasi.
Ya anlatmasaydi?
Ya daha kotu seyler yasansaydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?