Lütfen akıl verin

Hassasbiriii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
65
1
3
Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …

Eşiniz size vurmuş, sizinle sohbeti yok, azarlayıp duruyor.. Iyi insan buysa, kötüsü nasıl oluyordu?

Çift terapisi falan deneyin, birbirinizi anlamaya ve eski zamanlarınızı hatırlamaya çalışın..
Eşiniz size vurmuş, sizinle sohbeti yok, azarlayıp duruyor.. Iyi insan buysa, kötüsü nasıl oluyordu?

Çift terapisi falan deneyin, birbirinizi anlamaya ve eski zamanlarınızı hatırlamaya çalışın..
Kabul etmiyor etse bende gitmek istiyorum

Dayak,tokat çok aşağılayıcı bir durum...adam şiddete meyilli ve siz de hadi vur da göreyim diyerek iyice üzerinize salmışsınız.. bu kadar da telefonda konuşmayın
Haklısınız ama arayan ablam oluyor çalışıyor kendisi müsait olduğu zamanlarda konuşuyoruz bazen de arkadaşım oda uzun zaman konuşmadığım bir arkadaşımsa

Iyi o zaman yiyin dayağı oturun yerinize, denkmişsiniz demek.. tövbe tövbe
Keşke böyle yazmasaydınız sınanmadığınız yerden hayatınızı bilmiyorum ama umarım bir gün bu sözü hatırlayacak bir durum yaşamazsınız

Kötü eşin tanımı nedir?

Eşiniz kötü eşten ziyade kötü biri.

Ama boşanma gibi bir durum yok madem, arkadaşın dediği gibi çift terapisi deneyin.
Yani böyle biri değildi sen beni bu hale getirdin diyor onunla konuşmaya çalışıyorum anlatıyorum ağlıyorum bazen anlıyor gibi hissediyorum ama çoğu zaman anlamıyor kibar bir dille bile bazen bir şey söylüyorum mesela lütfen buradan çıkar mısın diyorum bana çık dedin diyor ve bunu tartışma konusu haline getiriyor hani dese ki kırıldım sana anlarım ama ben çok salak bir insanım senin gibi birine bulaştım diyebiliyor mesela çift terapisi almak çok istiyorum ama asla kabul etmiyor

Eşiniz adam bile değil.
İnsanın eşi hayat arkadaşı için bunları duyması ne kadar üzücü yanlış anlamayın sizin demenize bir şey dediğim yok yazdıklarıma istinaden böyle diyorsunuz zaten ama işte içten içe çok üzülüyorum

Size tokat atan esiniz icin "kotu biri" deniyor, 'ben de onu sinir ediyorum galiba" diyorsunuz. Ee? Sinir etmeyin o zaman? Baska ne diyebiliriz ki?
Kendisi bana böyle söylediği için acaba gerçekten onu sinir mi ediyorum diye yazdım ve sizlerle dertleşmek istedim

Kendisi bana böyle söylediği için acaba gerçekten onu sinir mi ediyorum diye yazdım ve sizlerle dertleşmek istedim
Gercekten sinir ediyor olsaniz siddeti hak etmis mi olacaksiniz yani?

Esiniz kendisini sinir eden mesai arkadasina, amirine, anasina babasina tokat atabiliyor mu? Birini sinir etmek nasil siddeti meşrulaştırır yani bunu dusunmeniz bile abes.

Haklısınız bende doğru düşünemiyorum

Haklısınız ama arayan ablam oluyor çalışıyor kendisi müsait olduğu zamanlarda konuşuyoruz bazen de arkadaşım oda uzun zaman konuşmadığım bir arkadaşımsa
Kocanının cahil tarafları var,ama sende boşanacak cesaret pek alamadım, o yüzden bu cahil adama kendini dövdürme.. madem uzun tel konuşmalarından rahatsız sen de konuşma,ablana da söyle durumu,arkadaşına da eşim rahatsız oluyor de kısa konuş ..madem işi zor ve stresli bırak hafta sonu uyusun,bebeğe baktırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…