- 5 Ağustos 2024
- 65
- 1
- 3
- Konu Sahibi Hassasbiriii
-
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve üslubunuz içinKuzum senin kendine ve evladına yapacağın en güzel şey terapiye gitmek.
İnan çok iyi gelecek sana
Öncelik sensin bunu unutma sen iyi olacaksın ki mutlu bir evlat yetiştireceksin.
Sırf bu kötü senaryonun bir gün yaşanma ihtimali yüzünden şimdiden önlem alın, ki inşallah yaşanmaz ama maalesef kadına saygısı olmayan erkekler kız evlatlarına da zamanla kötü davranmaya başlıyor, mutlaka önce kendinizi iyileştirin, özgüveninizi öz saygınızı yeniden kazanın, siz güçlü bir karaktere sahip olursanız kızınız da güçlü karakterli olur.Çok konuşkan biriyimdir
İşte kızıma değil vurmak elini kaldırdığı gün hiç tanışmadığı hiç de tanışmak istemeyeceği biriyle karşı karşıya gelir umarım böyle bir hata yaparak kızımın ne ruhuna ne de bedenine zarar verir gerçeten hiç istemeyeceğim bir senaryoyla karşı karşıya kalırız bunu eşim için değil evladım için istiyorum bir ömür olmasa ben kocasızlıktan ölmem ama kızım babasının açtığı yaraları bir ömür terapi alsa toplayamaz
Eşiniz hakkında tek kelime güzel söz söyleyemez kimse. Bakın ne olursa olsun insan eşine vuramaz. İnsan değil yani. İnsan olsa yapamaz. Terbiyesiz. Ahlaksız. Gücü size yetiyor, dışarda kimseye bulaşamaz yemez ama işte böyle eşine gelince eser gürler.İnsanın eşi hayat arkadaşı için bunları duyması ne kadar üzücü yanlış anlamayın sizin demenize bir şey dediğim yok yazdıklarıma istinaden böyle diyorsunuz zaten ama işte içten içe çok üzülüyorum
Polisim stresliyim bahaneleride hazır.Eşiniz hakkında tek kelime güzel söz söyleyemez kimse. Bakın ne olursa olsun insan eşine vuramaz. İnsan değil yani. İnsan olsa yapamaz. Terbiyesiz. Ahlaksız. Gücü size yetiyor, dışarda kimseye bulaşamaz yemez ama işte böyle eşine gelince eser gürler.
Eşiniz çok kötü bir insan. Alttan alttan kızınıza kötü bir anne olduğunuzu lanse ediyor, aşılıyor.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Bakın anlatamadığım için kendimi ayrıca üzülüyorum orada ki iyi insan ibaresi kızmadığım ya da haklı bulduğum için değil olayı objektif bir biçimde açıklama istediğimden ötürü yoksa kızgınlıktan çok daha yoğun duygular içindeyim inan ki şiddetin bir bahanesi olmaz tabi ki sadece durumu onun tarafındanda açıklama isteğimden öyle yazdım çünkü diğer türlü kendi vicdanıma hesap veremiyorum hani şiddet konusu bir yana onu zaten apayrı tutuyorum ama olayı sadece benim açımdan benim ağzımdan okuduğunuz için böyle belirtme ihtiyacı hissettimÇocuklarınız umarım kız çocuğu değildir. Çok yazık gerçekten. Burada kocasına kızgın öfkeli ama şartlarından dolayı ayrılık söz konusu değil diyen bi kadın okusaydık farklı olurdu siz tutmuş eşinize neredeyse hak vermiş bi madalya takmanız eksik kalmış.
İş stresiymiş bilmem ne böyle adamları iş yerinde görmesek yutucaz, bizde stresli iş yapıyoruz bu hesaba göre eşimle birbirimizi hergün dayak manyağı yapmamız lazım.
Kızınız ilerde kocasından dayak yediğinde olsun kocandır diyecek bi kadın profilisiniz, babası annesine vuran, aşağılayan iyi anne değil diye işleyen bir baba çocuklar büyüdüğünde arkasında duracak mı sanıyosunuz.
Biraz kendinize gelin gerçekten, kocasından dayak yediği halde öfkelenmeyen uyuşmuş kadınlara üzülmüyorum bile. Bari bi öfkeniz olsun ya bi kendinize saygınız olsun illa boşan çek git değil konu.
Eşiniz hakkında tek kelime güzel söz söyleyemez kimse. Bakın ne olursa olsun insan eşine vuramaz. İnsan değil yani. İnsan olsa yapamaz. Terbiyesiz. Ahlaksız. Gücü size yetiyor, dışarda kimseye bulaşamaz yemez ama işte böyle eşine gelince eser gürler.
Kesinlikle terapiste gitmesi gereken bir bundan net eminim artıkEşiniz çok kötü bir insan. Alttan alttan kızınıza kötü bir anne olduğunuzu lanse ediyor, aşılıyor.
Yarın çocuğunuz dillenincede oda size aynı şekilde konuşur. İr tane vurda göreyim dediğinizde vuruyorsa aksiyon almanız lazımdı. Küsmek çözüm değil. Şiddet başlamış eminim gerisi de gelecektir
Bide allah aşkına işi çok yoğun stresli vs olayına girmeyin, olayı hafifletiyorsunuz. Bu işi zaten bilerek yapıyor.
Kendine bahaneler arıyorsun. Ama üzgünüm bu adamın elle tutulur bir yanı yok. Ki bir de kızınız var, rol model gördüğü erkek figürü bu adam. Karısını hor gören, aşağılayarak konuşan biri. Vurduğunu göstermeseniz bile bu dili normalleştirerek büyüyecek. İleride kocası böyle konuşabilir olarak görecek.Bakın anlatamadığım için kendimi ayrıca üzülüyorum orada ki iyi insan ibaresi kızmadığım ya da haklı bulduğum için değil olayı objektif bir biçimde açıklama istediğimden ötürü yoksa kızgınlıktan çok daha yoğun duygular içindeyim inan ki şiddetin bir bahanesi olmaz tabi ki sadece durumu onun tarafındanda açıklama isteğimden öyle yazdım çünkü diğer türlü kendi vicdanıma hesap veremiyorum hani şiddet konusu bir yana onu zaten apayrı tutuyorum ama olayı sadece benim açımdan benim ağzımdan okuduğunuz için böyle belirtme ihtiyacı hissettim
Tokat olayını mutlaka cezalandırmalısınız yokluğunuzla. Birşey olmamış gibi yaparsanız yine yapacaktır hiç şaşmaz.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Eşinin böyle davranması kabul edilemez, kimse sevdiğine ya da çocuğuna el kaldırmamalı. Onun stresi seni yıpratmak için bahane olamaz. Sen ve çocuğun her şeyden önce korunmalı. Bu durumda kendini koruman çok önemli, yanında olduğumu unutma. Böyle davranması asla normal değil.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Bi çok evlilik erken çocuk yapmaktan böyle sarsılıyor. Kusura bakmayın ama şak diye boşarım öyle adamı.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Sizin akıl sağlığınız yerinde mi? Eşiniz size vurmuş hala kılıf uyduruyorsunuz.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Hayatının merkezine kendini koy bencil ol senin canın yanacağına karşındakinin yansın pişman et o adamı süründür başka türlü senin kıymetini anlamaz bunu yapmak zor değilHayatta hep suçlanarak büyümüş biri için düşündüklerim çok da anormal değildir belki imkanım olsa destek almak istiyorum
Sadece dertleşmek için açtığım bir yazıydı evliliğimin övülecek bir yanı yok zaten bazı mesajlar çok kırıcı belki benimle empati yapabilirsiniz kızılan noktayı da gayet iyi anladım eşimin hala iyi bir insan olduğunu savunmama takıldı herkes sadece objektif bir gözle bakabilmeniz için kendimce iyi taraflarını yazdımSizin akıl sağlığınız yerinde mi? Eşiniz size vurmuş hala kılıf uyduruyorsunuz.
Çocuğa üzgünüm sana iyi bir anne seçemedim nedir ayrıca? Böyle bir şeyi çocuğunuza söylemesine nasıl izin veriyorsunuz nasıl kabul ediyorsunuz böyle bir şeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?