Lütfen akıl verin

Kuzum senin kendine ve evladına yapacağın en güzel şey terapiye gitmek.
İnan çok iyi gelecek sana
Öncelik sensin bunu unutma sen iyi olacaksın ki mutlu bir evlat yetiştireceksin.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve üslubunuz için

Sırf bu kötü senaryonun bir gün yaşanma ihtimali yüzünden şimdiden önlem alın, ki inşallah yaşanmaz ama maalesef kadına saygısı olmayan erkekler kız evlatlarına da zamanla kötü davranmaya başlıyor, mutlaka önce kendinizi iyileştirin, özgüveninizi öz saygınızı yeniden kazanın, siz güçlü bir karaktere sahip olursanız kızınız da güçlü karakterli olur.

Eşiniz hakkında tek kelime güzel söz söyleyemez kimse. Bakın ne olursa olsun insan eşine vuramaz. İnsan değil yani. İnsan olsa yapamaz. Terbiyesiz. Ahlaksız. Gücü size yetiyor, dışarda kimseye bulaşamaz yemez ama işte böyle eşine gelince eser gürler.

Çocuklarınız umarım kız çocuğu değildir. Çok yazık gerçekten. Burada kocasına kızgın öfkeli ama şartlarından dolayı ayrılık söz konusu değil diyen bi kadın okusaydık farklı olurdu siz tutmuş eşinize neredeyse hak vermiş bi madalya takmanız eksik kalmış.
İş stresiymiş bilmem ne böyle adamları iş yerinde görmesek yutucaz, bizde stresli iş yapıyoruz bu hesaba göre eşimle birbirimizi hergün dayak manyağı yapmamız lazım.
Kızınız ilerde kocasından dayak yediğinde olsun kocandır diyecek bi kadın profilisiniz, babası annesine vuran, aşağılayan iyi anne değil diye işleyen bir baba çocuklar büyüdüğünde arkasında duracak mı sanıyosunuz.
Biraz kendinize gelin gerçekten, kocasından dayak yediği halde öfkelenmeyen uyuşmuş kadınlara üzülmüyorum bile. Bari bi öfkeniz olsun ya bi kendinize saygınız olsun illa boşan çek git değil konu.

Polisim stresliyim bahaneleride hazır.

Eşiniz çok kötü bir insan. Alttan alttan kızınıza kötü bir anne olduğunuzu lanse ediyor, aşılıyor.
Yarın çocuğunuz dillenincede oda size aynı şekilde konuşur. İr tane vurda göreyim dediğinizde vuruyorsa aksiyon almanız lazımdı. Küsmek çözüm değil. Şiddet başlamış eminim gerisi de gelecektir

Bide allah aşkına işi çok yoğun stresli vs olayına girmeyin, olayı hafifletiyorsunuz. Bu işi zaten bilerek yapıyor.

Bakın anlatamadığım için kendimi ayrıca üzülüyorum orada ki iyi insan ibaresi kızmadığım ya da haklı bulduğum için değil olayı objektif bir biçimde açıklama istediğimden ötürü yoksa kızgınlıktan çok daha yoğun duygular içindeyim inan ki şiddetin bir bahanesi olmaz tabi ki sadece durumu onun tarafındanda açıklama isteğimden öyle yazdım çünkü diğer türlü kendi vicdanıma hesap veremiyorum hani şiddet konusu bir yana onu zaten apayrı tutuyorum ama olayı sadece benim açımdan benim ağzımdan okuduğunuz için böyle belirtme ihtiyacı hissettim

Kendine bahaneler arıyorsun. Ama üzgünüm bu adamın elle tutulur bir yanı yok. Ki bir de kızınız var, rol model gördüğü erkek figürü bu adam. Karısını hor gören, aşağılayarak konuşan biri. Vurduğunu göstermeseniz bile bu dili normalleştirerek büyüyecek. İleride kocası böyle konuşabilir olarak görecek.
Yoğunluk demişsiniz ya eşim 2 gece nöbetçi kaldı döner kalan günlerde en erken 9da gelir. Sadece cuması boş. Cumaları ve cumartesileri genelde benim online işim olduğu için oğlumla başbaşalar. Hatta uyutma yıkama da onda. Bir kere kalbimi kıracak cümle kurmadı. El zaten kaldıramaz da bakın azıcık sesini yükseltmedi.
Normalleştirme lütfen.
Kocan cidden insan değil.

Tokat olayını mutlaka cezalandırmalısınız yokluğunuzla. Birşey olmamış gibi yaparsanız yine yapacaktır hiç şaşmaz.

Eşinin böyle davranması kabul edilemez, kimse sevdiğine ya da çocuğuna el kaldırmamalı. Onun stresi seni yıpratmak için bahane olamaz. Sen ve çocuğun her şeyden önce korunmalı. Bu durumda kendini koruman çok önemli, yanında olduğumu unutma. Böyle davranması asla normal değil.

Çocuğunuzun yanında nasıl konuşuyor öyle şansızsın sana iyi anne seçemedim diyerek çocuğa neler empoze ediyor öyle deliricem!! Size vurması ayrı zaten diyorsunuz ki bir de bende suçluyum tamam olabilir ama bu size şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz boşanmıcaksınız madem olayları sindirip oturun öyle…

Tokat atmış bunun üstüne daha ne diyelim ne fikirde bulunalım senin çok iyi düşünüp karar vermen lazım

Bi çok evlilik erken çocuk yapmaktan böyle sarsılıyor. Kusura bakmayın ama şak diye boşarım öyle adamı.

Eşiniz gayet kötü bir insan, berbat bir eş. Bosanın boşanmayın bilemem ama umarım şiddetin devamı gelmez.

Sizin akıl sağlığınız yerinde mi? Eşiniz size vurmuş hala kılıf uyduruyorsunuz.
Çocuğa üzgünüm sana iyi bir anne seçemedim nedir ayrıca? Böyle bir şeyi çocuğunuza söylemesine nasıl izin veriyorsunuz nasıl kabul ediyorsunuz böyle bir şeyi?

Bence sen kendini iyi bir evliliğin içinde olduğuna fakat dönem dönem tartışmalar olabileceğine inandırmaya çalışıyorsun, önce kendin kabul et evliliğin yolunda degil, eşin iyi biri değil hii bunlardan ayrı iyi biri diyorsan eşin seni sevmiyor demek ki...ya bir insan el kadar bebeğe sana iyi anne secemedim der mi ? Hepsi bir kenara şiddet var... bilmiyorum kendini daha ne kadar kandirirsin ama o sosyal medyada görülen müthiş evliliklerden değil seninki kimsenin ki değildir ama seninki hiç degil

Hayatta hep suçlanarak büyümüş biri için düşündüklerim çok da anormal değildir belki imkanım olsa destek almak istiyorum
Hayatının merkezine kendini koy bencil ol senin canın yanacağına karşındakinin yansın pişman et o adamı süründür başka türlü senin kıymetini anlamaz bunu yapmak zor değil

O el bir kere kalktı mı geçmiş olsun devamı gelecektir.Benim dahada takıldığım çocuğunuza şimdiden annesinin iyi olmadığını empoze etmesi.Kendi çok matah bişey heralde diyeceğim ama bunu birazda siz sağlamışsınız sanırım.Eğer ayrılma düşünceniz yoksa sinir olduğü şeyleri en aza indirgeyin.Telefonla uzun konuşmayın mesela.O yokken konuşun.Bu arada iyi , kötü kavramlarının karşılığını bildiğinizi düşünmüyorum.Eşiniz düpedüz kötü.

Sadece dertleşmek için açtığım bir yazıydı evliliğimin övülecek bir yanı yok zaten bazı mesajlar çok kırıcı belki benimle empati yapabilirsiniz kızılan noktayı da gayet iyi anladım eşimin hala iyi bir insan olduğunu savunmama takıldı herkes sadece objektif bir gözle bakabilmeniz için kendimce iyi taraflarını yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…