- 25 Temmuz 2013
- 13.182
- 53.703
- 798
- Konu Sahibi Hassasbiriii
-
Bak arkadaşım sen onu ne kadar sinir edersen et VURMAMALI.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Üzgümün ama size şiddet uygulayan,bulduğu her fırsatta sizi aşalayan adama iyi bir insan olamaz.Yok ben sinir ediyorum falan yazmışsınız oldu olacak her sinirlendiğinde sizi dövsün. Sanki bi tek o çalışıyor herkes çalışıyor ne bu tripler işini yapamıyorsa istifa etsin .Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Yaşamam merak etmeyin.. Eşinize hatalı dedikçe savunup suçlu benim diyecektiniz madem niye açtınız konuyuKeşke böyle yazmasaydınız sınanmadığınız yerden hayatınızı bilmiyorum ama umarım bir gün bu sözü hatırlayacak bir durum yaşamazsınız
Tamam o zaman şikayet etmeyin, tokadınızı yiyin. Halinizden memnun gözüküyorsunuz.Bende dört dörtlük bir insan değilim onu sinir ediyorum galiba
Daha ne kadar kötü bir insan olabilir acaba? Neyse ayrılmayacağım demişsiniz zaten, mutluluklar.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Ayrıca manipülatif. Beni sen bu hale getirdin diyen adamdan kaçacaksın.Adam size vurmuş, hatasını örtmek için nasilda guzelledin bu kadar...
Kocan kötü, geçimsiz, ilgisiz, saygısız...
Sende tabii ki hatalı olabilirsin, şiddete kendinde bahane arama, o sınır raddesine gelince bı süre çıkıp gitmek ayrı kalmakta çözüm, ne bileyim oturup konuşmakta çözüm.
İnsan gibi diyalog kuramiyoruz sanırım.
'' Ayrılmak gibi bir durum yok yani'' demişsiniz. Şiddet sizin için normalse o zaman sinirlendirmeyin kocanızı çünkü ileride şiddetin dozunu konrol edemeyebilir.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Eşinize karşı yoğun hisler beslediğiniz için olaylara objektif bir gözle bakamıyorsunuz, öncelikle güzelleme yapmayın eşiniz baba olarakta doğru hareket eden biri değil küçücük çocuğa sana iyi anne seçemedim diye bir şey deme hakkını nasıl buluyor, diğer mesele ise bu çocuk ağaç kovuğundan çıkmadı bebek bakımın da en az sizin kadar sorumlu olacak baba da. Uyutamadı mı hayatım ben çok yorgunum biliyorum beni istiyor ama bak uyumuyor artık sen ilgilensen çok güzel olur demek ne kadar zor. Herkes çalışıyor herkesin işi stresli o durum da tokat atma hakkı da kazansınlar oh ne güzel. Tokat deyip geçmeyelim bu da bir şiddet ev de size yaşattığı psikolojik şiddette cabası, çift terapistine gitme durumunuz var mı, eliniz de işiniz gücünüz var mı, siz ne olur ne olmaz şimdiden geleceği düşünerek hareket edin.Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Sen niye sürekli kendini yetersiz gibi anlatıyorsun? Kendinde cok fazla hata arıyorsun yapma en once kendını sev kendıne saygı duy. Yaptıgı cok yanlıs tokat atmak nedir şiddet. İyi bir babaysa bırakın babalıgını yapsın ama eş olarak yanınızda artık durmamanız gereken bi insan benceKızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?