Lütfen akıl verin

Tokatı basıp basıp bak bana ne yaptırdın diyecek ileride de. Şiddet bir kere kendini gösterdi mi bir daha gitmez. Tekrar tekrar olacak haberiniz olsun. Ya sizi suçlayacak, sen yaptırdın diye ya da özür dileyecek her tokatın ardından. Hatta surat yapmaya devam ederseniz kızacak da özür diledim ya diye. Eşiniz böyle biri, iyi biri değil yani.
Ayrıca çocuğunuza tavrı, konuşması bile iyi biri olmadığını gösteriyor. Tahammülü yoksa baba olmayacaktı.

Boşanmayacaksanız suyuna gidip kendinizi dövdürmemeye çalışın, o neyi nasıl istiyorsa öyle yapın.

Adam size vurmuş, hatasını örtmek için nasilda guzelledin bu kadar...
Kocan kötü, geçimsiz, ilgisiz, saygısız...

Sende tabii ki hatalı olabilirsin, şiddete kendinde bahane arama, o sınır raddesine gelince bı süre çıkıp gitmek ayrı kalmakta çözüm, ne bileyim oturup konuşmakta çözüm.
İnsan gibi diyalog kuramiyoruz sanırım.

Adam sizi güzel manipüle edip sindirmiş. Tokat atmak ne demek ya? Siz tepki vermeyin, bu şiddet giderek büyüsün. Onu da anlıyorum falan diyorsunuz, çocuk yaptıysanızsa seve seve sorumluluk alacak, o da bakacak. Unutursunuz, bir daha dayak yiyip yine başlık açarsınız. Ne dememizi bekliyorsunuz? Mesleğiniz ve birikiminiz varsa ya da aile evine dönebileceksenizse boşanın, boşanmıyorsanda bu adamdan ikinci çocuk yapma bence.

Tokattan beynin sulandı heralde iyimisin sen utanmasan ne iyi yaptı hakettim diyeceksin bırakın Allahını severseniz bunun bahanesimi olur bitanede sen patlataydın adamın kendi çocuğu tabiki bakacak çocukların hepsi aynı bunaltıyor işiyle ilgisi yok verdiği şiddetin tepkinin karakteri o kadarmış sen böyle sinmeye devam edersen daha çok tokat yersin...

Bak arkadaşım sen onu ne kadar sinir edersen et VURMAMALI.
Kolunu bile sıkmamalı. Şiddetin SEBEBİ OLMAZZZ.
aslında iyi biri cart curt diyip vicdan yapma.
Tükereyim onun babalığınada.eşliğinede,adamlığınada.
Öfke kontrolü varsa gitsin tedavi olsun.
Adam seni o kadar bastırmış ki,sürekli hatayı kendinde arıyorsun.

Bugün KK'da okuduğum konular beni delirtti. Bizim kadınlarımız bu kadar mı kör ya?
Biri ona hayatı zindan eski eşe takar, biri tokat yer ben de 4/4'lük değilim der.

Çocuk bu ağlar da susar da. Eşiniz ne iyi bir baba ne de iyi bir eş. Tokata susarsanız yarın daha da katlanarak devam edecektir. Ayrılma gibi bir durum yok demişsin. İyi soru sahibi sus otur.

Kocanda şiddet var psikolojik şiddet var, aile kavramı yok, kadın olarak bile görmüyor muhtemelen ama iyi bir insan.Mesela iyi olan özelliği nedir ? o kadar manipüle edilmişsin ki ben aşağılık biriyim bana dayanabiliyorsa iyi biridir kafasına gelmişsin. Bu erkeklerin klasik yöntemi zaten.. acırım acırım çocuğa acırım.

Üzgümün ama size şiddet uygulayan,bulduğu her fırsatta sizi aşalayan adama iyi bir insan olamaz.Yok ben sinir ediyorum falan yazmışsınız oldu olacak her sinirlendiğinde sizi dövsün. Sanki bi tek o çalışıyor herkes çalışıyor ne bu tripler işini yapamıyorsa istifa etsin .

Yani gelecek sefer daha sert vurur maalesef. Sizi sevmiyor ya üzgünüm bunu yazarken bile. Bu arada ebeveyn değilim ama bebeğinizi çok şımartmışsınız sanki artık Anne baba olarak karşısında duramıyorsunuz şimdiden. Eşiniz de iyi biri değil, size her türlü şiddeti göstermiş, eğer boşanmayacaksanız uzun konuşmalar falan yapmayın bari boş verin kendinize bakın,artık her durumda şiddete baş vurabilir, yazık size de. Zaten konuşularak düzelecek biri değil.

Keşke böyle yazmasaydınız sınanmadığınız yerden hayatınızı bilmiyorum ama umarım bir gün bu sözü hatırlayacak bir durum yaşamazsınız
Yaşamam merak etmeyin.. Eşinize hatalı dedikçe savunup suçlu benim diyecektiniz madem niye açtınız konuyu

Daha ne kadar kötü bir insan olabilir acaba? Neyse ayrılmayacağım demişsiniz zaten, mutluluklar.

Ayrıca manipülatif. Beni sen bu hale getirdin diyen adamdan kaçacaksın.

'' Ayrılmak gibi bir durum yok yani'' demişsiniz. Şiddet sizin için normalse o zaman sinirlendirmeyin kocanızı çünkü ileride şiddetin dozunu konrol edemeyebilir.

Kendisi müthiş bı baba, müthiş bı eşte çocuğu işlemeye başlamış, ileride o çocuktan anneye saygı bekle..

Eşinize karşı yoğun hisler beslediğiniz için olaylara objektif bir gözle bakamıyorsunuz, öncelikle güzelleme yapmayın eşiniz baba olarakta doğru hareket eden biri değil küçücük çocuğa sana iyi anne seçemedim diye bir şey deme hakkını nasıl buluyor, diğer mesele ise bu çocuk ağaç kovuğundan çıkmadı bebek bakımın da en az sizin kadar sorumlu olacak baba da. Uyutamadı mı hayatım ben çok yorgunum biliyorum beni istiyor ama bak uyumuyor artık sen ilgilensen çok güzel olur demek ne kadar zor. Herkes çalışıyor herkesin işi stresli o durum da tokat atma hakkı da kazansınlar oh ne güzel. Tokat deyip geçmeyelim bu da bir şiddet ev de size yaşattığı psikolojik şiddette cabası, çift terapistine gitme durumunuz var mı, eliniz de işiniz gücünüz var mı, siz ne olur ne olmaz şimdiden geleceği düşünerek hareket edin.

Son günlerde dayak yediği kocayı övme moda oldu sanırım. Bütün konu boyunca 'Allah var yukarda iyi baba, onunda anlıyorum çocuk bunaltıyor" gibi onu anlamaya çalışan saçma sapan sözler etmişsiniz. Madem anlıyorsunuz onu size attığı tokatı da anlayıp hak verin o zaman.

Sen niye sürekli kendini yetersiz gibi anlatıyorsun? Kendinde cok fazla hata arıyorsun yapma en once kendını sev kendıne saygı duy. Yaptıgı cok yanlıs tokat atmak nedir şiddet. İyi bir babaysa bırakın babalıgını yapsın ama eş olarak yanınızda artık durmamanız gereken bi insan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…