Lütfen akıl verin

Hayatının merkezine kendini koy bencil ol senin canın yanacağına karşındakinin yansın pişman et o adamı süründür başka türlü senin kıymetini anlamaz bunu yapmak zor değil
Ahh şöyle bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki sevilme arzusu mu yetiştirilme tarzımı bilmiyorum ama hiç bir zaman bunu yapamadım ama değişmeye çalışacağım

Çok teşekkür ederim yazdıklarınızla yanımda olduğunuzu belirtmenize çok sevindim umarım bir daha böyle bir şey yapmaz

Ayrılmak gibi bi durum yoksa sus otur adamı sinirlendirme ne diyelim şimdi yani

Ay çıldıracağım. Hala objektif diyorsunuz. Objektif olsaydınız kocanızın “iyi insan” olduğunu söylemezdiniz. İyi bir insan bir canlıya kötü davranmaz. Eşi geçtim herhangi bir canlıya kötü davranmaz. Hele hele şiddet. Şiddet gösteren biri iyiyi bırakın insan olamaz.
Objektif olsanız eşinizin kötü bir insan olduğunu söylerdiniz

Çok teşekkür ederim yazdıklarınızla yanımda olduğunuzu belirtmenize çok sevindim umarım bir daha böyle bir şey yapmaz
Teşekkür ederim, hissettiklerini paylaştığın için. Böyle zor durumlar hiç kimsenin başına gelmemeli. Umarım bundan sonra kendin için daha iyi kararlar alabilir ve hak ettiğin huzuru bulabilirsin.

Niyetimiz sizi kırmak değil, sizi kıran, şisdet gösteren eşinizin yaptıklarına sessiz kalmanıza hatta övmenize tepki gösterdik.
Utanmadan sizi evladınıza kötülemesine ne demeli? zaten bundan daha adi olamaz bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…