- 29 Ocak 2021
- 61
- 68
- 38
- 33
- Konu Sahibi Angeleymen
-
Taki olucak, erkek tarafı olmasını istemisBiz nişanda takı yapmamıştık düğünde yapılıyor bizde. Sizin adetiniz nasıl ?
erkek tarafı taksın o zamanTaki olucak, erkek tarafı olmasını istemis
Aile arasında ayıp olmamalı. Öncesinde bence kız kardeşinizle konuşun ve durumunuzu anlatın.Haftasonu kiz kardeşimin söz,nisan tarzı kücuk bir istemesi olucak.Esim çalışıyor sadece, ben çocuklardan dolayı çalışamıyorum taki olarak 1gr taksak ayıp olur mu ?
Çok kafama takıldı, gerçekten sıkışigiz da 3 cocuk var evi anca geçindiriyoruz, napalim akıl verin
Nişanı kız tarafı yapmaz mı? E onlar niye karışıyor ki?Taki olucak, erkek tarafı olmasını istemis
Onlar takımlarını takıcaklar, onlar takınca kiz tarafı da takicakNişanı kız tarafı yapmaz mı? E onlar niye karışıyor ki?
Benim ablamın eski kocası pisliğin tekiydi. Benim nişanımda düğünümde takı takmadılar. Ki maddi olarak gayet iyilerdi. Zaten biz de durumu bildiğimiz için hiç mevzu bile olmadı. Yani kardeşinize söyleyin eminim sorun etmeyecektir. Hayırlı olsun bu arada .Bir yanım elinde ne varsa onu tak düğünde yaparsın diyor, diğer tarafım çok az oluyor diyor ,yani durumumuzu biliyorlar aslinda
Düğünde bilmiyorum ama çeyrek ve ev hediyesi olur bbu şartlarda, hediye ihtiyacı olan parcalardan kücuk olmayan birsey olurDüğünde ne düşünüyorsunuz peki?
Durumunuz neye elveriyorsa o yapılır.Altin fiyatları çok yüksek sizi zorlayacaksa graminizi takin kardeşiniz durumunuzu biliyorsa zaten bunun lafını yapmaz sanırımDüğünde bilmiyorum ama çeyrek ve ev hediyesi olur bbu şartlarda, hediye ihtiyacı olan parcalardan kücuk olmayan birsey olur
Bunu saçma buldum. Kızkardeşiniz nişanlısıyla konuşup bizde şöyle böyle diyemiyor mu? Damat niye olayı organize etmiyor, onların adetinde nişanda fazla takılmaz biz de takmayalım düğüne saklayalım niye demiyor? Yani oldu olacak şunu bunu takacaksınız dese o da yapılacak gibi. Nişan bize ait kız tarafı yapar ve şunlar bunlar olur denemiyor mu bu aileye? Düğün olsa tamam takıp takıştırsınlar ama nişanda böyle sıkıştırmak hoş değil. Takarsan da haber vermeden sürpriz şekilde tak, insanları ezikleme.Onlar takımlarını takıcaklar, onlar takınca kiz tarafı da takicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?