Lütfen akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşeyi size normalde söyleyen birimidir?..................................

3bın tllık borcu nıcın yapmıstı onu bılıyomusun aynı nedenden dolayı borc yapmıs olabılır

dahaönceki evlenirken almıştım ödüyemedim.çoğaldı.sana söyleyemedim. demişti.keşke dahaönce büyümeden söyleseydin daha çabuk çözerdşk dedim.ve söz verdi.bir daha yapmayacağım dedi

bence bu işi açık açık konusun kumar falan oynamasın sizden habersiz

Demekki size verilen sözü tutamayacak kadar paraya ihtiyacı varmış........................

bilemiyorum.nasıl söyeleceğimi bilmiyorum.bukadar zor durumda iken nasıl yapabilir çözemiyorum

bencede oturup konusmaktan baska yapılcak baska bısey yok sanırım
once sakın konus ama eger hemen sınırlenıp cıkısırsan gercegı soylemeyebılır

Ekstarada ne yazıyor??? hala söylemediniz
Hem siz niye çekiniyorsunuz ki söylemekten
Ayıp bişeymi bu...

canım bence al karsına tatlı bi dille ben bişe duydum borc yapmıssın diye ne cevap verecek eger kıvırırda yalan söylediğini hissedersen bi takip et bakalım ya baska birine harcıyo yada kumar oynuyo umarım iyi bisey için almıstır

detayını göremiyorum dönem borcu yazıyor

Siz söylemezseniz yardımcı olamayız ki?..............................

Ekstarada ne yazıyor??? hala söylemediniz
Hem siz niye çekiniyorsunuz ki söylemekten
Ayıp bişeymi bu...

Yani......

Ektrayı incelesenize arkadaşım ne yazıyor ne alışverişi? Bu kadarını da düşünüyor olmalısınız..

Ayrıca bu kadar çekinecek ne var anlamadım....

Dönem borcuysa ok , alışveriş yapılmış ya da nakit avans çekilmiş vs..

Evin giderleri için yapılan birşeyler değilse, ben olsam hemen şu an tel açar, normal bir şekilde sorarım..Bu çekingenlik niye?

acaba 5 aydır maas alamadıgı için borcumu birikti sende daha önce bosanırım diyince korktumu söylemeye

Yani bunu söylemenin 10 tane yolu yok ki.
Karşınıza alıp sakin sakin saklamana gerek yok öğrendim ben diyeceksiniz.
Bi derdin, tasan bi sıkıntın mı vardı da bu borcu yaptın ben senin karınım neden sakladın diyeceksiniz.
O da muhtemelen sana sözüm vardı, tutamadım, beni boşarsın diye endişemden söyleyemedim diyecek.

Buradan siz de kendinize bir ders çıkartın bence, boşanma kelimesi bu kadar kolay ağızdan çıkmamalı.

Dünya hali bu, insanız, para pul derdi herkesin başında, bu yüzden kocayı boşamakla tehdit etmek pek de akıllıca gelmedi bana.

Nitekim saklamış işte...evet doğru değil ama belli ki sizin tepkinizden korkmuş da yapmış.

Siz nasıl söyleyeceğinizi mi dert ediyorsunuz?
Yoksa borcu neden yaptığını mı?

Borcu neden yaptığını dert ediyorsanız eğer ki öyle olmalı zaten nasıl söylenmesi gerektiğini pek takmazsınız. O sinirle her türlü sorarsınız. Sakin yada sinirli bir şekilde.

Ama bence başka şeyler var kafanızda bu olayla ilgili.

ben paraya önem vermiyorum.bana yalan söylemesi gururuma dokunuyor.ben ona asla yalan söylemem.kuruşuma kadar ne yaptığı iza ederim.

ben paraya önem vermiyorum.bana yalan söylemesi gururuma dokunuyor.ben ona asla yalan söylemem.kuruşuma kadar ne yaptığı iza ederim.

Hayatım adamı tehdit etmişsin boşarım seni diye... ne yapsaydı?
Belli ki senin haberin olmadan, evinin huzurun bozmadan bi şekilde kapamaya çalışıyor bunu.

Peki arkadasım bu konu soru cevap bölümüne döndü resmen sen bi anlat olayı baştan sona herkes anlasın yoksa tek tek soru sor cevap ver olmuyor.Kocanı tanıyan sensin neler yapabileceğini,neler yapmayacağını senden iyi kımse bilemez Eğerki evin idaresini sen yapıyorsan eşinden para çıkmıyorsa üstüne üstlük birde borç varsa sanada söylemiyorsa demekki sakladığı gizlediği bir şeyler var Eğerki sende bu PARA nereye gitti diye soramıyorsan çekiniyorsan yapacak hiç bi şey yok oturup adamın sana itiraf etmesini bekleyeceksin

siz çalışlmıyormusunuz?
birde adam 5 ay maaş alamamışsa o zaman 3000 lira borç yapması normal.yani bu ev ne dönecek.siz çalışıyorusnuz diyelim,kiradaysanız zaten aldığınız kiraya gidecek.ee geriye bişi kalmayacak.mecbur borç yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…