lütfen akıl verin :(((((

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biktim-artik.775380/

Kizlar bu bir önceki konum..
Hala kavgalara devam az once sordum ailen ne diyor onlar mi istiyor memlekette kalmani dedim.
Meger annesi burda kalmassan hakkimi helal etmem abin elin çocuğu Gibi gitti sende gidemessin seni seviyorsa.almadal buraya gelmeyi kabul eder demiş.
Cildiriyorum yaa resmen sinirden patliycaammm..
Seytan diyor ayril kalsin annesiyle..
Bu nasil bisey ya boyle anneleri anlamiyorum.
Abisi istanbulda karisinin agzina bakiyor diye bana mi kalicak olay bizim ki cok merhametli 3 ablasi bekar ama bi ise yaramiyorlar annesi bana kim bakacak diye korkuyormus..
Erkek arkadasim da ben sana birakmam kendim bakarim annemi ama burda yasayalim diyor.
Bi akil verin aglamaktan sistim..
Boyle uzaga gidip mutlu olan var mi yapabilir miyim ???

eski konunu şimdi okudum canım.tutarsız davranmış sevgilin.anlaşıp sonrada vazgeçmesi çok güven kırıcı.ailesinin yanında kalmak istemesi normal ama madem önceden sana tamam demeseymiş.uzağa gidip mutlu olan illaki vardır ama herkes öylede değil maalesef.önemli olan senin bunu hissetmen.tereddütlerin varsa asla gitme.sevgilin anne ağzına bakan biriyse işin çok zor

Bence simdiden ailesini bu kadar dinlemesi garip geldi. Seviyorsa gelir demesi annesinin ve sevgilinin buna inanması. Hemen tamam demesi. Tamam anne hakkı önemli ama bunu oturup konuşmanız bnce daha mantikli olurdu seviyorsan gelirsin bnce bir emrivaki cümlesi. Ona kalırsa sende seviyorsan sen gelirsin diyebilirsin bakalım o gelecek mi ? Umarım anlatmak istediğimi doğru ifade edebilmisimdir keşke sana biz böyle konuştuk ama annemde böyle diyor üzülüyorum sen ne düşünüyorsun diye sorsaydi. İlerde annesi aynı tehditi yapıp oğluna istediklerini yaptırabilir sen üzülürsun gibi geliyor bana.

Bu kisiden kisiye degisir. Ben gitmek istemezdim mesela. Cok konular okuduk burda ailesine yakin oturuyoruz hep ailesini tutuyor, ben burda yapayalnizim diye.
Sizde de aynisi olucak diye birsey yok ama belli de olmaz. Riskli bir durum, iyice tartip karar vermelisiniz.
Mesela ailenize cok bagliysaniz cok zor olur.

eski konunu şimdi okudum canım.tutarsız davranmış sevgilin.anlaşıp sonrada vazgeçmesi çok güven kırıcı.ailesinin yanında kalmak istemesi normal ama madem önceden sana tamam demeseymiş.uzağa gidip mutlu olan illaki vardır ama herkes öylede değil maalesef.önemli olan senin bunu hissetmen.tereddütlerin varsa asla gitme.sevgilin anne ağzına bakan biriyse işin çok zor
Bence simdiden ailesini bu kadar dinlemesi garip geldi. Seviyorsa gelir demesi annesinin ve sevgilinin buna inanması. Hemen tamam demesi. Tamam anne hakkı önemli ama bunu oturup konuşmanız bnce daha mantikli olurdu seviyorsan gelirsin bnce bir emrivaki cümlesi. Ona kalırsa sende seviyorsan sen gelirsin diyebilirsin bakalım o gelecek mi ? Umarım anlatmak istediğimi doğru ifade edebilmisimdir keşke sana biz böyle konuştuk ama annemde böyle diyor üzülüyorum sen ne düşünüyorsun diye sorsaydi. İlerde annesi aynı tehditi yapıp oğluna istediklerini yaptırabilir sen üzülürsun gibi geliyor bana.

Aklınıza gelebilecek herseyi soyledim korkularimida sen yarin o birgün annenin.lafiyla benide incitirsin bu kadar anneci olduğunu bilmiyordum dedim ama ban guvenmiyormusun ben yanlislari olursa onada soyler seni kimseye ezdirmem diyor. .
Ama benim tereddut ve korkularim elbette var onu cok seviyorum ama sevgim kadar da korkum var .. incitmeden yorum yaptığınız icin teşekkür ederim çünkü kac kurtul anacidan hayir gelmez diyenler olacak belki bu durumda olmasam bende oyle diycem ama basa gelince öyle. Olmuyor.

[="Frost, post: 38162405, member: 531351"]Bu kisiden kisiye degisir. Ben gitmek istemezdim mesela. Cok konular okuduk burda ailesine yakin oturuyoruz hep ailesini tutuyor, ben burda yapayalnizim diye.
Sizde de aynisi olucak diye birsey yok ama belli de olmaz. Riskli bir durum, iyice tartip karar vermelisiniz.
Mesela ailenize cok bagliysaniz cok zor olur.[/QUOTE]

Hayir canim anneme duskunum ama 4 yildir üniversitedeyim cok zorlanmiyorum evimi ozlemiyorum burda duzenime alistim tatilleride sıkılıyorum aslinda ama iste asil dert ezilir miyim gurbet bogar mi beni buda esin anlayisli olmasindan geciyor tabi ama emin degilim korkularim var..

Aklınıza gelebilecek herseyi soyledim korkularimida sen yarin o birgün annenin.lafiyla benide incitirsin bu kadar anneci olduğunu bilmiyordum dedim ama ban guvenmiyormusun ben yanlislari olursa onada soyler seni kimseye ezdirmem diyor. .
Ama benim tereddut ve korkularim elbette var onu cok seviyorum ama sevgim kadar da korkum var .. incitmeden yorum yaptığınız icin teşekkür ederim çünkü kac kurtul anacidan hayir gelmez diyenler olacak belki bu durumda olmasam bende oyle diycem ama basa gelince öyle. Olmuyor.
canım bi çırpıda ayrılmak kolay değil tabiki.anne ağzına bakan erkekten koca olmuyor tatlım kendi çevremizdede kkdada gördük böyle konuları.diğer oğlu için elin oğlu gibi gitti demesinden sevgilinin üstüne aşırı düşecek gibi geldi bana.seviyorsa gelir demeside ne kadar yanlış.oğlunu dolduruyor resmen.seviyorsan gelirsin diyebilir yakında canım hazır ol.

Belki gerçekten öyle düşünüyor ama evliliğin içinde tarafsız kalmayacak arada kalacak ve ilerde sizin aranızda gün geçtikçe sorunlardan soğuyacak. Ne yapsan eskisi gibi olmayacak. Ve kk kadınlarından kendimden de az çok biliyorum genelde annesinin tarafını tutacak. Annesi hakkımı helal etmem diyecek sürekli çünkü bir kere bunu dediğinde oğluna istediğini yaptırdı. İnşallah bu düşündüklerim olmaz ama yaşadıklarım bana bu tecrübeleri kazandırdı iyi düşün derim

Back
X