- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biktim-artik.775380/
Kizlar bu bir önceki konum..
Hala kavgalara devam az once sordum ailen ne diyor onlar mi istiyor memlekette kalmani dedim.
Meger annesi burda kalmassan hakkimi helal etmem abin elin çocuğu Gibi gitti sende gidemessin seni seviyorsa.almadal buraya gelmeyi kabul eder demiş.
Cildiriyorum yaa resmen sinirden patliycaammm..
Seytan diyor ayril kalsin annesiyle..
Bu nasil bisey ya boyle anneleri anlamiyorum.
Abisi istanbulda karisinin agzina bakiyor diye bana mi kalicak olay bizim ki cok merhametli 3 ablasi bekar ama bi ise yaramiyorlar annesi bana kim bakacak diye korkuyormus..
Erkek arkadasim da ben sana birakmam kendim bakarim annemi ama burda yasayalim diyor.
Bi akil verin aglamaktan sistim..
Boyle uzaga gidip mutlu olan var mi yapabilir miyim ???
Kizlar bu bir önceki konum..
Hala kavgalara devam az once sordum ailen ne diyor onlar mi istiyor memlekette kalmani dedim.
Meger annesi burda kalmassan hakkimi helal etmem abin elin çocuğu Gibi gitti sende gidemessin seni seviyorsa.almadal buraya gelmeyi kabul eder demiş.
Cildiriyorum yaa resmen sinirden patliycaammm..
Seytan diyor ayril kalsin annesiyle..
Bu nasil bisey ya boyle anneleri anlamiyorum.
Abisi istanbulda karisinin agzina bakiyor diye bana mi kalicak olay bizim ki cok merhametli 3 ablasi bekar ama bi ise yaramiyorlar annesi bana kim bakacak diye korkuyormus..
Erkek arkadasim da ben sana birakmam kendim bakarim annemi ama burda yasayalim diyor.
Bi akil verin aglamaktan sistim..
Boyle uzaga gidip mutlu olan var mi yapabilir miyim ???