Eşimle çok severek 6 yıllık bir beraberliğin ardından evlendik.Kayın pederimin biz evlenmeden biraz önce işleri bozuldu.evlenirken sadece koltuk takımını ve beyaz eşyayı aldılar diğer tüm aklınıza gelebilecek herşey kuaför masrafım bile içinde (Arkadaştan borç aldık takılanlarla ödedik) biz üstlendik.kayınpederim elindeki tüm parayı kaynıma ev alması için yardım ederek harcayıvermiş.ee biz evlenirkende bişi kalmadı bize.(biraz da eşimi düşünmeliydi sonuçta oda evlilik çağında bir erkek)
Kaynım kayınpederimin aldığı evi sattı kendine daha uygun bir ev aldı hemde ustune baya bir parası kaldı.Kayınpederimde bizim düğünde yaptığı masrafları kapatmak için kaynımdan bir miktar para istemiş oda vermiş.işte buna rağmen kızlar onun kartı ile alığımız televizyonun taksitini hala almaya devam ediyor.Taksit biraz gecikse küçük kayınım eşimi arayıp uyarıyor.bende bunları düşündükçe sinirden harap oluyorum evlenir evlenmez tüm çeyreklerimi takılan paraları alacaklılara verdim balayı parasını bile
eltimin hala takılan çeyrekleri duruyor aherşeyide.bu adaletsizlik değil mi kayınpederim kayınım evi sattığında aldığı paradan bir miktar bize vermelimiydi ben yanlış mı düşünüyorum lütfen fikir verin