Yükleme olmamış mı? 3.bebegimYokturki resim ayriyeten rüyada kız görmek erkek bebeğe erkek bebek görmek kız bebeğe işaret diye biliyom kaçıncı çocugn
İki oğlum var. Bunun belkide kız olmasını çok isteğim için böyle hissediyorumdur. Bilemedim. Benzer ultrasyon fotoğrafı olanlar yorum yapabilir diye düşündümYokturki resim ayriyeten rüyada kız görmek erkek bebeğe erkek bebek görmek kız bebeğe işaret diye biliyom kaçıncı çocugn
İnşallah gönlüne göre olur canım. Hepimize Allah hayırlı, sağlıklı ve gönlünüzdekini versin inşallah.Anlamıyorum canım ama bende rüyamda erkek gördüm hemde deli gibi kız istedigim halde bakalım bu hafta gittigimde benimki ne çıkacak
İnşAllah canım sonradan degişen çok cinsiyeti bizim ilk çocuk ondan sorun degil saglıklı olsun da kız erkek bir ama ben kız çocuklarını daha çok seviyorum eşimde sürekli rüyasında erkek görüyor dün yine gördüm 3 çpcugumuz vardı biri kız diger ikisi erkek diye heyecanlıyız vallaİnşallah gönlüne göre olur canım. Hepimize Allah hayırlı, sağlıklı ve gönlünüzdekini versin inşallah.
İkra meyra var ona sirabilirsin o yorum yapiyor nub teorisi yaz cikarKonuma cevap veren yok. Kendimi yalnız hissettim
Nub teorisi zamanı geçti canım bu attığım 16+3 haftalık fotoİkra meyra var ona sirabilirsin o yorum yapiyor nub teorisi yaz cikar
İlk bebekse ne güzel. Ilkte insan çok cinsiyet ayrımı yapmıyor. Yani ben hiç dert etmemiştim ilkte. Bu üçüncü bebişin ve iki abisi var miniğimin.kiz olursa ne ala erkek olursa da yine şükrederim Allah'a. Sağlıklı ve hayırlı olması için dua ediyorum ama Allah için hiçbir şey zor değil gönlümüzdekini vermek onun kudretine güç değilİnşAllah canım sonradan degişen çok cinsiyeti bizim ilk çocuk ondan sorun degil saglıklı olsun da kız erkek bir ama ben kız çocuklarını daha çok seviyorum eşimde sürekli rüyasında erkek görüyor dün yine gördüm 3 çpcugumuz vardı biri kız diger ikisi erkek diye heyecanlıyız valla
Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim. 16+3 haftalikken doktorum bebeğimin erkek olduğunu söyledi. Ama ben rüyalarımda kız bebek görüyorum ve hep kız gibi hissediyorum. Ultrasyon fotoğrafıni verdi anlayanlariniz yorum yapabilir mi? Burada çok okudum pipi fotoğrafı verdi doktor ama kızımız olacakmış diye. Sizin de fotoğraflar buna mı benziyordu.
Yüklediğim foto görünmüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?