Canim benim onceki usg lerin yokmu ona zaten yorum yapiyor illa bunu atman gerekmiyorNub teorisi zamanı geçti canım bu attığım 16+3 haftalık foto
Önceki usg çok kötü canim.Ozele gitmiştim ama doktorun cihazı kötüydü sanırım, sadece bir beyazlık görünüyor.Canim benim onceki usg lerin yokmu ona zaten yorum yapiyor illa bunu atman gerekmiyor
Ayın 17 sinde randevum var. Doktor gittiğim hafta ben gördüm erkek dedi sonra bu usgyi kanıt olarak verdi. Hatta bebek 17+3 bir hafta ileriden gidiyor dedi. Daha net olması gerekiyor diye düşünüyorum. Allah'ım hazinen geniş diyorum isterse her şey olur. Vermezse de böylesi daha hayırlı deyip üç minik aslan annesi olacağımGörünüyo cnm ama ümit vermek gibi algılama tam biçimlenmemiş 16 haftasına göre kız diye biliyorum erkekler tam biçimleniyo birde hastaneye gitmedinizmi
Ayın 17 sinde randevum var. Doktor gittiğim hafta ben gördüm erkek dedi sonra bu usgyi kanıt olarak verdi. Hatta bebek 17+3 bir hafta ileriden gidiyor dedi. Daha net olması gerekiyor diye düşünüyorum. Allah'ım hazinen geniş diyorum isterse her şey olur. Vermezse de böylesi daha hayırlı deyip üç minik aslan annesi olacağım
Amin Allah razı olsun canım.Duanın ne kadar önemli olduğunu defalarca yaşayarak öğrendim. En güzel dua da böyle tanımadığın insanlardan aldığın dualar.Rabbim inş hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inş hakkında hayırli sağlıklı bi kiz evlat nasip eder sanada☺
Amin Allah razı olsun canım.Duanın ne kadar önemli olduğunu defalarca yaşayarak öğrendim. En güzel dua da böyle tanımadığın insanlardan aldığın dualar.Sana da gönlündekini nasıp eylesin hayırla inşallah
Amin amin. Ben doktor erkek demesine rağmen hala diliyorum Rabbımden. Hazinesi geniş verdiği zaman zerre miktar azalmayacak. Bizi bizden daha iyi bilen O. Kalbimizdekini hayırlı eyleyip bize nasip etsin inşallah. İkinci oğluma doktor ilk kız dedi ve hiç yanılmadım büyük ihtimal kız dedi. Ama 22.haftada erkek olduğunu başka bir doktordan öğrendim. Onda da çok dua etmiştim. Kız olduğunu söyleyince çok sevinmiştim. Ama nasip minik bir aslanmisEvet duaların gücü rabbim bize öyle bi kolaylık vermişki aslında sade bana dua edin diyor başka birşey değil dua edinki kabul edeyim devam et dualarına hayırli olanı ısrarla iste inş kızdır cnm seni cok iyi anlıyorum insan elmayı yediği zmn bile portakalda yemek istiyo kisacası rabbim bu dünyada her iki meyvenin tadına bakmamızı nasip eylesinn
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim yorum ve dua için.Ultrason resminde çok açık görünüyor erkek olduğu :) sağlıcakla gelsin inşallah
Haftası önden giden genelde erkek oluyor canımyaAyın 17 sinde randevum var. Doktor gittiğim hafta ben gördüm erkek dedi sonra bu usgyi kanıt olarak verdi. Hatta bebek 17+3 bir hafta ileriden gidiyor dedi. Daha net olması gerekiyor diye düşünüyorum. Allah'ım hazinen geniş diyorum isterse her şey olur. Vermezse de böylesi daha hayırlı deyip üç minik aslan annesi olacağım
İki oğlan annesiyim. İlk oğlum hep geriden geldi.Digeri de uyumluydu hatasıyla. Bu tez de çürüdüBenimde iki kızım vardı oğlan olması için ne yapılması gerekiyor diye çok araştırdım, Dr kız dedi ama ben erkek olduğuna çok inanıyordum kızlardan farklıydı kızlarım geriden geliyordu bu ileriydi, kemik yapısı kızlardan bir tık önde gider kilosu boyu falan
Evet erkek olduİki oğlan annesiyim. İlk oğlum hep geriden geldi.Digeri de uyumluydu hatasıyla. Bu tez de çürüdüSizin erkek mi oldu bebeğiniz?
Ben de insanların paylasimlarina ya da böyle heyecanlarına aksi kırıcı cevap yazanları anlamıyorum. Çok genel bir site burası ben başlığı bebek hasreti cekentlerin olduğu bir yere açmadım ki empati yapamamış olayım. Ayrıca onlar için dua etmediğimizi, ailemizde bebek hasreti çekenlerin olmadığını onlarla empati yapamadığımızi nasıl çıkarıyorsunuz? İlgi alanınız olmayan, sizi rahatsız eden mesajlara cevap yazmayın en iyisi. Böylece kırıcı olmamış olursunuz. Bu sitenin amacı insanların birbirini kırmak için zemin oluşturmak değil. Allah kendine üçüncü, beşinci belki onuncu çocuk için, kız erkek evlat için dua eden kuluna, daha hiç çocuğu olmayanlar var bana dua etmeye haya et demiyorken siz nasıl bir kul olarak başka bir kulun duasını yadirgiyorsunuz?Bu platforma kız mı erkek mi diyenleri anlamıyorum . Yıllarca bebek hasreti çekenler var .biraz empati yapılmalı . Sağlıklı olsun 3,5 haftaya cinsiyeti belli olur zaten .
Ben de insanların paylasimlarina ya da böyle heyecanlarına aksi kırıcı cevap yazanları anlamıyorum. Çok genel bir site burası ben başlığı bebek hasreti cekentlerin olduğu bir yere açmadım ki empati yapamamış olayım. Ayrıca onlar için dua etmediğimizi, ailemizde bebek hasreti çekenlerin olmadığını onlarla empati yapamadığımızi nasıl çıkarıyorsunuz? İlgi alanınız olmayan, sizi rahatsız eden mesajlara cevap yazmayın en iyisi. Böylece kırıcı olmamış olursunuz. Bu sitenin amacı insanların birbirini kırmak için zemin oluşturmak değil. Allah kendine üçüncü, beşinci belki onuncu çocuk için, kız erkek evlat için dua eden kuluna, daha hiç çocuğu olmayanlar var bana dua etmeye haya et demiyorken siz nasıl bir kul olarak başka bir kulun duasını yadirgiyorsunuz?Bu platforma kız mı erkek mi diyenleri anlamıyorum . Yıllarca bebek hasreti çekenler var .biraz empati yapılmalı . Sağlıklı olsun 3,5 haftaya cinsiyeti belli olur zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?