Ay ne güzel. Sağlıkla büyütün inşallahEvet erkek oldu
20 nci haftada kız dedi.5nci ayda erkek olduğunu birlikte gördükAy ne güzel. Sağlıkla büyütün inşallah. Size de böyle ultrasyon fotoğrafı vermiş miydi doktor? Kaçıncı haftaya kadar kız dediler?
Dua, kul ne alaka ya. Neyse allah analı babalı büyütsünBen de sürekli birilerinin paylaşımlarına, sor
Ben de insanların paylasimlarina ya da böyle heyecanlarına aksi kırıcı cevap yazanları anlamıyorum. Çok genel bir site burası ben başlığı bebek hasreti cekentlerin olduğu bir yere açmadım ki empati yapamamış olayım. Ayrıca onlar için dua etmediğimizi, ailemizde bebek hasreti çekenlerin olmadığını onlarla empati yapamadığımızi nasıl çıkarıyorsunuz? İlgi alanınız olmayan, sizi rahatsız eden mesajlara cevap yazmayın en iyisi. Böylece kırıcı olmamış olursunuz. Bu sitenin amacı insanların birbirini kırmak için zemin oluşturmak değil. Allah kendine üçüncü, beşinci belki onuncu çocuk için, kız erkek evlat için dua eden kuluna, daha hiç çocuğu olmayanlar var bana dua etmeye haya et demiyorken siz nasıl bir kul olarak başka bir kulun duasını yadirgiyorsunuz?
Ay inşallah darısı başıma. Ben de inanılmaz istiyorum. Doktor erkek dedi ama hala kız gibi hissediyorum. Allah bana da size yaşattığı mutluluğu nasip etsin inşallah20 nci haftada kız dedi.5nci ayda erkek olduğunu birlikte gördükMuazzam bir mutluluktu anlatılmaz yaşanır umarım sizde böyle mutlu olursunuz.Usg görüntünüz bizimkinin tıpkısı ondanda yazmak istedim
Hissettiğiniz olsun inşallahAy inşallah darısı başıma. Ben de inanılmaz istiyorum. Doktor erkek dedi ama hala kız gibi hissediyorum. Allah bana da size yaşattığı mutluluğu nasip etsin inşallah
Usg görüntüsü aynı demişsiniz yeni fark ettim bu durumda erkek oluyor20 nci haftada kız dedi.5nci ayda erkek olduğunu birlikte gördükMuazzam bir mutluluktu anlatılmaz yaşanır umarım sizde böyle mutlu olursunuz.Usg görüntünüz bizimkinin tıpkısı ondanda yazmak istedim
İnşallah yazarimSonuçu yaz merak ederiz
Aynen canım ama benziyor diye aynı olacak değilyaUsg görüntüsü aynı demişsiniz yeni fark ettim bu durumda erkek oluyorerkek dediği usg ile mi aynı?
Amin canım Allah razı olsunAynen canım ama benziyor diye aynı olacak değilyaAllah'ım iki meyveyide tattırsın
Hayırlı evlat olsun canımBugün de doktor erkek dedi. Minik pasamiz olacak inşallah. Abileri ile birleşip coşarlar artik
Amin amin inşallah. Sürekli düşük tansiyon yaşıyorum saatlerdir hastanedeyim 3.serumu alıyorum ama tansiyonum 8/4. YükselmiyorHayırlı evlat olsun canım
Sağlıkla gelsin inşallahBugün de doktor erkek dedi. Minik pasamiz olacak inşallah. Abileri ile birleşip coşarlar artik
Bugün de doktor erkek dedi. Minik pasamiz olacak inşallah. Abileri ile birleşip coşarlar artik
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin. Senin fotoğrafta bacak arası boş görünüyor canım. Kız gibi sanki. Sen erkek mi diliyorsun. Kaçınci gebeliğin? Allah gönlünden geçeni versin inşallah. Ben kız olmasını çok istiyordum. Com dua ettim ama 13,16,19.haftalarda üç ayrı doktor erkek dedi.Gebelik öncesi kız olması için beslenme sekline, sol tarafa yatmaya özen gösterdim , çin ve diğer takvimler gore kız görünüyordu. Allah demek ki bunu bana hayırlı gördü. Sağlıklı ve hayırlı olması için dua ediyorum.Canım ultrason fotoğrafımız benziyor bana da 16 haftada kız dedi doktor ama bende kız gibi hissetmiyorum 20. Haftada netleşir herhalde hatta foto ekliyorum Eki Görüntüle 2650851
İlk bebek Bende kız istiyorum ama en başından beri kız gibi hissetmiyorum belki de çevredekilerden etkilendim bilmiyorum.Allah hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin. Senin fotoğrafta bacak arası boş görünüyor canım. Kız gibi sanki. Sen erkek mi diliyorsun. Kaçınci gebeliğin? Allah gönlünden geçeni versin inşallah. Ben kız olmasını çok istiyordum. Com dua ettim ama 13,16,19.haftalarda üç ayrı doktor erkek dedi.Gebelik öncesi kız olması için beslenme sekline, sol tarafa yatmaya özen gösterdim , çin ve diğer takvimler gore kız görünüyordu. Allah demek ki bunu bana hayırlı gördü. Sağlıklı ve hayırlı olması için dua ediyorum.
Canim doktora gittin mi? Öğrendin mi cinsiyeti?İlk bebek Bende kız istiyorum ama en başından beri kız gibi hissetmiyorum belki de çevredekilerden etkilendim bilmiyorum.
sağlıklı olsun fark etmez ikiside bizim
Emin olmak için 20. Haftayı beklemek gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?