Lütfen anneler. Lütfen

2 yaşında bir kız çocuğu annesiyim böyle şeyleri okudukça içim daralıyor, hiç büyümesin istiyorum ,şimdi dizimin dibinde yarın öbür gün büyüyünce nasıl okula göndereceğim nasıl arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına müsaade edeceğim benden bilgisayar isteyecek internet isteyecek nasıl kontrol edeceğim diye düşünüyorum sürekli, herşey bir yana bu konular yüzünden kızım doğdu doğalı hep nasıl davranacağımı düşünüyorum
Aile içinde bile sevmek isteyen biri oldumu ( öz hala teyze amca dayı vs ..hariç) gel sana şunu veririm ama bir kere öp yada öpeyim denilmesi bile sinirlerimi bozuyor asla kötü niyet sezdiğimden değil ama çocuğu yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum öyle şeylerin 2 yaşında bir çocuğun istediği birşeyi elde etmesi için birini öpmek yada kendimi öptürmek zorundayım diye düşünmesini istemiyorum.. Söyleyemiyorum ama hadi kızım git öp amcayı , teyzeyi de demiyorum, hatta dikkatini başka yöne çekiyorum o an , ama beni tam olarak anlamaya başlayınca sürekli bu tarz şeyler hakkında konuşacağım onunla,
Allahıma emanet bütün çocuklar allahım köyü niyetli insanlara fırsat vermesin

Konunun icerigini mi degistiriyorsunuz, yazdiklarinizi mi siliyorsunuz anlamadim ama muhabbeti etmissiniz sonradan okuyanlar olarak bi yerden yakalamaya calisiyoruz da epey fransiz kaldik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten o kadar pislik ,migde bulandırıcı İNSAN demek bile fazla ama maalesef bu şekillerde var. Nası ne düşünceyle böyle seyler yapabiliyolar gerçekten anlıyamıyorum. kafasında bi sorun olmıyan ınsan bunu yapamaz NORMAL bi İnsan bunu yapamaz diye düşünüyorum ..

Kız dogdu anda başlıoki...
Erkek bebegin bezi uluorta acılır. Kızbebeginki acılmaz. Niçin cinsel obje. Ayıp.
Namus kavramı yine bizde...

Geçen gün bi kadınla 8-10 yaşlarındaki kızı gidiyolardi.
Kızın altında dantel ,kırmızı,kadınsı bi külotlu corap ve kısacık kot bi şort vardi bakakaldim öyle.
Yazık cocuk ne bilsin annesinin öyle giydirip dışarı çıkarması çok yanlış .
Bende bilmiyorum çok endişeliyim kızı erkeği yok bu işin çocuklarımızı korumamız lazım Allah böylelerinin belasını versin,böyleleri olmeli yok olmalı bence....

ole be arkADASIM günler cok cabuk gecıyor benımde kızım daha dun ufacıktı bu yıl ılkokula başladı onuı o ılk bağımsız yasama bıraktığımda ıcımden bır sey koptu sankı okulumz guvenlıg var bız bıle belgesız alamıyoruz
ama sıon zamankarda ruh halım hc ıyı degıl kızıma bunbır etmbuıh edıyorum ınun ruh hakını bozmaktanda kırkar oldum
ogretmenımız cok panık olduğumu soyluyor dusup ustunu ıslattığı ıcın arıyor donup kalıyorum cok zor hele kı bu devırde

Bende sizin gibi olacağım muhtemelen
Ama ilk zamanlarda böyle olmanız normal tabii , zamanla alışacağız okulda okuyacaklar arkadaşta edinecekler hayatın gerçekleri..
Allah'a emanet hepsi elimizden gelenin en iyisini yapmaktan , korumaktan başka çağre yok
Hep dua ediyorum hem kızım hem bütün çocuklar için kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın allahım

Çocuklari hayal dunyasndan cikarp gerçekleri anlatmaliyz.ben de cok korkuyorm kizim 5 yasinda.paronayok oldum resmen.numaramzi ogrettm.allah korusun koybolursa yapacaklarni iyice anlattm asla yanimdan ayirmiyorm oyle kafasna yerlestrmisim ki o da disarda bi adim onume gecmiyor.siteli ev de olsa parka bensz gitmez.biz onlemlerimizi alalım duamizi okuyalm allaha emanet olsun yavrularmz.sapiklar cok artmis.gecen gun forumda okudum kadinin biri kiz bebegyle otobuse biniyor ayakta kaldgi icin 50 55 yaslarndaki adam diyo ki ver ben tutaym bebegini.kadin veriyo bebek bi sure sonra epey bi agliyor.adam bebegi verip iniyor.anne eve gidince bakiyo bebegin alti kan icinde!..kanim dondu yok boyle sapiklik.keske idam gelse boyleler icin.

Halamin kizi dayisi yani amcam tarafindan tacize ugradi defalarca ve bu durumu annesine anlattigi an tepkiyle karsilasti. O senin dayin sana oyle gelmistir hic yapar mi oyle sey (ne kadar sapik zihniyetli oldugunu da bilmeyen yok bu arada)... Sonuc olarak kizcagiz icine atti amcamin da yanina kar kaldi. Annesi de anne oldugunu saniyor hala.

artik bu zamanda da güvenmesin kimse kimseye. ver bebegini tutayim diyor. neler duyuyoruz. hadi taciz gelmedi annenin aklina. kacira da bilirdi adam
bunu nasil düsünememis. Alla'im bir anlik gafletle neler oluyor. Sen minik masum yavrulari koru.

Evet işte adam istese o şeker karşılığında ki bütün çocukları alıp götürebilirdi
Zaten ailelerde şaşkın farkındaysanız hangi arada o şekeri aldıklarına
Tabi bizde insanız bir yere kadar göz kulak olabiliriz biraz da çocuklarımıza öğretmeliyiz .
Kimseden birşey almamalarını kimseyle gitmemelerini

rabbim masum meleklerimizi korusun tum sapik ve sapik ruhlu insanlardan bende gecen yil cok yakin esimin akrabasina yemege gittik oglu var 36 yasinda hic evlenmemis benim kizi istedi kucagina kizimda gitmedi cocugun annesi ne derse begenirsiniz ayyy kizin cok akilli masaallah bak biliyor oglumun bekar oldugunu senin gorumcen ne salak heee essek kadar kizi benim oglumun kucaginda oturuyor iyide ne var bunda dedim ne mi var yaaa oglumun cani istese o seyi sonra suc bizim olcak salak anasiyla kizinin yuzunden derdemez allahim bayilmamak icin zor tuttum kendimi essek kadar dedigi kiz daha 6 yasindaydi gecen yil once koca bir sok yasadim sonra agzima geleni saydim tabiki eve gelince esim sen kimseye boyle kizmazsin dedi sorun ne bende anlatinca esim soookkkk gecirdi gorumcem kv kp biz kestik attik irtibati tum sapik ve sapik ruhlu insanlarin rabbim hepsinin belasini versin ikinciside anneler cok iyi sekilde bilinclerdirmeli cocuklari ben hatta cogu seyleri onlara praktis bile yaptiriyorum tehlike anlarinda ne yapmalari gerektigini yinede rabbim yavrularimzi korusun tum kotuluklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…