- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
şimdi sen şort ve dar giydiğin için mi o kadar kişinin tacizine uğradın:44:
mesajı editlemişsin.....
2 yaşında bir kız çocuğu annesiyim böyle şeyleri okudukça içim daralıyor, hiç büyümesin istiyorum ,şimdi dizimin dibinde yarın öbür gün büyüyünce nasıl okula göndereceğim nasıl arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına müsaade edeceğim benden bilgisayar isteyecek internet isteyecek nasıl kontrol edeceğim diye düşünüyorum sürekli, herşey bir yana bu konular yüzünden kızım doğdu doğalı hep nasıl davranacağımı düşünüyorum
Aile içinde bile sevmek isteyen biri oldumu ( öz hala teyze amca dayı vs ..hariç) gel sana şunu veririm ama bir kere öp yada öpeyim denilmesi bile sinirlerimi bozuyor asla kötü niyet sezdiğimden değil ama çocuğu yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum öyle şeylerin 2 yaşında bir çocuğun istediği birşeyi elde etmesi için birini öpmek yada kendimi öptürmek zorundayım diye düşünmesini istemiyorum.. Söyleyemiyorum ama hadi kızım git öp amcayı , teyzeyi de demiyorum, hatta dikkatini başka yöne çekiyorum o an , ama beni tam olarak anlamaya başlayınca sürekli bu tarz şeyler hakkında konuşacağım onunla,
Allahıma emanet bütün çocuklar allahım köyü niyetli insanlara fırsat vermesin
ole be arkADASIM günler cok cabuk gecıyor benımde kızım daha dun ufacıktı bu yıl ılkokula başladı onuı o ılk bağımsız yasama bıraktığımda ıcımden bır sey koptu sankı okulumz guvenlıg var bız bıle belgesız alamıyoruz
ama sıon zamankarda ruh halım hc ıyı degıl kızıma bunbır etmbuıh edıyorum ınun ruh hakını bozmaktanda kırkar oldum
ogretmenımız cok panık olduğumu soyluyor dusup ustunu ıslattığı ıcın arıyor donup kalıyorum cok zor hele kı bu devırde
Çocuklari hayal dunyasndan cikarp gerçekleri anlatmaliyz.ben de cok korkuyorm kizim 5 yasinda.paronayok oldum resmen.numaramzi ogrettm.allah korusun koybolursa yapacaklarni iyice anlattm asla yanimdan ayirmiyorm oyle kafasna yerlestrmisim ki o da disarda bi adim onume gecmiyor.siteli ev de olsa parka bensz gitmez.biz onlemlerimizi alalım duamizi okuyalm allaha emanet olsun yavrularmz.sapiklar cok artmis.gecen gun forumda okudum kadinin biri kiz bebegyle otobuse biniyor ayakta kaldgi icin 50 55 yaslarndaki adam diyo ki ver ben tutaym bebegini.kadin veriyo bebek bi sure sonra epey bi agliyor.adam bebegi verip iniyor.anne eve gidince bakiyo bebegin alti kan icinde!..kanim dondu yok boyle sapiklik.keske idam gelse boyleler icin.
çok güzelmiş gerçekten..
şunu farkettim ki bu videodaki kadar küçük, saniyelik boşlukları hemen hemen her aile yapıyor.
gözümüzü dikip sadece çocuğa bakmıyoruz bu bir gerçek..
ama o küçücük boşluklar da nelere mal olabiliyor Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?