• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen arkadaşım için bi bakın

sayenizde yüzünde gülümseme var iyiki varsınız
bu arada eşinin yanında aglıyamıyormuş
rahatlıyorum böyle diyor

ne demek ne mutlu bana yani hem ne var ağlasin eşinin yanında ne var içinde tutması daha kötü hem eşi de yanında olursa destek olursan özellikle bu ağlama durumlarında bence kendini daha rahat hisseder diye düşünüyorum gözyaşı içine akarsa zehir olur yüreğini deler insanın derler ağlasin ki aksın gitsin zaten hamile olduğu için eşinin kafaya takıcaini düşünmüyorum

ne demek ne mutlu bana yani hem ne var ağlasin eşinin yanında ne var içinde tutması daha kötü hem eşi de yanında olursa destek olursan özellikle bu ağlama durumlarında bence kendini daha rahat hisseder diye düşünüyorum gözyaşı içine akarsa zehir olur yüreğini deler insanın derler ağlasin ki aksın gitsin zaten hamile olduğu için eşinin kafaya takıcaini düşünmüyorum

eşi okadar iyi bi insan ki benim en büyük şansımdiyo
eşini daha fazla üzmek istemiyormuş
zaten her konu da destek benim yüzümden hak etmediği şeyler duydu diyo

doğrudur da insanın eşinin doğrusu sevdiğinin yanında omzunda ağlaması kadar hiçbi şey onu rahatlatamaz hem bebeği için yapsın içine atması daha kötü eşi asıl içine atmasını istemez birlikte atlatıcaksiniz evet hak etmediği kelimeleri duymuş olabilir ama başkalarının yaptıklarının söylediklernın sorumlusu sen değilsin öyle olsa eşi onla evlenmezdi dimi herkesin ailesinde oluyo öyle laflar emin olsun bi tarafta olmasa bi tarafta oluyo ve hepsi de birlikte aştı bu durumu o da öyle yaPcak hele ki böyle riskli bi dönemdeyken

doğrudur da insanın eşinin doğrusu sevdiğinin yanında omzunda ağlaması kadar hiçbi şey onu rahatlatamaz hem bebeği için yapsın içine atması daha kötü eşi asıl içine atmasını istemez birlikte atlatıcaksiniz evet hak etmediği kelimeleri duymuş olabilir ama başkalarının yaptıklarının söylediklernın sorumlusu sen değilsin öyle olsa eşi onla evlenmezdi dimi herkesin ailesinde oluyo öyle laflar emin olsun bi tarafta olmasa bi tarafta oluyo ve hepsi de birlikte aştı bu durumu o da öyle yaPcak hele ki böyle riskli bi dönemdeyken

eşi zaten iyiki seninle evlenmişim , benimle herşeyi konuş içine atma diyo
ama şuan bebeği için çok endişeli
birazda eşin daha fazla ailesine tavır alması istemiyormuş
ama eşi zaten önce sen iyi olacaksın bunun için benimle herşey paylaş diyomuş
ama bilmiyorum bi tarafım eksik diyo

eşi zaten iyiki seninle evlenmişim , benimle herşeyi konuş içine atma diyo
ama şuan bebeği için çok endişeli
birazda eşin daha fazla ailesine tavır alması istemiyormuş
ama eşi zaten önce sen iyi olacaksın bunun için benimle herşey paylaş diyomuş
ama bilmiyorum bi tarafım eksik diyo

eşi onlar buzları erittignde falan tavır yapmaz bence bunu düşünmesin

eşi onlar buzları erittignde falan tavır yapmaz bence bunu düşünmesin

umarım haklı çıkarsınız ama pek ümidi yok
aslında tanışmaları falan da çok güzel mutlu olsun ya mutlu olalım hepimiz,

bu arada bi şey sorucam konu nasıl kapatılıyor
bi de başka konuyu nasıl hemen okuyoruz ve cvp yazıyoruz
kafam çk dağıldı hatırlayamıyorum

Son düzenleme:

bak eşi ile arası iyiymiş.
bence valla yatsın kalksın buna şükretsin.
ya bide yanlış insanı seçmiş olsaydı Allah korusun, o zaman ailesi neler yaparmış demekki. kıs bu tarafdan bakmalı olaya
ve biricik bebişinin sağlığı için bence şimdi teyze ile de bir süre görüşmesin.
hem sular biraz durulur hem de teyze ile zaten konuşacağı çoğu konu ailesi hakkında olacaktır.
kıs konuştukça stres olur ve bebeğinin sağlığıda kendi sağlığıda etkilenir.
teyzesine güzelce durumu izah etsin bu görüşememe ile ilgili.
sonra da Allah büyüktür, gün doğmadan neler doğar.
insanların fikride zamanla değişiyor.
sanmıyorum ya ailesinin onu ömrünün sonuna kadar böyle küseceğini.
şimdi annesi hem evlendi bide bebek oldu diye, içten içe iyice öfkelidir ona böyle kusmuştur içindekini.
hayatta bazen aileden zarar geliyorsa bence yok saymak daha iyidir diye düşünenlerdenim.

bak eşi ile arası iyiymiş.
bence valla yatsın kalksın buna şükretsin.
ya bide yanlış insanı seçmiş olsaydı Allah korusun, o zaman ailesi neler yaparmış demekki. kıs bu tarafdan bakmalı olaya
ve biricik bebişinin sağlığı için bence şimdi teyze ile de bir süre görüşmesin.
hem sular biraz durulur hem de teyze ile zaten konuşacağı çoğu konu ailesi hakkında olacaktır.
kıs konuştukça stres olur ve bebeğinin sağlığıda kendi sağlığıda etkilenir.
teyzesine güzelce durumu izah etsin bu görüşememe ile ilgili.
sonra da Allah büyüktür, gün doğmadan neler doğar.
insanların fikride zamanla değişiyor.
sanmıyorum ya ailesinin onu ömrünün sonuna kadar böyle küseceğini.
şimdi annesi hem evlendi bide bebek oldu diye, içten içe iyice öfkelidir ona böyle kusmuştur içindekini.
hayatta bazen aileden zarar geliyorsa bence yok saymak daha iyidir diye düşünenlerdenim.

haklısınız ama teyzem de konuşmazsa benimle sanki kimsesizim gibi hissediyorum diyo
ayrıca eşi de istemiyor çünkü hamileliği daha çok yeni ve düşük tehlikesi de olabilir
eger bebeğe bi şey olursa bunu kaldıram diyo ama üzgün:43:

Arkadaşın bebeğini düşünüp kendini uzmesin çünki onu kucağına aldığında eşi dahil herkes geri planda kalicak ve dünyası o olucak .
Arkadaşına eşi ve çocuğuyla mutluluklar :)

haklısınız ama teyzem de konuşmazsa benimle sanki kimsesizim gibi hissediyorum diyo
ayrıca eşi de istemiyor çünkü hamileliği daha çok yeni ve düşük tehlikesi de olabilir
eger bebeğe bi şey olursa bunu kaldıram diyo ama üzgün:43:
Allah korusun canım. kötü şeyleri çağırmasın.
teyzesi ile arada sırada konuşsun ama sık sık değil.
konu ailesine gelmemesi ve karnındaki meleği için sabretcek.9 ay nedir ki koca ömürde.. su gibi geçer yeterki sağlıklı geçsin.
sonra teyzesi gelir gider yani.
eminim hamileliği güzel geçtikçe, onun moralini iyi gördükçe teyzesi ile görüşmesini problem yapmaz.
sadece kendince koruma amaçlı demiştir adam yaaa..
yoksa ne karışsın teyzesi ile görüşmesine işin ucunda karısı bebişi olunca oda arada kalmış.

önce sağlığını toparlasın elbet konuşur teyzesi ile.
bide meşgale bulsun kendine bence düşünmemesi için çok iyi gelecektir.

Allah korusun canım. kötü şeyleri çağırmasın.
teyzesi ile arada sırada konuşsun ama sık sık değil.
konu ailesine gelmemesi ve karnındaki meleği için sabretcek.9 ay nedir ki koca ömürde.. su gibi geçer yeterki sağlıklı geçsin.
sonra teyzesi gelir gider yani.
eminim hamileliği güzel geçtikçe, onun moralini iyi gördükçe teyzesi ile görüşmesini problem yapmaz.
sadece kendince koruma amaçlı demiştir adam yaaa..
yoksa ne karışsın teyzesi ile görüşmesine işin ucunda karısı bebişi olunca oda arada kalmış.

önce sağlığını toparlasın elbet konuşur teyzesi ile.
bide meşgale bulsun kendine bence düşünmemesi için çok iyi gelecektir.

inanın şu an size ben bunları yazarken bi yandanda ona bakıyorum
ve böyle yorumları okudukça hem gözleri doluyo hemde mutlu oluyo
ayrıca eşi de aynen sizin gibi söylüyor ortada kaldı ne yapsın oda
onada hak veriyor ama aması var işte

size cok tşk ediyo

Önemli diil canim anne olunca herşey onun için oluyo insan evladı için yaşıyor
Keşke bunları yasamasaymis ama hayatta insanın başına,herşey geliyo dediğim gibi bebeğini düşünsün hamilelik cok guzel bişey içinde bi canlıyı taşımak ona hayat vermek(tabi Allahin izniyle)inanılmaz bişey bu günlerinin tadını çıkarsın çünki bidaha geri gelmiycek bu gunler.

inanın şu an size ben bunları yazarken bi yandanda ona bakıyorum
ve böyle yorumları okudukça hem gözleri doluyo hemde mutlu oluyo
ayrıca eşi de aynen sizin gibi söylüyor ortada kaldı ne yapsın oda
onada hak veriyor ama aması var işte

geçici süreç canım sabredecek. buda onun sınavı demkki.
hiç ağlamasın valla. bebeği onun her yarasını sarar bence.
hem üzülürde Allah korusun bebeğine bişi olursa onun vicdani durumu psikoljik durumun altından kalkması zor olur.
bebeğini düşünmeli bence önce.
sevgiler :16::16::16:

Evlat anaya babaya Allahtan bir emanettir yahu sahip degiller elife bu ne ben anlamiyorum adamla omur gecircek koynuna girecek cocugunu doguracak aile olacak olan elif anasi degil bunu bi kafaya soksunlar yahu..elif cocugu dogana kadar katiyen anneyle gorusmemeli cocuguna odaklanmali farketmeliki elif anne adayi o cocuk duserse elif yikilir...elif anladigim kadariyla duygusal bir kizsin yazik etme kendinede esinede in yas nedirki yaslariniz evlilik icin cok uygun selametle...

Annesi kızını düşünmüyor belli ki.. Kişi, kendini düşünüyorsa birazcık ya da karnındaki evladını, eş vetoyu çekmeden iletişimi keserdi.
Görüşmemek bence de en mantıklısı..

bayanlar yazdığınız yazılar için çok tşk ederim,sayenizde arkadaşım daha iyi durum da
bu arada bazı meşgale falan bulsun denmiş ama şuan sadece dinleniyor,ne kadar dinlenmesi gerektiği şu anda belirsiz ve yanında eşi,kv var
morali hala bozuk ama bebeği için üzülmemeye çalışıyor zaten eşi yanında olsun istiyor benimle çalışırsın kafan dağılır diyo
bu arada ilgililere msj atmıştım konunun kapatılması için
yani konu kapatılacak ama ben ve arkadaşım size çook tşk ediyoruz
iyiki varsınız:16::16:

Evlat anaya babaya Allahtan bir emanettir yahu sahip degiller elife bu ne ben anlamiyorum adamla omur gecircek koynuna girecek cocugunu doguracak aile olacak olan elif anasi degil bunu bi kafaya soksunlar yahu..elif cocugu dogana kadar katiyen anneyle gorusmemeli cocuguna odaklanmali farketmeliki elif anne adayi o cocuk duserse elif yikilir...elif anladigim kadariyla duygusal bir kizsin yazik etme kendinede esinede in yas nedirki yaslariniz evlilik icin cok uygun selametle...

zaten annesiyle görüşmüyor
buradaki yorumlar ona iyi geldi ayrıca sizin söylediklerinize aynen katılıyorum
okadar acı çekti ki bi yıkımı daha kaldıramaz
bunun farkında oda eşi de bunun için artık teyzesiylede bi süre mesafe koyacak arasına
ayrıca annesi eşiyle arasındaki yaş farkını bahane ediyormuş zaten
çünkü kendi istediği,aile dostunun oğluyla evlenmesini istiyormuş

Back
X