Slm arkadaslar daha onceki konularimda hatirlayanlar olur.Ben esimle problemlerimiz yuzunden yaklasik 5 aya yakin bir suredir ayri annemlerde kaliyorum.Ne barisma taraftari nede bosaniyor.Ne yapacagimi sasirmis bir halde bekliyorum.Demem o ki konuyu uzatmadan bu adam her hafta sonu kizimi aliyo ve aldiktan sonra ben isteyken kiz kardesime 5.ayin 30 da kizimi alip tr ye izne goturcem demis.Boyle bisey olabilirmi ya daha cocugum 3 yasinda onun anneye ihtiyaci varken nasil boyle bisey dusunur ya.cocugum oldugundan bu yana bikere arayip nasil die sormayan ailesinin yanina.Benim huyumu bile bile boyle bisey istiyor.Ben cocugumdan bir saat bile ayrilamazken o kalkmis boyle bisey dusunuyor.Iki gun alip goturuyo saatlerce agliyorum.Kaldi ki bir ay trde bensiz ben ancak olurum.Daha bosanma yok mahkeme karari yok.Ben de 8.ci ayda izne gitmeyi dusunuyorum.Bunun izni olmadan gidebilirmiyim.Ben isterdim ki hep beraber gidelim ama o bizi bu duruma getirdikden sonra kendince boyle kararlar aliyor.Bana sormadan benim dusuncemi almadan ve asla izin vermiycegimi bildigi halde lutfen bilgisi olan var sa bana yardimci olsun.Cunku ben asla bensiz gitmesine karsiyim.daha ilk gidisimiz.Evladim bensiz 1 ay orda kalacak goremiycem konusamiycam buna dayanamam.Bide sunu belirteyim cocugun pasaportu ve oturum karti ben de.Benim gidisim izine arabayla olacak sizce bir engel cikar mi lutfen arkadaslar bana bilgilerinizi yaziniz bekliyorum tskler.
Son düzenleme: