- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Durunun annesi
cehaletten ölünseydi ülke İsveç nüfusuna kavuşurdu bence.. doktora gitmek yerine kk da konu açmamayı ne zaman akıl edeceksiniz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta zorunlu yayın... Bilmiyorum etkili olur mu? Bazılarında can daha tatlı oluyor.. neler diyorum gece gece yaDevlet kamu spotuyla tecavüze ve pedofiliye hayır diyebilir aslında . Bu sigarayla ilgili reklamları çok başarılı bence .
Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyoBir de sadece hastanelerde olan bir krem var , oglum hastanede yatarken pisik olmustu verdilee bir kere surmeyle saniyede gecirdi
Gidebiliyorsaniz bir ozel hastaneye gidip doktordan isteyin insallah verirler
Adi "oro cinko krem" bi arastirin
Resimleri kaldırın..Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyo
Aslında iyi fikir30 ziyaretci
Kazen patronu arasam mi acaba?
Ya nasil iciniz el veriyor kaldırın su resimleri!Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyo
Ya hala resimleri kaldırmıyor çan çan çene yapıyor burda!! Kafayı yicem.Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyo
Yaaa elimde tek bir numara vardi o da kapaliAslında iyi fikir
Duzenlemis bi de fotolari. Allah im ya bu kadar kadin ne hale geldi ayaklandi nasil bir anne ki hâlâ resimlerin duzeniyle ugrasiyor. Ya sikayet edebilit miyiz bu bir suc sayilmaz miay hala duruyor fotoğraflar..
Yaaa elimde tek bir numara vardi o da kapali![]()