• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen artık yardım edin

e yuh!
kaldırın şu fotoğrafları yahu!
İlla ki siz aptalsınız, pişik deyince anlamazsınız (!) diyorsanız, bari çok minik bir açıdan neresi olduğu belli olmayacak şekilde sadece pişiğin fotoğrafını falan atabilirdiniz!
ama bu şekilde, bu bambaşka bir şeye giriyor kusura bakmayın,yazıklar olsun!

Bir de sadece hastanelerde olan bir krem var , oglum hastanede yatarken pisik olmustu verdilee bir kere surmeyle saniyede gecirdi
Gidebiliyorsaniz bir ozel hastaneye gidip doktordan isteyin insallah verirler
Adi "oro cinko krem" bi arastirin
Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyo

Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyo
Ya hala resimleri kaldırmıyor çan çan çene yapıyor burda!! Kafayı yicem.

Hala cevap yazıyorsunuz fotoğrafları kaldırmak yerine. Siz kafayı yemişsiniz hanımefendi kusura bakmayın.

çocuğu için endişelenen anne böyle olmaz,alır doktora götürür biri anlamıyorsa diğerine götürür. pedofili sapık köpeğin teki çocuğunuzun bu fotoğrafını hiç iyi olmayan amaçlar için kullandığı zaman çok mu mutlu olacaksınız? elim ayağım titredi sinirden. ne bu cehalet yahu.

Ya lütfen konuyu tamamen silin. Ortalık sapık kaynıyor. Yüzü görünmese bile bebeğinizin mahremi o yazık ya.

Back
X