- Konu Sahibi laviniya23
Arkadaşlar içinizde kendisinde ve eşinde problem olmadığı halde hamile kalamayan ya da geç hamile kalan var mı? Tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim.Benim yumurtalıklarımda rahim filmimde hormonlarımda ve eşimde bir problem yok.Bu durumda olup hamile kalanlar nasıl hamile kaldınız? Neler yaşadınız paylaşır mısınız?
eylülde evliliğimizin 6.yılı dolucak,4,5, yıl korunduk.şimdide olmuyor 1 yılı geçti,eşimde de bende de sorun yok,bel açıklığı olayını ısrarla söylüyordu annem,üşütmekten ağır kaldırmaktan dolayı tutunamıyormuş bebişlerimiz:) bunun içinde halk arasında çömlek vurdurmak diye bilinen bir tabir var bende bugün yoğun ısrara dayanamayıp vurdurdum.çevremde bu şekilde hamile kalan bir kişi var.bakalım hayırlısı bu arada geçen yıl mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. ALLAHIM ÖNCE İSTEYEN HERKESE SONRADA BANA VERSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ DOĞURMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.NE KADAR ZORMUŞ KENDİNİ ACİZ HİSSETMEK...HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİN GÜN BEBEĞİNİ KAYBETMEK ÇOK GARİP BUNUN KİMYASAL GEBELİK OLDUĞUNU ÖĞRENMEK DAHA DA BETERMİŞ....