Teşekkürler banada tuhaf geldi 10 gün için bu kadar silik olması ama geç döllenme diye birşey de var ondan olabilir mi acaba10 gün gecikmeden sonra bu kdr silik cıkması tuhaf ama bence kan vermelisin kesin sonc ıcın. Insaallah vardır.
Rica ederim evet tabi ki olabilir bi arkadasda da olmstu o sekil en iyisi kan vermek. bi saglık ocagına gitseniz mümkünse netlesrdi.Teşekkürler banada tuhaf geldi 10 gün için bu kadar silik olması ama geç döllenme diye birşey de var ondan olabilir mi acaba
Kaçıncı dakikada çıktı canım? Kuruma çizgisine benziyorTeşekkürler banada tuhaf geldi 10 gün için bu kadar silik olması ama geç döllenme diye birşey de var ondan olabilir mi acaba
Teste göre hamilelik var gibi bir kan verin hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar adetim 10 gündür gecikiyor yaklaşık 10 gün içinde 3 5 defa test yaptım negatif çıkıyordu 10.günümde bir defa daha yapayım dedim t2 bölümünde silik çizgi var fotoğraf bırakacağım geç döllenme mi olmuştur adetim normalde düzenlidir 10 gün olması da anormal değil mi sizce gebelik varmıdır fotoğraf bıraktım.Eki Görüntüle 3280217
Rica ederim evet tabi ki olabilir bi arkadasda da olmstu o sekil en iyisi kan vermek. bi saglık ocagına gitseniz mümkünse netlesrdi.
Böyle çıktı sizce varmıdır başlangıçmıdır
Hemen çıktıKaçıncı dakikada çıktı canım? Kuruma çizgisine benziyor
Kuzucum yumurtlamadan sonra kaçıncı günündesin biliyor musun? Onu bilmiyorsan adete kaç var? 5 altı değerler gebelik değil demek ama belki geç döllenmedirBöyle çıktı sizce varmıdır başlangıçmıdır
23 gün önce yumurtlama günüymüş ne düşünüyorsunuz adetime de 19 gün varKuzucum yumurtlamadan sonra kaçıncı günündesin biliyor musun? Onu bilmiyorsan adete kaç var? 5 altı değerler gebelik değil demek ama belki geç döllenmedir
Kız nasıl hesap oldu o? 42 gün yaptı verdiğin sayılar. Bi de 12. Gün yumurtlasan. Sen 54 günde bir mi adet oluyorsunn? Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun. Yumurtlamadan 12 gün sonra da idrar da çıkmaya başlar yavaş yavaş. Verdiğn sayıları karıştırdın mı acaba?23 gün önce yumurtlama günüymüş ne düşünüyorsunuz adetime de 19 gün var
Benim 8nci gün direk 2 çizgi köyü oldu geç döllenme olabilir sen yinede az bekle bidaha yap kan testi ver var gibi duruyo cnku hayrlı haberlerle inşallahMerhaba arkadaşlar adetim 10 gündür gecikiyor yaklaşık 10 gün içinde 3 5 defa test yaptım negatif çıkıyordu 10.günümde bir defa daha yapayım dedim t2 bölümünde silik çizgi var fotoğraf bırakacağım geç döllenme mi olmuştur adetim normalde düzenlidir 10 gün olması da anormal değil mi sizce gebelik varmıdır fotoğraf bıraktım.Eki Görüntüle 3280217
Valla bunu anlamıyorum ben abla daha ilk ya herşey yeni yeni öğreniyorumKız nasıl hesap oldu o? 42 gün yaptı verdiğin sayılar. Bi de 12. Gün yumurtlasan. Sen 54 günde bir mi adet oluyorsunn? Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun. Yumurtlamadan 12 gün sonra da idrar da çıkmaya başlar yavaş yavaş. Verdiğn sayıları karıştırdın mı acaba?
Canım benim o kadar belli ki anlamadığınValla bunu anlamıyorum ben abla daha ilk ya herşey yeni yeni öğreniyorum
Bence de çok belirgin ikinci çizgi, ama t1 t2 olayı nedir? Daha doğrusu farkı ne bilen var mıMerhaba arkadaşlar adetim 10 gündür gecikiyor yaklaşık 10 gün içinde 3 5 defa test yaptım negatif çıkıyordu 10.günümde bir defa daha yapayım dedim t2 bölümünde silik çizgi var fotoğraf bırakacağım geç döllenme mi olmuştur adetim normalde düzenlidir 10 gün olması da anormal değil mi sizce gebelik varmıdır fotoğraf bıraktım.Eki Görüntüle 3280217
En son 26 Haziran'da adet olmuştum zaten bir sonraki temmuz adetim gecikti bugün 11 gündür gecikti adetimSon adetinizin ilk günü neydi
Benim de 26 siydi yumurtlama gününüz ayın 10 u veya 11 i olması lazım ben bugün keseyi gördüm sağlıklı bir gebelik dedi 2 hafta sonra da kalp atışları için gideceğim siz bir kan verin benceEn son 26 Haziran'da adet olmuştum zaten bir sonraki temmuz adetim gecikti bugün 11 gündür gecikti adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?