Lütfen bakar mısınız silik çizgi çıktı

Abla gebeymişim yani şuanlık öyle görünüyor 4 gün önce beta HCG 2.26ydı bugün 78e yükselmiş 3 gün sonra bir daha kan vermem gerekiyormuş
Oy şahane demek ki 54 günde bir adet olmuyormuşsun . Sağlıkla gelsin bebişin. Adetin kaç gün geçtikten sonra öğrendin? Veya adetten önce mi öğrendin? Değer 78 çıkan bugün adet günün mü?

Oy şahane demek ki 54 günde bir adet olmuyormuşsun . Sağlıkla gelsin bebişin. Adetin kaç gün geçtikten sonra öğrendin? Veya adetten önce mi öğrendin? Değer 78 çıkan bugün adet günün mü?
Ay abla ya seninle tanışmak isterdim çok tatlısın amin inşallah teşekkür ederim herşey için. Adetim 13 gündür gecikiyor 9 gün geciktiğinde 2.26 çıkmıştı muhtemelen geç döllenme oldu işte 13.günüm adet gecikeli 78 çıktı

Sen de çok tatlısın, bak ben de senden birşey öğrendim. Benim şuan adetime 2 gün var ve testler negatif çıkıyor. Belki bir mucize olur ve gecikmeden sonra pozitifi görürüm. Umutsuzum ama senin 13. Gün gecikmende pozitifi gördüğünü görünce neden olmadın diyorum.. sağlıkla ilerlesin canım hamişliğin

Abla geç döllenme olabiliyormuş demekki bak benimde günlerce çizgi çıkmadı gecikmeye rağmen bir anda oldu bakalım hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip olsun sanada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…