LÜTFEN BAKAR MISINIZ?

İnsanın vicdani nasıl sussun ki karşıda masum acı çeken bir canlı olunca. Ya ben de onu anlamiyorum klinikler de falan para almadan bakmaları gerekmiyor ki böyle durumlara. Her şey para değil ki. Ama ne yazikki işte dünyanın gerçeği.
Sen nasıl özel hastaneye gittiğin de parasını ödüyorsun sana müşteri muamelesi yapıyorlar özel veterinerler de böyle herşey ticari kaygı üstüne kurulu

Hususi aracım yok. Hayvanı ben toplu taşımaya nasıl bindireyim? Zaten fellik fellik kaçıyor. Taksiler almam diyor. Gelip bakan kimse yok. Tutabilsem evime alırdım ama hiçbir şekilde yaklaştırmıyor. Bilmiyorum yani ne yapacağım.
Ağızlık olmadan toplu taşımaya bindirmezsin kediler için kafes köpekler için ağızlık şartı var he birde yolcu ve şöförün insaflısı yoksa yol boyunca çık çık diyip dururlar onu ancak ag ile yakalayabilirsin oda tek basına olmaz biraz sabırlı olman lazım sana güvenip yanaşsın çünkü o bir insandan zarar gördü tekrar insana yanaşması zor

Ağızlık olmadan toplu taşımaya bindirmezsin kediler için kafes köpekler için ağızlık şartı var he birde yolcu ve şöförün insaflısı yoksa yol boyunca çık çık diyip dururlar onu ancak ag ile yakalayabilirsin oda tek basına olmaz biraz sabırlı olman lazım sana güvenip yanaşsın çünkü o bir insandan zarar gördü tekrar insana yanaşması zor
Ne ağ var elimde ne ağızlık. Bunları temin edene kadar Allah bilir hali ne olur.

Sen nasıl özel hastaneye gittiğin de parasını ödüyorsun sana müşteri muamelesi yapıyorlar özel veterinerler de böyle herşey ticari kaygı üstüne kurulu
Ama sonuçta özel hastanede de böyle acil durumlarda parasız bakılmalı bence insanlara da. Veterinerler de bakmalı hayvanlara. Ama işte dünya dediğiniz gibi sadece ticari kaygı ile dönüyor malesef

Özelden haydar beyin numarasını attım lütfen ulaşıp durumu anlat olur mu

Benim iyi ihtimaller gelmiyor aklıma. Ne yapıp ne edip dün yardım etmeliydim. Çok büyük hata ettim
Malesef imkânlarıniz el vermedi. Belki bayram olmasa yardımcı olabilirdiniz.Kendinizi suçlamayın. Allah'a dua edin iyi biri çıksın karşısına yardım etsin.

Malesef imkânlarıniz el vermedi. Belki bayram olmasa yardımcı olabilirdiniz.Kendinizi suçlamayın. Allah'a dua edin iyi biri çıksın karşısına yardım etsin.
Ediyorum. Siz de edin lütfen

Back
X