Kaç doktor bakmış, anladığım kadarıyla sadece bir doktor bunu görüyor.Kadın doğum doktorum 19 haftalık bebeğimin bir ayağının içe dönük göründüğünü söyledi ancak ayağını bir yere yaslamış olabilir dedi. Ben koştur koştur detaylı ultrasona gittim. Radyoloji uzmanı özellikle baktı ayaklarina bir sorun görmedi ve raporunu da buna göre düzenledi. Hatta kendi kadin doğum doktorum detaylı ultrason video ve görsellerini sorun yokmuş gözümüz aydın şeklinde yorumladi. Ben kafamı rahatlatmak için yine kadin doum doktoruma gittim lakin bebek yine uyuyordu ve yine hareket ettiremedik. Doktorum yine ayni ayağını yine hafif içe dönük şekilde gördü.
Radyoloji uzmanının yanılma ihtimali var mı. Ultrason görüntülerini gören baska doktorlar sorun yok dedi. Ama ısrarla kendi doktorum bana böyle denk geliyor. Kesin var diyemem ama görüntü bu diyor.
Perinatolojiden randevu aldım tekrar.
İçe dönük bacağı, radyoloji uzmanı detaylı ultrasonda gözünden kaçırabilir mi
Merhaba bana da 2 ayağının öyle olduğunu söylediler ama yanılma payları nedir size ne dediler daha sonraKadın doğum doktorum 19 haftalık bebeğimin bir ayağının içe dönük göründüğünü söyledi ancak ayağını bir yere yaslamış olabilir dedi. Ben koştur koştur detaylı ultrasona gittim. Radyoloji uzmanı özellikle baktı ayaklarina bir sorun görmedi ve raporunu da buna göre düzenledi. Hatta kendi kadin doğum doktorum detaylı ultrason video ve görsellerini sorun yokmuş gözümüz aydın şeklinde yorumladi. Ben kafamı rahatlatmak için yine kadin doum doktoruma gittim lakin bebek yine uyuyordu ve yine hareket ettiremedik. Doktorum yine ayni ayağını yine hafif içe dönük şekilde gördü.
Radyoloji uzmanının yanılma ihtimali var mı. Ultrason görüntülerini gören baska doktorlar sorun yok dedi. Ama ısrarla kendi doktorum bana böyle denk geliyor. Kesin var diyemem ama görüntü bu diyor.
Perinatolojiden randevu aldım tekrar.
İçe dönük bacağı, radyoloji uzmanı detaylı ultrasonda gözünden kaçırabilir mi
Merhaba daha sonra ne dediler size ayağının duruşu değişmiş miSüreç çok yıpratıcı, bebekken aylarca alçıda kalacak, alçı sonrası operasyon da gerekebilir. Hayati değil ama insan duyduğunda gerçekten mahvoluyor. Mantık ayağı içe dönük olan bir bebeğin detaylida normal gözlükmesini ayağını uyurken öyle tutmayı seviyor şeklinde yorumluyor. Ama mantik su an bende devre dışı. Bir doktorun suphesine saplandim kaldim
Doğum yaptınız mi çok sevindim sorun olmamasına insallah benim bebeğim de doğduğu zaman sorun u olmazÇok şükür herhangi bir sorun çıkmadı. Umarım sizlerde de çıkmamistir
Umarım sagliklica almışsındır kucağınızaMaalesef bekliyorum, gelmedi. Persembe suni sancı Alacağım dua edin
Ne durumdasınız banada bilgi verirmisinizSüreç çok yıpratıcı, bebekken aylarca alçıda kalacak, alçı sonrası operasyon da gerekebilir. Hayati değil ama insan duyduğunda gerçekten mahvoluyor. Mantık ayağı içe dönük olan bir bebeğin detaylida normal gözlükmesini ayağını uyurken öyle tutmayı seviyor şeklinde yorumluyor. Ama mantik su an bende devre dışı. Bir doktorun suphesine saplandim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?