Gebeliğe Hazırlık lütfen bakarmısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Az önceden beri içim İçimi yiyor peçeteye sildiğim de az az gelen açık koyu arası kahverengi akıntım var çok korkuyorum hamileyim bugün çok yol yürüdüm yoruldum bununda etkisi olabilir mi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım 4+5 teyim bu arada

Bende de olmuştu o günlerde sonra geçti çok şükür doktorum hemen progestan başladı. Yürüyüş yapıyo benim de öyle oldu istirahat et çok fazla yorma kendini

Stres yapmayın lütfen. Doktorunuzla görüşün muhtemelen iğne vericek. Bol bol dinlenin kendinizi de yormayin daha çok yeni gebeliginiz.

Doktorunuzla görüşün buran önce ıgneye veya hap başlar büyük ıhtımal ağır kaldırmayın lavaboda fazla kalmayın bol bol sırt üstü yatın bol su ıcın bende yaşamıştım 8. Haftada ve sonra çok kanamalı olmustudıkkat edın ınslalah allah büyük

Bende de olmuştu o günlerde sonra geçti çok şükür doktorum hemen progestan başladı. Yürüyüş yapıyo benim de öyle oldu istirahat et çok fazla yorma kendini
Yarın acilde müdahale ederler mi kasıklarında ağrı olmuşmuydu birde senin

Benimde olmustu birkac kez hatta birinde kan gelmisti de bayram gunu doktoru evinden cagirtmistik Saglikla alirsiniz umarim kucaginiza

Geldiğimden beri dinleniyorum yatıyorum sağolun inş bişey olmaz ya

Ilk zamanlar yormamalısın kendini. Progestan filan başlarlar muhtemelen. Internette bile 20 dk kadar yazar ilk trimester için yürüyüşleri.

Yarın acilde müdahale ederler mi kasıklarında ağrı olmuşmuydu birde senin
Ben hemen görür görmez gittim acile bişey yapmadılar küçük sağlıksızsa ne yaparsak yapalım düşer dediler ertesi gün hemen kendi doktoruma gittim kese iyi durumda ilaç başlayalım dedi. Kasık ağrım oldu benimde. Dikkat et istirahat et dedi doktorum o günden sonra daha bişey olmadı şükür. Ama bu haftada genelde oluyomuş öyle dedi yani stres yapma inşallah iyidir bebişin

Ya çok sağolun elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalışıyorum

Geldiğimden beri dinleniyorum yatıyorum sağolun inş bişey olmaz ya
Olmaz canım Allah’ın ıznı ıle acilde bakıyorlar alttan muayene edıyor ebe sonra ultrason yapıyor kanama alanı falan görürse ıgne verıyor yoksa hap verıyor genelde ama kendını yorma dınlen stres yapma Allah büyük

Yarın sabaha kadar beklemelimiyim yoksa gideyim mi şimdi

Yarın sabaha kadar beklemelimiyim yoksa gideyim mi şimdi
Eğer imkanınız varsa gıdın bende bekledim esım yoktu sonra doğuma kadar cektım tanımı herkes bır olmaz ama gıdebılecek durumdaysan gıt hem kendin rahat edersin hem erken müdahale her zman ıyıdır

Ilk zamanlar yormamalısın kendini. Progestan filan başlarlar muhtemelen. Internette bile 20 dk kadar yazar ilk trimester için yürüyüşleri.
Hasteneye Uzak bi yerde indirdi otobüs yoksa yürümezdim inan ki çok pişmanım sabaha kadar bekleyeyim mi sence

Ya çok sağolun elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalışıyorum
Bende çok ağladım stres yapma demek kolay anlayabiliyorum seni sonra kendi doktoruma gidip ilaç başlayınca bide daha kanama falan olmayınca azcık içim rahatladı cidden dinlenmek önemli iğne ya da ilaç verir içer dinlenirsin artık bişey olmaz inşallah

Hasteneye Uzak bi yerde indirdi otobüs yoksa yürümezdim inan ki çok pişmanım sabaha kadar bekleyeyim mi sence
Kırmızı olmadıkça korkmamalısın bu haftalarda çok oluyor. Ama ben hemen giderdim sanırım bende hiç leklenme olmadı çünkü. Bazen içerde kanama alanı olabiliyor ona bağlı da olabiliyor. Sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…